Hiçbir artısı olmayan evlilik !

Kesinlikle aynı fikirdeyim keşke atanıp hiç evlenmeseydim hatta. Ama bu yazdıklarınızın zamanı geri getirme şansı var mı ? Benim de keşkelerim var kendimce . Ama şu zaman için konuşuyorum geçmişte kaldı artık dediğiniz yıllar

Öncelikle bu evliliğe devam ettiğiniz her saat, dakika değil her saniye kaybınız. Cinselliği bile böyle bir eşle istemiyordur bilinç altınız belki ondan yapamıyorsunuzdur. Belkide iyi ki olmamış, aranızda bir bağa olurdu yada çocuk olurdu şimdi mis gibi sizi bu evlilikte tutam hiç bir şey yok. Bir şeyin içine düşünce insan belki hemen çıkamıyor o kötü ruh hali psikoloji sarıyor ama bir durup sirkelenip kendinize gelmeniz lazım. Kendinizi yalnızca kendiniz kurtarabilirsiniz. Bu boşanmada da karar verecek kişi anneniz değil sizsiniz . Siz net kararınızı verin uygulayın yazdıklarınızdan anladığım anneniz sizi kapıya atacak birine benzemiyor. Sonra ilk etapta ücretli öğretmenlik yada kasiyerlik bir iş bulup en azından kafanızı dağıtırsınız. Böyle elin kumarbaz, cimri, kocalık işlevi olmayan, yalancı adamını çekeceğinize annenizin dırdırını çekseniz daha iyi. Bütün hayatınızı karartmayın ilerde normal bir hayat yaşama, mutlu olma şansınızı tepmeyin.

Evet yaptığı hareketler beni soğuttuğu için inanın bazen ben bile iyi ki olmadı diyorum . Çok teşekkür ederim beni anladığınız için. Bugün zaten yine pazar ve yine tartışarak geçti ben aşırı stres oldum sabahtan beri nabzım çok yüksek vücudumu çok etkiliyor bu evlilik

Canınızın kıymetini bilin ben kadınların bu şekilde hırpalanmasına beş para etmez adamcıkların eline bakmasına gerçekten çok üzülüyorum. Madem borç bataklığında, kendinden başkasına hayrı olmayan biriydi niye sürüklüyor elin kızınıza bu çukura. İnanın değmez onunla tartışmaya çünkü belli ki kendini bilmez biri aklı başında azıcık merhameti olan bir insan olsaydı dediğim gibi sürüklemezsi sizide bu hayata. O yüzden basın bunun totosuna tekmeyi bir yerden tutunursunuz hayata. Farz edin bu adam öldü ne kaybınız olacak mecbur çıkacak o hayatınızdan o şekilde çıkarın bu kakalak adamı hayatınızdan.

Bu soruyu ona defalarca sordum biliyor musunuz ? Madem böyle bi batağın içindeydin neden beni de sürükledin ? Sürekli sordum ama hep üste çıkıyor . Ben nasıl fark edemedim oynadığını bilmiyorum . Evlendikten sonra gördüm çoğu huyunu ve boşanma için de bi pislik çıkaracak biliyorum açıkçası korkum var biraz medeni bir ayrılık olmaz bence

Cinsel hayatı dillendirmesin bence borçları da dillendirmesin, kumarı da nasihat falan kırılıp incinir adam ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…