- 2 Ağustos 2013
- 9.439
- 45.111
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
hosgeldiiinnAbbbilerim abbblalariiiiim iyi gecelerben melek namı değer darkrose 22 yaşındayım hayatınıza izmirden katılıyorum nisanliyim Saygılarımla
Hosgeldin melekcim ben 20 yasindayim isim ve sehir vermiyorumAbbbilerim abbblalariiiiim iyi gecelerben melek namı değer darkrose 22 yaşındayım hayatınıza izmirden katılıyorum nisanliyim Saygılarımla
Ayyy gecmis olsun kuzuuum,öpemde gecsinnKac gundur yoruliyorum ondan sanirim gözlerim basım falan cok agriyo
Hoş buldummmhosgeldiiinn
Sagol canim:)ehiehiAyyy gecmis olsun kuzuuum,öpemde gecsinn
Ihihihih hoş buldum canimmHosgeldin melekcim ben 20 yasindayim isim ve sehir vermiyorum
Ben yatiyorumm hadii sende uyu bakalimm iyi geceler tatlii ruyalar oluvesin gariii :)Sagol canim:)ehiehi
Oyle kolay degil koca kkde adimi bile bilen 5 kisi varIhihihih hoş buldum canimmCIA gibiyim bulurim alimallah
Sagol canim:) Eren'de sana iyi geceler diyoBen yatiyorumm hadii sende uyu bakalimm iyi geceler tatlii ruyalar oluvesin gariii :)
Ahan da şehri buldum antalyaaaOyle kolay degil koca kkde adimi bile bilen 5 kisi var
Orda degilim amaAhan da şehri buldum antalyaaadur canim 2 mesajda bulamam ya ismini zamanla
Arar buluruuum izini bilirsin zir deliyim benOrda degilim amabi bağ sadece
Hahahha sevdim seni yaaArar buluruuum izini bilirsin zir deliyim ben
Lafi ağzımdan aldin vallahi bende yatiyore iyi gecelerHahahha sevdim seni yaabende ciktim canim iyi geceler:)
Agbi ne arar la kk da ?Abbbilerim abbblalariiiiim iyi gecelerben melek namı değer darkrose 22 yaşındayım hayatınıza izmirden katılıyorum nisanliyim Saygılarımla
Slm kızlar
Aleykumselam..
Adım hatceAleykumselam..
Mardin kapı şen olur diyosun.Adım hatce21 yaşındayım evliyim cizredeyiz eşimin işinden dolayı benden bu kadar