Sigaraya ne zaman başladı? Arkadaş çevresi içiyor mu?
Farklılık sezmiyorum her zamanki çocuk ama kullanıyorsa eve gelene kadar etkisi geciyormu bilmiyorumMesajları okumadım ama oğlunuz madde kullanıyor olabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sigaraya ne zaman başladı? Arkadaş çevresi içiyor mu?
Farklılık sezmiyorum her zamanki çocuk ama kullanıyorsa eve gelene kadar etkisi geciyormu bilmiyorumMesajları okumadım ama oğlunuz madde kullanıyor olabilir mi?
Sen giderdin belki ama ben goturemiyorum ama farkında biseylerin bu sabah kendisi gitmek istedi dök.sozde arkadaşlarından saglikcilar varmış onlar bişey yok demiş ve de birdaha okusunlar diye tepki gösterdim yani götüreceğim tabihepsi kırmızı çıkmış oğlunu takıp koluna doktora göstersene. benim annem olsa acile koştururdu beni koluna takıp
Beni acile goturteceksin şuan çok endişelendimbütün kan değerleri kötü allah göstermesin kanser falan böyle kan değerleri oynatıyor. doğrudan uyuşturucu kullanmış diyemem ama uyuşturucular böyle kan değerlerini bozuyor.
Farklılık sezmiyorum her zamanki çocuk ama kullanıyorsa eve gelene kadar etkisi geciyormu bilmiyorum
kan değerleri iyi değil ya hastalığı var çocuğun ya da uyuşturucular bozmuş çocuğun kan değerleriniSen giderdin belki ama ben goturemiyorum ama farkında biseylerin bu sabah kendisi gitmek istedi dök.sozde arkadaşlarından saglikcilar varmış onlar bişey yok demiş ve de birdaha okusunlar diye tepki gösterdim yani götüreceğim tabi
.şuan tekrar acile kaldırılmış babası amcası herkes yanında ben bebeğinden dolayı gidemiyorum tahliller yapılıyor bakalım hayırlısı Allah'tankan değerleri iyi değil ya hastalığı var çocuğun ya da uyuşturucular bozmuş çocuğun kan değerlerin
Geçmiş olsun, mutlaka babasına söyleyin, gerkirse doktorla konuşsun idrar tahlili de yapsınlar uyuşturucu için.şuan tekrar acile kaldırılmış babası amcası herkes yanında ben bebeğinden dolayı gidemiyorum tahliller yapılıyor bakalım hayırlısı Allah'tan
Sonuç bekliyoruz bakalım kalp çarpıntısı ve batması var di bu aralar yine kötüleşmis sonuçları bekliyorlar teşekkür ederimGeçmiş olsun, mutlaka babasına söyleyin, gerkirse doktorla konuşsun idrar tahlili de yapsınlar uyuşturucu için
O yastaki bir cocuk icin az harçlik.Bence guzel marka giyinmek istiyor bunun icinde çaliyor diye dusundum.Hayır haftalık 200 gibi düşünün yetmediği de oluyor ma en fala bir haftada 300 belki nadir istemiyor oyle
Merhaba, çok geçmiş olsunoğlunuz nasıl?Sonuç bekliyoruz bakalım kalp çarpıntısı ve batması var di bu aralar yine kötüleşmis sonuçları bekliyorlar teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun.şuan tekrar acile kaldırılmış babası amcası herkes yanında ben bebeğinden dolayı gidemiyorum tahliller yapılıyor bakalım hayırlısı Allah'tan
Geçmiş olsun şu an oğlunuz nasıl haber var mı?Sonuç bekliyoruz bakalım kalp çarpıntısı ve batması var di bu aralar yine kötüleşmis sonuçları bekliyorlar teşekkür ederim