- 13 Haziran 2022
- 1.313
- 2.389
- 29
-
- Konu Sahibi mahurbirbestee
Ben de ekonomik sıkıntılar yaşadım ben de geçmişte boşanmayı düşündüm ama annem bana baksın diye beklemedim kendi maaşımla varolmaya çalıştım. çabalarımızla şimdi kocamla mutlu bir yuvam var ve hala iş arayışım devam ediyor. siz ne saçmalıyorsunuz allasen:) size acımamızı istediniz sanırım ama caresiz çözümsüz bir hayatınız yok kendi kendinizin engelisiniz“İkincisi ekonomik sıkıntı . Ben çalışmıyorum . Defalarca iş arayışında olsam da olumlu yanıt alamadım . Ki zaten çalışsam da alıp maaşımı borçlara verecek o yüzden şu anda da istemiyorum”
Konumdan alıntı yaptım isterseniz tekrar okuyabilirsiniz . Defalarca iş aradığımı ama şu an çalışsam bile boşa gideceğini düşündüğüm için iş arayışını bıraktığımı söyledim. Lafları neden değişeyim ne zorum var ?
Bu kadar büyük konuşmayın yaşamadan böyle rest çekmek çok kolay . Neyse dediğim gibi iyi günler size
Aslında negatif durumlar daha çok perçinler insanı. Tek kurtuluş bu gibi düşünüp yuklenirseniz. Benim eski isim çok fenaydi. Ordan kurtulmak için neler yaptım ama işi bırakma seçeneğim yoktu. O azimle atandım. Bence en iyisi bu. Ya gidin annenizle yaşayın hem o da tekmis. Yada en güzeli atanmak. Başka sehirde, çalışarak öğrencilerimizle daha kolay atlatirsiniz. Diğer türlü eski mahallenizde kendinizi kötü hissedersiniz. Anneniz size dersane parası versin. Hem dersane ile sosyallesirsiniz ve çalışma isteği gelir. En azından denemiş olursunuz. Evde tekken çalışmak çok daha güzel hem. Rahat rahat çalışın işte.2 sene değil aslında 1 sene öğretmenlik mezunuyum . Ama bu mutsuz ortamda nasıl kafamı verip hazırlanacağım bilmiyorum
Boşanma davası açacak boşanacaksınız sonra da annenizin evine gidip boşandık diyeceksiniz, sizi kapı dışarı edecek hali yok, ailenizin yaşadığı şehirde iş bulur çalışmaya başlarsınız.Üçüncüsü bu şehirde yapayalnızım kimsem yok . Akşam geliyor o da çoğu zaman uyuyor ben hep yalnız kalıyorum. Temizlik yemek resmen hizmetçilik yapıyorum bu evliliğin benden götürdüğü çok şey var ama kattığı hiçbir şey yok . Ayrılmak istiyorum ama arkamda destek yok bunu anladım nasıl çıkacağım bu işin içinden ?
Siz bana acısanız ne olur acımasanız ne olur ? Çok değişik bi insansınız gerçekten . Şurada sizi tanımayan bi insanın acınmak istemesini düşünecek kadar . Yolun sonu yine yoldur öyle çok ahkam kesmeyin sizin de sonunuzun ne olacağını Allah bilir . Bugün burda bilmeden etmeden yargılıyorsunuz dilerim aynısını yaşayın . Annem bana baksın demiyorum heralde kendi ayaklarımın üstünde durmak en büyük hayalim ama KPSS diye bi sınav engeli var . Ay neyse sizinle muhatap olup daha da sinirlerimi yıpratmicamBen de ekonomik sıkıntılar yaşadım ben de geçmişte boşanmayı düşündüm ama annem bana baksın diye beklemedim kendi maaşımla varolmaya çalıştım. çabalarımızla şimdi kocamla mutlu bir yuvam var ve hala iş arayışım devam ediyor. siz ne saçmalıyorsunuz allasen:) size acımamızı istediniz sanırım ama caresiz çözümsüz bir hayatınız yok kendi kendinizin engelisiniz
KPSS ye hazırlanıyorum fakat biliyorsunuz alım süreci biraz uzun sürüyor yoksa zaten en büyük hayalim öğretmenliğimi yapmak . Teşekkür ederimBoşanma davası açacak boşanacaksınız sonra da annenizin evine gidip boşandık diyeceksiniz, sizi kapı dışarı edecek hali yok, ailenizin yaşadığı şehirde iş bulur çalışmaya başlarsınız.
Hanımefendi bedduanızı yaşıyorsunuz sizin bedduanızla bana hiçbir şey olmaz. Kpss diyorlar siz çıkıp buna engel diyorsunuz armut pişip de kimsenin ağzına düşmüyor. Kppsden daha büyük bir sınavla meslek edinmiş bir kadınım. Tek meslek bulma yolu kpss de değil bu arada. Sizin gönlünüz olsa asgari ücretle temizlik de yapardınız bize maval okumayın.Siz bana acısanız ne olur acımasanız ne olur ? Çok değişik bi insansınız gerçekten . Şurada sizi tanımayan bi insanın acınmak istemesini düşünecek kadar . Yolun sonu yine yoldur öyle çok ahkam kesmeyin sizin de sonunuzun ne olacağını Allah bilir . Bugün burda bilmeden etmeden yargılıyorsunuz dilerim aynısını yaşayın . Annem bana baksın demiyorum heralde kendi ayaklarımın üstünde durmak en büyük hayalim ama KPSS diye bi sınav engeli var . Ay neyse sizinle muhatap olup daha da sinirlerimi yıpratmicam
Umarım hayalinize kavuşursunuzKPSS ye hazırlanıyorum fakat biliyorsunuz alım süreci biraz uzun sürüyor yoksa zaten en büyük hayalim öğretmenliğimi yapmak . Teşekkür ederim
bu kadar sert yazmaniza gerek yok, herkesin hayat sartlari, psikolojisi, kisilik yapisi ayni degilHanımefendi bedduanızı yaşıyorsunuz sizin bedduanızla bana hiçbir şey olmaz. Kpss diyorlar siz çıkıp buna engel diyorsunuz armut pişip de kimsenin ağzına düşmüyor. Kppsden daha büyük bir sınavla meslek edinmiş bir kadınım. Tek meslek bulma yolu kpss de değil bu arada. Sizin gönlünüz olsa asgari ücretle temizlik de yapardınız bize maval okumayın.
Sizce de cinsel rahatsızlığı için bir tedavi yoluna gitmiş mi ve kendisi çalışmayı düşünmüyorum yazmış. Bunun üstüne annesinin tavrına göre boşanmayı netleştiricek olan bir yetişkinden söz ediyoruz. Kaba bir şey yazmadım ama beddua yedim siz daha kibar ne yazmamı önerirsiniz? Çabalamamışlar işte sizce çaba var mı ortada?b
bu kadar sert yazmaniza gerek yok, herkesin hayat sartlari, psikolojisi, kisilik yapisi ayni degil
Çok haklısınız . İnanın bana kalsa ilk kumar oynadığını öğrendiğimde ayrılırdım ama daha 1 günlük gelindim cesaret edemedim. Şu 2,5 sene bile beni anksiyetenin zirvesine sürükledi bunca sorunun yanında bi de bununla uğraşıyorum teşekkür ederim tekrardanUmarım hayalinize kavuşursunuzama benden daha iyi biliyorsunuzdur meslektaşlarınız yıllarca atanamıyor, sizin de bu ihtimali göz önünde bulundurup bir b planı yapmanız lazım.
Başlığınızdaki gibi hiçbir artısı olmayan, kumarbaz, cimri, sadece kendi keyfini gelince harcayan ama size bir botu montu, bir abur cuburu çok gören ve kazandığı para nereye gidiyor belli olmayan, cinsel hayatınızın olmadığı bir adamı 5 yıl atanamasanız çekmeye devam etmek istemiyorsanız, atanamazsam şu planı devreye sokacağım diyebileceğiniz bir yol haritanız olması gerekir.
Hanımefendiye yorum yazmaması için rica ettiğim halde hala yazıyor . Ve okuduğunu asla anlamıyor . Ben annemin lafıyla boşanmaya karar vericek kadar çocuk bir kişilik değilim. Sadece arkamda durmama ihtimaline karşı nasıl bir yol izleyebilirim diye sordum . Sormaz olaydım .b
bu kadar sert yazmaniza gerek yok, herkesin hayat sartlari, psikolojisi, kisilik yapisi ayni degil
iş aradım ama param kocama gidicek diye çalışmaktan vazgeçtim demişsiniz. Paranızı kocanıza yedirmemek üzerine niye iş aramayı düşünmediniz? Burda benim anlamadığım hiçbir husus yok. Bir de hanımefendiye rica ettim diyip tezat şekide cahil cühela çaresiz çilekeş kalmışsınız gibi bana beddua ediyorsunuz. Ben de aynısını yaşadım diyorum hala oy kimse beni bilemez edemez diyorsunuz. Şimdi burda üyeler size akıl verince atanmaya karar verdiniz. Bu son yorumum zaten bedduanızla yaşayın.Hanımefendiye yorum yazmaması için rica ettiğim halde hala yazıyor . Ve okuduğunu asla anlamıyor . Ben annemin lafıyla boşanmaya karar vericek kadar çocuk bir kişilik değilim. Sadece arkamda durmama ihtimaline karşı nasıl bir yol izleyebilirim diye sordum . Sormaz olaydım .
o öğretmenlik diplomasını alalı yıllar olmuş ama?Rica ediyorum boş yapmayın ya . Millet akıl vermiş de atanmaya karar vermişim . Allah Allah . Doğru zaten o öğretmenlik diplomasını da buradakilerin aklıyla aldım . Yorumlarınızı kendinize saklayın muhattap olmayın benimle