- 6 Mart 2017
- 804
- 1.047
-
- Konu Sahibi mucizelazim
Sanırım bunu anlatamıyorum kimseye kural gibi onu yap bunu yap bunu atlama.ben buna inanıyorum genel olan beğenilere sahip olanlar sıradandır
bazıları ise özeldir herkes gibi olamamak bir eksiklik değil ayrıcalıktır
kendi doğrularınızı yapınSanırım bunu anlatamıyorum kimseye kural gibi onu yap bunu yap bunu atlama.
Seninle aynı fikirdeyimKızlar selam, yakın zamanda düğünüm olacak benim kafam bazı konularda çok karışık. Mesela kına gecesinde hediyelik dağıtmak istemiyorum ( zaten eğlenceli bir kına gecem olacak ) yada nikah şekeri dağıtmak istemiyorum ( nikah düğünde olacak ve zaten güzel bir yerde düğün yapıyoruz ), kuaförde hazırlanırken kızların giyindiği Bride yazan sabahlıklardan yaptırmak istemiyorum zaten herkes giyindi, gelin tacımı- gelin çiçeğimi sırf sayfalarını etiketleyeceğim diye instagram'ın pahalı butiklerinden almak istemiyorum, gelin başımı ünlü kuaför yapsın sayfasına koysun diye düğün günü 3 katı para ödettirmek istemiyorum...
Bunun gibi bana gereksiz gelen şeyleri yaptırmak istemediğimi söylediğimde çevremdekiler aaa olur mu artık trend bu neden senin hevesin yok, yapmazsan sonra pişman olursun, senin için geçmiş gibi yorumlar alıyorum. Aslında ben hevesim olan herşeyi yapıyorum ama bunlar bana gösteriş gibi geliyor. Ben kimsenin dağıttığı magneti saklamadım mesela, ya da gelin tacını kim yapmış diye incelemedim. Bir de düğün masrafları içinde bunlara ne gerek var diye düşünüyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Seeni hızla alıp fanusa koymak istiyorum. Saklamak için. Cidden nadide bir parçasın. Seviyorum akıllı kızları ve kadınları.Kızlar selam, yakın zamanda düğünüm olacak benim kafam bazı konularda çok karışık. Mesela kına gecesinde hediyelik dağıtmak istemiyorum ( zaten eğlenceli bir kına gecem olacak ) yada nikah şekeri dağıtmak istemiyorum ( nikah düğünde olacak ve zaten güzel bir yerde düğün yapıyoruz ), kuaförde hazırlanırken kızların giyindiği Bride yazan sabahlıklardan yaptırmak istemiyorum zaten herkes giyindi, gelin tacımı- gelin çiçeğimi sırf sayfalarını etiketleyeceğim diye instagram'ın pahalı butiklerinden almak istemiyorum, gelin başımı ünlü kuaför yapsın sayfasına koysun diye düğün günü 3 katı para ödettirmek istemiyorum...
Bunun gibi bana gereksiz gelen şeyleri yaptırmak istemediğimi söylediğimde çevremdekiler aaa olur mu artık trend bu neden senin hevesin yok, yapmazsan sonra pişman olursun, senin için geçmiş gibi yorumlar alıyorum. Aslında ben hevesim olan herşeyi yapıyorum ama bunlar bana gösteriş gibi geliyor. Ben kimsenin dağıttığı magneti saklamadım mesela, ya da gelin tacını kim yapmış diye incelemedim. Bir de düğün masrafları içinde bunlara ne gerek var diye düşünüyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Hah işte tam bundan bahsettim kime bu gösterişimiz bizim yaKonu komşu sizin düğün hakkında en fazla 15 dk konuşcak:)
Gereksiz buluyorsanız yaptırmayın. İçinizin geçmesiyle alakası yok. Paranız olsada istemeyebilirsiniz. Ama insanlar çılgınca gösteriş peşinde...
Kimseyi küçümsemek haddim değil belki ama karı koca asgari ücretli çalışıyor, bebeğin doğumu, kontrolleri için otobüsle hastaneye gidiyor. Ama bebeklerinin cinsiyeti için gender party yapmışlar 2 bin tl harcayıp kız mı erkek mi?? Pastalar elbiseler, hediyelikler. Bence günah. Cool olmaktan çok komik duruma düştüler. Açıkca söyledim. Savunan olacaktır belki ama bana gereksiz geliyor.