- 31 Ocak 2017
- 343
- 304
- 28
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Bi nevi öyle diyorum mardin kapı şen olur tiley tiley tileyyyMardin kapı şen olur diyosun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi nevi öyle diyorum mardin kapı şen olur tiley tiley tileyyyMardin kapı şen olur diyosun.
Çocuk var mı ?Bi nevi öyle diyorum mardin kapı şen olur tiley tiley tileyyy
Yok daha 7 aylik evliyimÇocuk var mı ?
Oo yenisin daha Allah mesut etsinYok daha 7 aylik evliyim
Hisgeldinnn kuzummm masallah Alllah bagislasin ☺❤Ben geldim kizlar gunaydin nasilsiniz izmirde yasiyorum has 28 uc yasinda oglum var :)
Amin canım inşallah cumlemizinkini senin var mi çocuk:)Hisgeldinnn kuzummm masallah Alllah bagislasin ☺❤
Benim daha yok 1-2 aya baslicaz calismalara kuzum :)Amin canım inşallah cumlemizinkini senin var mi çocuk:)
İnşallah canım ne kadarlık evli sinBenim daha yok 1-2 aya baslicaz calismalara kuzum :)
10 aylik canimm ☺İnşallah canım ne kadarlık evli sin
Ben on aylık evliyken doğum yaptım10 aylik canimm ☺
Ooo masallah cok hizliymissin kizzzBen on aylık evliyken doğum yaptım
Aynen öyle yasin kucukse saha düşünme bosverOoo masallah cok hizliymissin kizzz
23 yasindayim kuzum ☺Aynen öyle yasin kucukse saha düşünme bosver
Bi kaç yıl düşünme boşver ben 25 yaşımda anne oldum iki yıl daha gez toz=)23 yasindayim kuzum ☺
Yok canim artik istiyoruz bizde evimizde bi ses olsun dimiii ☺❤Bi kaç yıl düşünme boşver ben 25 yaşımda anne oldum iki yıl daha gez toz=)
Evlat bambaşka canım Allah nasip etsin bizimki diyo ki anne seni çok sevdim gelip opuyo öyle tatlı ki maşallah:))Yok canim artik istiyoruz bizde evimizde bi ses olsun dimiii ☺❤
Oyyy oyyy masallahhhh Rabbim isteyen herkese nasip etsin kuzummm ☺Evlat bambaşka canım Allah nasip etsin bizimki diyo ki anne seni çok sevdim gelip opuyo öyle tatlı ki maşallah:))
İnşallah canım olanlar kıymet bilmiyor olmayanlar ariyor Allah akıl fikir versin herkeseOyyy oyyy masallahhhh Rabbim isteyen herkese nasip etsin kuzummm ☺