Hiçbir artısı olmayan evlilik !

Nişanlı iken adamin kumar borcu varmış. Bile bile evlenmişsiniz. Ben arkadaşlar gibi öğretmenlik adına olumlu bakamıyorum. Çalışması idi atanması vs ütopik. Bu koşullar altında zor. Normal de zor zaten. Sizin bir işe girip çalışmaya başlamanız lazım. Ya aileni dinleyemeyeceksin. Boşanacaksın. Çalışacaksın. Birikim yapıp sonra ailenden ayrılacaksın. Sert olman lazım. Annenin kafası karışık da bence senin de karışık ki annenin kafası karışıyor. Net olun.

Çocuk yokken ayrilacaksaniz ayrılın, çocuklu her şey zor oluyor ...aileniz de bir şey demez bunları anlatırsanız

Hayır ben balayında iken öğrendim . Nişanlı iken oynadığından falan haberim yoktu hiçbi şeyden . Ailesi de saklamış kendi de. Bile bile bu hatayı neden yapayım ? Öğretmenlik bana da çok zor geliyor artık . Ben netim fakat annemin lafları beni karmaşıklığa itiyor . Çünkü kendi düzenimi kuracak durumda değilim şu an

Babanız yahut başka abi ablanız filan yok mu hep annenizle konulmuş bu konular gibi. Belki başka bir aile büyüğü destek olur yol gösterir. Bana kalırsa hiç zorlamayın bu evliliği zamanla nefrete dönüşür. Çünkü tek sorun cinsellik değil karşınızda evliliğin ne demek olduğunu bilmeyen biri var.

Desteğe ihtiyacınız yok. Çocuğunuz yok sonuçta. Mahkeme tek celsede boşar cinsellik olmadığı için.

Hemen bir işe gir ama hemen. Asgari ücretle de tek yaşarsın. Benim bir arkadaşımın ailesi gerçekten zordu ama gerçekten. Şiddet eğilimli falan. Kız dayanamadı çocuğunu da aldı gitti aile evine. Huzur vermediler ama önce okulunu okudu açıktan sonra işe girdi çocuğunu da büyüttü. Yakın zamanda da ayrı eve çıkacak inş.
Sen çöpsüz üzümsün. Bas git aile evine. Okul falan oku işe gir zaten. Yazık yani. Bir evlilikten kadar kötü olur dersen seninki kadar olur derim.

Bence ailen her şartta yanında olur önce bundan emin ol. O şekilde konuşması kesin kararını ver diyedir. Boşanırsın ailenin yanına gidersin. Evet boşanmak asla kolay bir şey değil… Ama mutsuz bir evlilik,her yönüyle eksik bir koca ömür boyu çekilmez. Ekonomik anlamda rahatlık istemen çok bir şey değil.

Ailenin yanında kendine bir iş bulur,çalışırsın kendi düzenini oturtursun.

Kumar düzelmez zaten, annen arkanda değilse iş bul kendini garantile öyle boşan. En azından kalacak yerin olur bu süreçte. Ev tutunca anlaşmalı boşan zaten para olmaz kumarcıda.

Çocuğunuz olsa annenizin gelgitli konuşması sizi etkiler ama o da yok. Boşanma kararı alıp gitsenize ne olur en fazla? Onu yapmayıp, cinsellğin olmadığı, kocanızın market alışverişine bile laf ettiği bir evliliğe etmenizü anlayamadım. Evlenmeden önce lüks içinde olan birinin de evlendiği kişinin geliri daha farklı olurdu. Sizin biraz kendi hayatınızla ilgili sorumluluk almanız lazım. Annem istemedi, kocam para vermedi diyerek kolaya kaçıyorsunuz aslında.

Son düzenleme:
Çok afedersiniz esinizin cinsel egilimi baska bisey olabilir mi?
Evlilik temeli sekse dayali degil ama olmasi gereken bi durum
Anlattiginizdan esinizin sanki baska egilimi var gibi geldi
Boyle hayat gecmez,umarim dogru karar verip ayrilir yolunuza bakarsiniz kendinize yazik

Yok artık yani burada konu açmaya bile gerek yok.
Cinsellik yoksa neden evlisiniz?
Cinselliğin olmayışı kimden kaynaklanıyor.
Vajinusmus mu, yoksa eşinizde mi bir sıkıntı var.
Bunun cevabını verebilir misiniz?

150.000 TL borç vs bu önemli değil.
Sizin çalışmama sebebiniz bu evlilik için uğraşmak istemeyişiniz.
Yoksa iki kişi çalışsanız 25'er binden 4-5 ayda borç biterdi.
Böyle 2.5 seneye yayılmazdı.

İki tarafın da sorun çözmeye gönlü yok.
Eşinize hiç güveniniz kalmamış.
Aldatma olarak söylemiyorum bunu.
Sorunları çözebileceğine, yuvasına bakacağına, düzeleceğine dair bir güveniniz yok.
Düzeltmek istiyorsanız önce "çift terapisi", sonrasında ise iyi bir doktora gözükmeniz gerekiyor.

Ortada aslında bir çok soru var aklıma takılanlardan birisi , evlenmeden önce hiç sizinle cinsellik konuşmadı mı ne bileyim bi öpmek isteği falan olmadı mı? Evlilik birliği içerisinde bir sürü sorun olur düzeltilen ve düzeltilemeyen sorunlar bunların hiç biri düzeltilip evliliğe devam edecek sorunlar değil Kumardan nadirde olsa düzelen insanlar var
Borçlarını bitirip ödeyenler var .
2,5 sene cinsellik olmayan evliliğe bi yorum da bulunamıyorum işte
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…