- 31 Ocak 2017
- 343
- 304
- 28
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Bi nevi öyle diyorumMardin kapı şen olur diyosun.
Çocuk var mı ?Bi nevi öyle diyorummardin kapı şen olur tiley tiley tileyyy
Yok daha 7 aylik evliyimÇocuk var mı ?
Oo yenisin daha Allah mesut etsinYok daha 7 aylik evliyim
Hisgeldinnn kuzummm masallah Alllah bagislasin ☺❤Ben geldim kizlar gunaydin nasilsiniz izmirde yasiyorum has 28 uc yasinda oglum var :)
Amin canım inşallah cumlemizinkini senin var mi çocuk:)Hisgeldinnn kuzummm masallah Alllah bagislasin ☺❤
Benim daha yok 1-2 aya baslicaz calismalara kuzum :)Amin canım inşallah cumlemizinkini senin var mi çocuk:)
İnşallah canım ne kadarlık evli sinBenim daha yok 1-2 aya baslicaz calismalara kuzum :)
10 aylik canimm ☺İnşallah canım ne kadarlık evli sin
Ooo masallah cok hizliymissin kizzzBen on aylık evliyken doğum yaptım
Aynen öyleOoo masallah cok hizliymissin kizzz
23 yasindayim kuzum ☺Aynen öyleyasin kucukse saha düşünme bosver
Bi kaç yıl düşünme boşver ben 25 yaşımda anne oldum iki yıl daha gez toz=)23 yasindayim kuzum ☺
Yok canim artik istiyoruz bizde evimizde bi ses olsun dimiii ☺❤Bi kaç yıl düşünme boşver ben 25 yaşımda anne oldum iki yıl daha gez toz=)
Evlat bambaşka canım Allah nasip etsin bizimki diyo ki anne seni çok sevdim gelip opuyo öyle tatlı ki maşallah:))Yok canim artik istiyoruz bizde evimizde bi ses olsun dimiii ☺❤
Oyyy oyyy masallahhhh Rabbim isteyen herkese nasip etsin kuzummm ☺Evlat bambaşka canım Allah nasip etsin bizimki diyo ki anne seni çok sevdim gelip opuyo öyle tatlı ki maşallah:))
İnşallah canım olanlar kıymet bilmiyor olmayanlar ariyor Allah akıl fikir versin herkeseOyyy oyyy masallahhhh Rabbim isteyen herkese nasip etsin kuzummm ☺