Takibindeyim ama herhangi agresif konusmalar dışında birşeyle karşılaşmadım bildiğim kadarıyla elinde kolunda yada halinde farklı bir durum yok ama bunun için kan tahlili verdirirsem belki daha sağlıklı olur rutin kontrol altinda tahlil yaptırabilirim Allah korusun öyle bir şey olursa sanırım çıkar tahlillerdeBen de lise öğretmeniyim katıldığım konferans vb öğrendiğim şey şu ki çocuk uyuşturucu kullanmaya başladığı zaman böyle şeylere de başlıyor ve anneler çocuklarına ilk uyuşturucuyu yakistiramadigi için fark etmeleri 14 ay falan buluyor. Hırsızlıktan önce uyuşturucu kullanıyor olabilir mi onu gozlemleyin
Şuan mezuna hazırlanıyor kutuphanede ders çalışıyor ama tabi arada uğruyoruz arkadaşlarının birkaç tanesini tanıyorum ortama göre yetiyor yada yetmiyor demedi ama şöyle bir durum var ki bazı hediyeler alıyor dediği arkadaşım verdi ama ben inanmıyorum çünkü pahalı bir kulaklık sonra pahalı Bir mont butur şeylere mi acaba harcıyor bilemiyorumBdv konusu sanırımMune abla. Harçlığını az mı veriyorsunuz yani girdiği ortamlar da parası eksik kalıyorda dislanmamak adına mi alıyor. Suçlamadan konuşmaya çalışın, umarım uyuşturucu için falan almiyordur
Hocam oğlum mezuna hazırlanıyor bir arkadaşı var kulaklık vermiş biraz pahalı bir kulaklık bana öyle dedi ama ben hediye için pahalı olduğunu düşünüyorum sonra kardeşi ile dışarda iken kullakligin bir yarafi kırılmıştı satan bir yere gitmiş garantisi vardı ama bulamıyorum demiş bunu söyleyince kız kardeşi abi onu sana hediye vermedi mi arkadaşın diye sormuş o da ya yağmur boş ver bu başka bir şey demiş bir tane kız arkadaşı var kız arkadaşının babasının eşofman takımı yaptığını biliyorum geçenlerde bir ceketle geldi arkadaşım verdi dedi hediye etti dedi kardeşi de çok beğendi ben de oğlum parasıyla arkadaşına söyle bir tane de yağmur için getirsin dedim kabul etmedi söylemedi bile bugün baktığımda monta mont da pahalı yani bir şey istediğin zaman alsın giyinsin çok istiyorum ama alıp giymeyi sevmiyor acaba bunları için mi harcıyor bilemiyorum gerçekten çok karmaşık çok zor bir durumBen de lise öğretmeniyim katıldığım konferans vb öğrendiğim şey şu ki çocuk uyuşturucu kullanmaya başladığı zaman böyle şeylere de başlıyor ve anneler çocuklarına ilk uyuşturucuyu yakistiramadigi için fark etmeleri 14 ay falan buluyor. Hırsızlıktan önce uyuşturucu kullanıyor olabilir mi onu gozlemleyin
Umarım öyledir böyle bir alışkanlık aklıma gelmedi açıkçası ama hemen randevu alıp onu götürmem lazım sanırım emin olmak içinOğlunuzu en iyi siz tanırsınız. Siz öyle seziyorsanız çok yüksek ihtimalle alıyor. Nereye harcadığını bulmanız gerek çok acil. Uyuşturucuya falan başlamış olabilir. Baba anlayışlıysa ona da bu şekilde anlatın. Kendiniz yüklenmeyin sorumluluğu. Umarım sadece gençlik heyecanıyla savuruyordur
Çok haklisini bunu tek başıma üstlenmek çok zor küçük oğlum var yoksa onu an an takip ederdim ama olmuyor malesef arkadaşları ile konuşsam acaba ama işte nasıl derim ne düşünürler yanlış sanırım kafam çok karışıkOğlunuzu en iyi siz tanırsınız. Siz öyle seziyorsanız çok yüksek ihtimalle alıyor. Nereye harcadığını bulmanız gerek çok acil. Uyuşturucuya falan başlamış olabilir. Baba anlayışlıysa ona da bu şekilde anlatın. Kendiniz yüklenmeyin sorumluluğu. Umarım sadece gençlik heyecanıyla savuruyordur
Arkadaşlarıyla ne konuşabilirsiniz mesela? Bilemedim. Eğer iletişiminiz varsa konuşun ama bu sefer oğlunuz küçük düşebilir. Bence gittiği yerleri sıkı takip edin. Geceleri cikar mi disari?Çok haklisini bunu tek başıma üstlenmek çok zor küçük oğlum var yoksa onu an an takip ederdim ama olmuyor malesef arkadaşları ile konuşsam acaba ama işte nasıl derim ne düşünürler yanlış sanırım kafam çok karışık
Kulaklığı garantiye verdiği yere gidin oglunuzun ismini verin ne zaman nasıl alındığını öğrenin ve uyuşturucudan kesinlikle şüphelenin satışını bile yapıyor olabilir ben küçük bir ilçedeyim doğuda asla yapmaz dediğim çocukların neler yaptığına şahit oldumHocam oğlum mezuna hazırlanıyor bir arkadaşı var kulaklık vermiş biraz pahalı bir kulaklık bana öyle dedi ama ben hediye için pahalı olduğunu düşünüyorum sonra kardeşi ile dışarda iken kullakligin bir yarafi kırılmıştı satan bir yere gitmiş garantisi vardı ama bulamıyorum demiş bunu söyleyince kız kardeşi abi onu sana hediye vermedi mi arkadaşın diye sormuş o da ya yağmur boş ver bu başka bir şey demiş bir tane kız arkadaşı var kız arkadaşının babasının eşofman takımı yaptığını biliyorum geçenlerde bir ceketle geldi arkadaşım verdi dedi hediye etti dedi kardeşi de çok beğendi ben de oğlum parasıyla arkadaşına söyle bir tane de yağmur için getirsin dedim kabul etmedi söylemedi bile bugün baktığımda monta mont da pahalı yani bir şey istediğin zaman alsın giyinsin çok istiyorum ama alıp giymeyi sevmiyor acaba bunları için mi harcıyor bilemiyorum gerçekten çok karmaşık çok zor bir durum
Hayır çıkmaz arada kapıda takılır 9,10 biraz geçer gelmesiArkadaşlarıyla ne konuşabilirsiniz mesela? Bilemedim. Eğer iletişiminiz varsa konuşun ama bu sefer oğlunuz küçük düşebilir. Bence gittiği yerleri sıkı takip edin. Geceleri cikar mi disari?
Tamam nereden geldiğini söylesin size. Siz de teyit edin ama. Mesela X arkadaşımın yanından geliyorum diyorsa arayın X'i. Ya da tanıştır beni arkadaşınla yemeğe çağır falan diyin.Hayır çıkmaz arada kapıda takılır 9,10 biraz geçer gelmesi