Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah canım benim...çok üzüldüm...sen hiç üzülme rabbim senin halini görüyor yine verecektir tatlım...yeterki ona teslim olalım...çok halsızım hıc bır yerım tutmuyo sureklı yatmak ıstıyorum belım felaket agrıyooo bunlara kanıp heveslenmekde ıstemıyorum rabbım hayırlısını nasıp etsın..26 aralıkda bebegımı dunyaya getırdım sezeryanla ve hemen kaybettım kızımı ınsallh hayırlısı olur bu sefer
çok halsızım hıc bır yerım tutmuyo sureklı yatmak ıstıyorum belım felaket agrıyooo bunlara kanıp heveslenmekde ıstemıyorum rabbım hayırlısını nasıp etsın..26 aralıkda bebegımı dunyaya getırdım sezeryanla ve hemen kaybettım kızımı ınsallh hayırlısı olur bu sefer
Sat 19 haziran.
hanımlar, sol göğsümde bi ufak sızılar var. sol kasığım da pıt pıt atıyor, kaç gündür batıyordu. idrar yapma isteğime engel olamıyor sanki olduğum yerde yapıverecekmişim gibi hissetmekten bi hal oldum ve idrarımı yapıp bitirdiğim sırada ince bi sızı bi acımsı bişey oluyor anlık..
delice uyuyorum,gözlerimi açamıyorum. hiç bişey yapmak canım istemiyor ama çok mutluyum, bi huzur var içimde sanki. eğer normalde 14. gün yumurtlama vakası olmuş olsa, daha yumurtlamam 2 temmuzda.. evvelden olduysa yani 27 haziran-26 haziran ve 24 haziran yaramazlıklarıyla hamiş olmuş olur muyum ki? 27 haziranda yumurta akı salgılarım olmuştu, kasığım çok batıyordu, şu an öyle değil. dediğim gibi diğer halleri yaşıyorum. gebe miyim ay yoksam ki :)))
ve en güzeli, eğer bu ay hamile olduğumu öğrenirsem, muhtemel doğum zamanım, doğum günüme denk gelecek. doğduğum gün doğacak bebeğim :)
allahım hakkımızda hayırlı olan neyse onu nasip et...:Saruboceq:
allahım sen ol dersen olur yarabbim..bizleri sevindir bizlerinde yüzünü güldür..şu mubarek güzellikten bizide mahsun bırakma..başkalarına özendirme..aminnnnn:Saruboceq:
ben kırmızı kartı gördüm kızlar hemde 2 gün önce. zaten bu ay hiç ümidim yoktu.