canım allah senden razı olsun..
cok sağolasın..inşallah allahım dualarımızı kabul eder..inş. yüzümüz güler inş. seviniriz..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım günaydınnn nasılsın? var mı bi gelişme ben regl olmadım peki sen???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım allah senden razı olsun..
cok sağolasın..inşallah allahım dualarımızı kabul eder..inş. yüzümüz güler inş. seviniriz..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar biraz önce regl oldum ya çok moralim bozuk nasip değilmiş demekki ama olsun çalışmalara devam yeni ay yeni umut demek inşallah allah bu sefer bebeğimizi bize nasip eder......
kızlar biraz önce regl oldum ya çok moralim bozuk nasip değilmiş demekki ama olsun çalışmalara devam yeni ay yeni umut demek inşallah allah bu sefer bebeğimizi bize nasip eder......
gögüsten süt gelmesi proloktin hormonu ile ilgili canım hiç vakit kaybetmeden dr unla görüşKIZLAR BEN 26 ARALIKDA SEZERYANLA DOGUM YAPTIM BEBEGIM ÖLDUGU ICIN süt gelmesın dıye ıkı tane kucuk hap verdıler ve bır sure az mıktarda sut geldı daha sonra gelmedı 6 ay oldu ve benım bır gaftadır göguslerım sıs dun sıkım dedım sut geldııı neden oldu bılmıyorummmm
arkadaşlar dayanamadım test yaptım sonuç neg. daha adet günüme 8 gün var :a015:
canım bende daha gelen giden yok bekliyorum..canım günaydınnn nasılsın? var mı bi gelişme ben regl olmadım peki sen???
arkadaşlar dayanamadım test yaptım sonuç neg. daha adet günüme 8 gün var :a015:
canım bende daha gelen giden yok bekliyorum..
hakkımda hayırlısı inşallah hamileyimdir..
canımm morelini hiç bozmak yok..
bu ay olmadı diğer ay...önümüzdeki ayda ağustos topiği acarsın boşver canını sıkma..
bu ay nasip değilmiş..bak bana 1 yıldır uğraşıyorum hamile kalmak için..
ama umudumu kaybetmedim..
inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım..:Saruboceq::Saruboceq: