benimde ayın 30u adet günüm . ne adet belırtım var ne hamılelik
benim de 8 gün var reglime bende de hiç bir belirti yok hayırlısı bakalım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde ayın 30u adet günüm . ne adet belırtım var ne hamılelik
stres oluyorum günden güne akannehir
şu başımdan geçen dış gebelik olayı beni derinden yine etkisi altına almaya başlıyor galiba. o kadar da boş tutmaya çalışıyorum ki kafamı ...
selam kızlarr
benim günüm bugündü gelen giden yok
ama adet olacam sanırım çünkü ben ateşte ölçüyorum ateşim 0.2 derece düştü sabah
yarın sabah çok mühim benim için eğer yüksek çıkarsa ateşim test yapacam
inşallah bebişim göbüşümdedir:Saruboceq:
aynen tatlım benimde 7 günüm var...bende sadece bel kasık ağrısı var...bazen ayak bileklerime kadar iniyor ağrı..onun dışında hiç bişey yok...sanırım ben göreceğim kırmızıları...hiç umudum yok tatlım...umarım sen hamilesindir....kızlar reglime 7 gün var ve bende bu sabah başlayan hafif mide bulantıları ve karın ağrısı var ara ara sancı şeklinde oluyo pek anlayamadım yoksa yine mi adet olcam of offf ya bi tane de sivilcem çıktı hamile miyim yoksa psikolojik mi anlayamadım içimden bi ses bu kez de olmadı diyo kafam çok karıştı kızlar ya bekleyip görücezeyvahedigeldismile bakalım ama inşallah hamileyimdirr yaa allah dualarımı geri çevirmesinn nolurrrrr.........:Saruboceq:
kısmet değilmiş ben adet oldum yeni ay yeni umut
TEMMUZ 23
17 temmuz adet tarihim. Hadi bakalım kırmızılar sen mi büyüksün ben mi ! nihahaha yenicez seni hepimiz, senelerdir bırakmadın peşimizi her ay her ay yazın sıcaklarda canımıza yettin, ama güç bizde sıra bizde artık niiiiiiiiiiiiiihahhahahahhahah görüceksin, son gülen biz olucaz...
hadi bakalım, kolay gelsin bebişler göbüşlere, hadi bakalım gülsün yanaklar kırmızı görmeyeceğiz işteee!
madem ki bi ufacık daha sorum olsun ve güzel olsun ;
benim SAT 19 haziran. beklenmeyen adet tarihi de 17 temmuz. son adet tarihimin bugün 9. günü. ve ben vajinamın girişinden sıvıyı parmağımla baktığımda, sanki içerden bir yumurta kırmışlar da, beyaz kısmı akmış gibi, beyaz cıvık ve yapışkan bildiğin yumurtanın beyazı gibi bir salgı ile karşılaştım. bu yumurtladığıma işaret mi? 8. gün ilişkide bulunmuştuk bu hamileliğimi gerçekleştirir mi? Bugün çalışma yapmam mümkün değil, eşim müsait değil, ama 10.gün olabilir, bu durumda geç kalmış olmam değil mi?. gün aşırı ilişkide bulunmaya çalışıyoruz. Sizce hamiş kalmam mümkün müdür bu takvim ile ve belirtilerle? yakın mıdır o şanlı günler :)
kısmet değilmiş ben adet oldum yeni ay yeni umut
TEMMUZ 23
bacağım ağrıyorrrr alakası olabirmiii
birde göğüs uçlarım elleyince çok acıyor ve çok hassas