- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.548
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
=)) iyi öyle olsun crm neÇrm canım ,26 yasındayım :) iyi gibi diyim ki kötü olunca gibi işe yarasın
Asıl ben sana sorayim hatunum pirinç nedir ya puding dedim çünkü nickini ilk okuduğumda puding diye okumustumPirinç ne kıziyi bende napiyon nişanlın napiyo akillandi mi
Kız yanlış oldu telefonun hatası puding yazdım pirince çevirmişAsıl ben sana sorayim hatunum pirinç nedir ya puding dedim çünkü nickini ilk okuduğumda puding diye okumustumayy napsin valla çalışıyor garibim
Çorum :)=)) iyi öyle olsun crm ne
Konuşuyoruz da bilmiyorum araya bi mesafe girdi sanırım beni cok yıprattı eskisi gibi sarılıp candan opemiyorum inan ki kendisi de farketmiş zoraki yapiyosun diyor.Kız yanlış oldu telefonun hatası puding yazdım pirince çevirmişkonusuyonuz mu siz
Heee anladımÇorum :)
İçinden gelmiyorsa yapma canım ama iyi tanı zaman ver düğün eylülde mydiKonuşuyoruz da bilmiyorum araya bi mesafe girdi sanırım beni cok yıprattı eskisi gibi sarılıp candan opemiyorum inan ki kendisi de farketmiş zoraki yapiyosun diyor.
Ne gibi yanlışları olmuştu canım :/Konuşuyoruz da bilmiyorum araya bi mesafe girdi sanırım beni cok yıprattı eskisi gibi sarılıp candan opemiyorum inan ki kendisi de farketmiş zoraki yapiyosun diyor.
:)) Sen nereliydinHeee anladım
Sanırım erteleyecegim çünkü kafam oldukça karışık en ufak şeyden nem kapiyor pürüz cikartiyor yapmadim diyorum kendi dedigine inaniyor bide en son ki kavga... Cok yoruldum artikİçinden gelmiyorsa yapma canım ama iyi tanı zaman ver düğün eylülde mydi
Yaa en son ki kavgamiz mesela daha önceden nisanlanip ayrıldığımi yuzume vuruyor buna tahammul edemiyorumNe gibi yanlışları olmuştu canım :/
Aslen konya ama izmir de yaşıyorum dogma büyüme:):)) Sen nereliydin
Hb canım sende hg ev sahibiBen yattiktan sonra helen herkese hosgeldin isimlerini unuttum etiketleyemicem k bakmayin :))
Başka neler var mesela anlat bakalım seviyorum diye de hayatını karartma daha gencsinSanırım erteleyecegim çünkü kafam oldukça karışık en ufak şeyden nem kapiyor pürüz cikartiyor yapmadim diyorum kendi dedigine inaniyor bide en son ki kavga... Cok yoruldum artik
Kız sen ev sahibisin sen bize hazirlycanHala kahvaltim hazir degil mi
Sinir zaten hatsafhada kendi kafasina giren en doğrusudur baska hic birseye inanci yok ufak tefek seylerdeb kavga ederiz ben aramazsam hayatta aramaz sucluysa arar ama sucunu da hic bi zaman kabul etmez cok aşırı kıskanç otursam daha sayarim sanırım... Bi okadarda iyi yönleri var ama artik kotu tarafi beni boğuyorBaşka neler var mesela anlat bakalım seviyorum diye de hayatını karartma daha gencsin