olsun canım üzülme yeni ay yeni umut inşallah bu sefer olur allah tez azamanda kavuştursun bizi bebişlerimize denemeye devam kızlar yıkıklmak yok elbet bi gün hepimiz hamiş kalıcaz:):)
hepinizin dualarına amin. en içten eeen samimi olarak amin. hepimizin bebekleri olsun inşallah.
yav aşırı derecede idrar yapma isteği, çok sık ama çok az idrar yapmak, böyle olduğum yerde sanki hemen yapıverecekmişim gibi sabırsızca idrar yapma isteği gebelik midir ki?
kızlar bugün adet günüm ve ben dayanamayıp test yaptım bile sonuç her zaman olduğu gibi:1no2: tek çizgi negatifbakalım akşama kadar belki adet olurum yada hiç olmazsam şayet p.tesi gününe kadar ki hiç :1rolleyes:ümidim yok o zaman kan testi için hastaneye giderim:dance:
günaydın canım benimde bugün günüm...
bend beklicem ve görücem..zaten eşim izin vermiyor test yapmama..
pek umudum olmasa hayırlısını diliyorum allahımdan..
günaydınn tatlımm ben test yapmakla biraz acele ettim zaten eşimde kızdı adet günün 2 gün geçsin yaparsın demişti ama insan heycanlanıp merak ediyo işte bu arada benim akıntım yok sende devam ediyormu canımm allah herşeyin hayırlısını versin inşallah hamileyizdir rabbim duy sesimiziiii:)::)
akıntım sanki var gibi ara ara geliyor..
ama benim normaldede gelirdi..o yüzden hamililik belirtisi aramıyorum..
allahım hakkımızda hayırlı olan neyse onu nasip etsin..
aminnnnnnn...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam arkadaşlar benımkıde 10 temmuz benımde mıdem bulanıyor kasıklarımdaacıma var gunume 8 gun varken boyle belırtıler olurmu pisgolejık değildır herhalde ıstıfar bıle ettım gun aşırı calıştık ınnsallah ghepımız hamış oluruz
arkadaşlar biraz önce yasin okudum ve allaha dua ettim bebeklerimize biran önce kavuşalım diye sizler için de dua ettim isteyen herkese nasip et allahım yüzümüzü güldür evlat hasretiyle bizleri terbiye etme dedim inşallah allah kabul etmiştir aminnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım allah senden razı olsun..
cok sağolasın..inşallah allahım dualarımızı kabul eder..inş. yüzümüz güler inş. seviniriz..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hepinizin dualarına amin. en içten eeen samimi olarak amin. hepimizin bebekleri olsun inşallah.
yav aşırı derecede idrar yapma isteği, çok sık ama çok az idrar yapmak, böyle olduğum yerde sanki hemen yapıverecekmişim gibi sabırsızca idrar yapma isteği gebelik midir ki?
selam arkadaşlar benımkıde 10 temmuz benımde mıdem bulanıyor kasıklarımdaacıma var gunume 8 gun varken boyle belırtıler olurmu pisgolejık değildır herhalde ıstıfar bıle ettım gun aşırı calıştık ınnsallah ghepımız hamış oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?