hayyyydiii halay çekiyoruz kızlaar, aldık elimize mendilleri, mırıldanın bişeyler, yüzlerde gülümsemeler var eveet görüyorum hepimiz süperiiizz, ayakları doğru atalım.. yok efendim göbek atmıyoruz, bebişler gelcek şimdi oraya. hepimiz neşeleniyoruuuz mutlu oluyoruz, niiiiiiiiiiiiiiiiiihahhahah diyoruz ki kırmızılar bizden korksun ürksün. kafamızdan atıyoruz acabaları, ne acabası kızlar aaa hepimiz hamileyiz evet hissediyoruuzz hissediyoruuzzz, benim güzel annem eşliğinde halay evet, oh oh maşallah hepimize, ne güzel hamile olucaz biz yav, yeni yeni elbiseler, böyle misafirliklerde göbüşümüz önümüzde ayh ayh diye diye nazlanmalar, şunu canın çekti mi etti mi deyince çekmese bile şımarıp da yemeler içmeler, kocişler göbüşleri sevecek, aman allahım ya ne güzel kadınlarız baksanıza, şu aynalara bi bakın da görün güzelliklerimizi aman da aman, maşallah maşallahhhh : )
hepiiimiizz haaamilleeee kaaa laaa caaa ğııızzz ! açın açın pankartları hadi bakiyim, yazın göbüşlerin üzerine, sonra da kafadan atın bu düşünceyi, gelcek o bebiş. Tadını çıkarın kocişlerin, zaten gelir bebiş aman da aman ne güzel insanlarız biz yav tü tü tü maşallah.
26 bında test yapacağım deemiştim ama hala yapmadım, adette olmadım ama hiçbir belirti yok
geçen ay 29. günde ondan önceki ay 34. günde adet olmuşum. bugün 30. günüm, yapsammıkine ??? garibana bi yardımmm
slm canım yazdığına göre arada 4 gün oynuyo senin bence 4 ,5 gün daha bekle kesinleşsin olmassın insallah gebesindir:CüvCüv:
ahh ah beklemek kolay olsa, geçen hafta kasıklarımda batmalar ve bel ağrım vardı da o yüzden alevlendimCADIARZU
çok acayibim ya geçen aylarda gecikmeden 3 test birden yaparken şuan yapasım yok ama meraktanda çatllayacağım
Selam kızlar, benimde adet tarihim 9 Temmuz. Heyecanla bu günü bekliyorum.
Bu arada canım, bir liste yapmayı düşünmüyor musun? Yakından takip etmiş oluruz en azından. Ne dersin?
kızlar dun olmam lazımdı bugunde hala olmadım. insallahh hadı hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?