Herşey Gösteriş mi?

O gösteriş meraklısı insanların çoğu borç batağında yüzdüğünü biliyoruz ve görüyoruz. Şahsen ben yaptırmam, yaptıranı da anlamıyorum.

Sadeliğin dibine vurmuştum "HERKES" . İcinde kalir vb bidi bidi bidi yaptı. Aradan 5 yıl geçti iyi ki onlara boyun eğmemisim. Benim tarzim olmayan sırf baskı yüzünden abuk subuk hem vakit alan hem de maddi olarak beni zorlayacak seyler olacaktı. O yollardan gecmis biri olarak söylüyorum zerre pisman değilim. Siz de boyun eğmeyin!

Hayirli olsun canim Allah kolaylik versin. Zor isler.. Kazasiz belasiz atlatin insallah. Kesinlikle senin fikirlerin onemli kim ne derse desin trend diye istemedigim seyleri yapamam evet gosteris ayrica, hadi yaptin diyelim, kimi memnun edeceksin. Bir de sac icin prova yapiyorlardi bak onu atlama

Amacın masrafı kısmak değilse kalıcı birşey olarak dügünde fidan dagıtabilirsin herkes ekiyor tecrübeli beyle sabit :)
Bicok sey fasa fiso ama kuaförünü sağlam sec mutlaka hic bişeye vermesende bütün gece bozulmayacak dagılmayacak sac makyaj icin fotolarda güzel cıkmak icin acıma derim

bride yazan sabahlık mı
ilk defa duydum daha neler uydurcaklar acaba..
Bunu soracaktım ben de, o neymiş yahu hiç görmedim
İyi ki bu saçma şeyler yokken evlenmişim diye nasıl seviniyorum. Hoş şimdi evlensem yine aynı şekilde yapardım düğünümü ama illaki kafa ütüleyen çıkardı böyle

Biz evlendigimizde hediyelikleri kendimiz yaptik. Zaten bastan kisi sayisini kisitli tuttuk. Herseyi istegimize göre ayarladik. Bos yerden masraf cikartmadik iki tarafada ve bir kurus borc yapmadan yuvamizi kurduk. Herkesde düğünümüzü cok begendi. Kimseyi takmayin derim. Elaleme kalsa binbir borc ile evlenirsiniz,ama öderken piyasada kimse yok

Ya bride nedir ne zaman çıktı neyin nesidir? Millet işi showa dökeceğim diye ne uyduracagını şaşırdı.

Canınız ne istiyorsa onu yapın; istemediğiniz hiçbir şeyi sırf gereksiz akımlara uymak için yapmak zorunda değilsiniz.
Düğün dansı etmedim, o saçma sapan maket pastayı kesmedim, bana gereksiz gelen hiçbir şeyi yapmadım. Hiçbiri de içimde kalmadı fazla bile yapmışım

Aman o kadar ugrasilip ediliyor da altı yıllık evliyim daha düğün ve kına kaderini tamamen izlemisligim yok. Fotoğraflar da digital ortamda daha bastirmadik. Hiçbir şey de eksilmedi benden. Bu gösterileri de anlamıyorum gerçekten. Gerçekten ister yaparsınız hayalinizdir o ayrı ama şu düğün işleri bana çok gereksiz geliyor. O kadar Fuzuli stres ki. Bana kalsa gelinlik de almadım düğün de yapmazdım ama işte yapmış bulunduk. O günü hayal meyal hatırlıyorum. En sevdiğim kısmı gelinliklen kurtulup bir bardak çay içtiğim kısımdı sanırım ne yorulmuştum. Gerçi memleketteki kına çok güzeldi catlayana kadar oynamistik küçük en tanidiklarla evin önünde yapmış çok eglenmistik sade ama çok güzeldi çünkü samimiydi bizbizeydik özgürce oynadık. Düğünde o kadar eglenmedik mesela. Gülümseyerek hatırladığım sadece bu kına. Eşimin memleketindeki kına normaldi ne bileyim. Mutlu olun da gerisi geçip gidiyor.

Hepsi bos is bosuna masraf eziyet yorgunluk... siz icinizden geldigi gibi davranin bu sizin dugunuzun baskalarinin degil

Bunu bende söyledim onların hediye getirmesi gerekmiyor mu diye

Annen baban hariç kimse saklamaz o hediyeyi emin ol. Yani paran çöpe gider. Çok istiyorsan 20-30 tane az bir adet yaptır aile içinde en yakınlarına dağıt. Gelin tacı da tercih meselesi, şeker yaptıracağıma ona özenirdim yerinde olsam. Ben gelinlikçimin hediye ettiği tacı taktım oldu bitti hiç te fena durmadı

Herşey gösteriş olmuş. Millet adeta birbiriyle yarışıyor. Organizasyon şirketleri köşeyi döndü vallah. Babyshowerlar, cinsiyet partisi, 6.ay partisi, 8.ay partisi, karnı burnunda partisi Evet bunları yapanlar gerçekten var.
Basit bir hastane odası süslemeye 2000₺’den aşağı istemiyorlar organizasyon şirketleri. Ney için peki? İnsanlara gösteriş olsun diye...kim ne derse desin çok boş işler bunlar. Çocuğumu sağ salim kucağıma alayım yeter, gerisi tınnnnnn.

Evet böyle dedim diye yakında adımı cimriye çıkaracaklar :)) gelin olduğum belli arkamda Bride yazmasada olur dediğim için hemde.

ahh duymak istediğim sözler işte çook teşekkür ederim. Düğünümüzde bile başkasını mutlu etmeyi düşünüyoruz onlar beni mutlu etsinler ya

Hiç bitmiyor hiç , çok teşekkür ederim

Kız çoğunu atıyorlar bile boşver eğlenmen önemli gelen de onun için gelen de almasın canım

Gerçekten o bütün bunları yapanlar yapmayanları ezmeye çalışıyor birde ayyy canım sen neden yapmadın diye, Var param yapmıcam sanane denmiyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…