- 12 Mart 2017
- 978
- 2.397
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Iyiyim pudingim senden naaaberKız naber:))
Ne korkusu kız doğum mu =)
yok doğum değil de anneliği becerememe yetememe bir de ben uykuya çok düşkünüm bi koala kadar uyuyabilirimNe korkusu canm dikkatimi çekti de
Hayırlısı canmyok doğum değil de anneliği becerememe yetememe bir de ben uykuya çok düşkünüm bi koala kadar uyuyabilirimuykusuzluk lohusa depresyonu vs. bunun gibi korkularım var bir de hem evliliğim hem de yaşım itibariyle erken olduğunu düşünüyorum
Pirinç ne kızIyiyim pudingim senden naaaber
Hayırlısı olsun canım daha yeni evlisiniz :)-Amin canım aministiyoruz bakalm ne zaman gelecek mesleğimiz bize
Yani korkma bence annelik çok güzel becerirsin bence Allah o duyguyu veriyi zaten böyle diyerek sen kendine yapiyorsun düşünme olumsuz şeyler erteleyebilirsin evet yasin gencse evliliğin tadını çıkarın birZyok doğum değil de anneliği becerememe yetememe bir de ben uykuya çok düşkünüm bi koala kadar uyuyabilirimuykusuzluk lohusa depresyonu vs. bunun gibi korkularım var bir de hem evliliğim hem de yaşım itibariyle erken olduğunu düşünüyorum
Hava burda da kapalı nisanda bitti ama yağmurlar bitmediAn itibariyle İzmir de yağmur yağıyooooooor
Mrb canım hosgeldin =) iyiyiz şükür sen nasılsınKızlar kaçak et kesiyorsunuz da ,hani bunun just'u diyen yok :))) Mrb herkese nasıl keyifler :))
inş cnm yaa der gibi olmuşHayırlısı canm
Mrb canım hosgeldin =) iyiyiz şükür sen nasılsın
yok doğum değil de anneliği becerememe yetememe bir de ben uykuya çok düşkünüm bi koala kadar uyuyabilirimuykusuzluk lohusa depresyonu vs. bunun gibi korkularım var bir de hem evliliğim hem de yaşım itibariyle erken olduğunu düşünüyorum [/QUOTE
Hoşgeldin , alimiyon
herkes öyle diyorda geçenlerde bdv' de benim düşüncelerime benzer bi konu vardı onu okuyunca iyice ürktümYani korkma bence annelik çok güzel becerirsin bence Allah o duyguyu veriyi zaten böyle diyerek sen kendine yapiyorsun düşünme olumsuz şeyler erteleyebilirsin evet yasin gencse evliliğin tadını çıkarın birZ
hoşgeldin justKızlar kaçak et kesiyorsunuz da ,hani bunun just'u diyen yok :))) Mrb herkese nasıl keyifler :))
Hoşbuldum beybi nabersiniz :))herkes öyle diyorda geçnlerde bdv' de benim düşüncelerime benzer bi konu vaddı onu okuyunca iyice ürktüm
hoşgeldin just
iyiyim çok şükür bir sürü işim var ama yokmuş gibi kk' da geyik yapıyorum. sen nasılsın?Hoşbuldum beybi nabersiniz :))
Al benden de o kadar :)) iyiyim bizimkiler hadi deyip duruyor hdrellz icin hazirlik :))) yağmur yağacak ,şu olacak ,bu olacak diyip oturuyorum :)))iyiyim çok şükür bir sürü işim var ama yokmuş gibi kk' da geyik yapıyorum. sen nasılsın?
Allah iyilik versin niye gibi:) nerdensjn yaş kacHoşbuldum tatlım ,teşekkür ederim,iyiyim gibi :))
herkes öyle diyorda geçenlerde bdv' de benim düşüncelerime benzer bi konu vardı onu okuyunca iyice ürktüm
hoşgeldin just
Çrm canım ,26 yasındayım :) iyi gibi diyim ki kötü olunca gibi işe yarasınAllah iyilik versin niye gibi:) nerdensjn yaş kac