Hırsızlık mi yapıyor yardım

hepsi kırmızı çıkmış oğlunu takıp koluna doktora göstersene. benim annem olsa acile koştururdu beni koluna takıp
Sen giderdin belki ama ben goturemiyorum ama farkında biseylerin bu sabah kendisi gitmek istedi dök.sozde arkadaşlarından saglikcilar varmış onlar bişey yok demiş ve de birdaha okusunlar diye tepki gösterdim yani götüreceğim tabi

Farklılık sezmiyorum her zamanki çocuk ama kullanıyorsa eve gelene kadar etkisi geciyormu bilmiyorum

Kimyasal kullanmıyorsa farketmeniz zor olabilir, ya sevgilisine para yediriyordur (zaten öyle bir karakteri varsa tahmin edebilirsiniz) ya da size açıklayamayacağı bir yere para aktarımı yapıyordur onda da aklıma madde geldi. Allah yardımcınız olsun, anne olmak zaten zor, şu devirde ergen yetiştirmek daha zor

Belki cok abes bir yorum olacak ama sihirli annemde bir sahne vardi Cem Tugceye pahali hediye almak icin babasindan gizlice para caliyordu belki sizinki de kiz arkadasina hediye almak icin yapiyordur ayni yastaymisiz cok uzuldum

kan değerleri iyi değil ya hastalığı var çocuğun ya da uyuşturucular bozmuş çocuğun kan değerlerini

Bir daha sen mi aldın diye sormayın asla. Başka arkadaşlarda önermiş. Para ya da altın bırakın yine. Yok olursa yine bu kez de çocuğun peşini bırakmayın nereye harcadığını bulmaya çalışın. Yine sormayın. Nereye harcadığını bulana kadar asla sormayın. Size doğruyu söylemeyecektir illa ki. Önemli olan parayı nereye harcadığını bulmanız. Ben de lise de öğretmenim ve malesef uyuşturucu sandığımızdan daha yaygın. Allah esirgesin. Taktiksel davranın. Peşini bırakmayın. Bir süre bir yakininiz da olabilir takipde olun mutlaka. Başka yere üni. İçin göndermeyin ya da yine peşinden gidin yapabileceğiniz başka birşey yok gibi inşallah korktuğumuz gibi birşey çıkmaz.

.şuan tekrar acile kaldırılmış babası amcası herkes yanında ben bebeğinden dolayı gidemiyorum tahliller yapılıyor bakalım hayırlısı Allah'tan
Geçmiş olsun, mutlaka babasına söyleyin, gerkirse doktorla konuşsun idrar tahlili de yapsınlar uyuşturucu için

Harclik az gibi sanki o yas icin o nedenle aliyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…