Siz paranızı vermeseniz sizden nasıl alacak? Kartınızı alsa daha atm'ye varmadan bir arama ile şak diye kapattırırsınız o kartı, hiçbir şey alamaz. Öğretmenlik bitirmişsiniz cahil bir insan değilsiniz ki bunları hesap edemeyecek. Sorunlarınızın çözümü yalnızca ekonomik özgürlüğünüzü kazanmanıza bakıyor. Az ya da çok fark etmez. Kocanız için değil kendiniz için çalışmak zorundasınız. Sınava çalışıyorum demişsiniz ama Özel eğitim değilse eğer branşınız, atanabilmek için %99'u eleyip %1'lik dilime girebilmeniz gerekiyor ve bu çok ama çok zor bir şey. Ben de öğretmenim ve bu süreci çok iyi biliyorum. Korkunç bir azim gerekli. Özelde de çok mezun olduğu için iş bulmak zor. O yüzden yalnızca kendi alanınızdaki ilanlara başvuru yapmayın. Girin bir markete çalışın, bir çağrı merkezinde çalışın. Sirkülasyon hızlıdır buralarda muhakkak iş bulursunuz. Bu şekilde boşanabilmenin de ilk adımını atacaksınız. Anneniz işsiz olduğunuz için boşanmanıza sıcak bakmıyor bu net. Atanmış bir öğretmen olsaydınız boşanmanızı isterdi. Atanamasanız da kendi ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek parayı kazanabileceğinizi gösterin. Eşinizin cinsellik sorununun ise hiçbir şekilde çözüleceğine inanmıyorum.