- 12 Haziran 2009
- 3.936
- 4.320
-
- Konu Sahibi mucizelazim
Sen nasil istiyosan oyle yap. Sonra icinde kalan o olabilir. Bende bicok seyi sacma ve gosterisli bulup yapmadim yapmam da. Sirf adet diye yada millet istiyo diye olmaz yaniKızlar selam, yakın zamanda düğünüm olacak benim kafam bazı konularda çok karışık. Mesela kına gecesinde hediyelik dağıtmak istemiyorum ( zaten eğlenceli bir kına gecem olacak ) yada nikah şekeri dağıtmak istemiyorum ( nikah düğünde olacak ve zaten güzel bir yerde düğün yapıyoruz ), kuaförde hazırlanırken kızların giyindiği Bride yazan sabahlıklardan yaptırmak istemiyorum zaten herkes giyindi, gelin tacımı- gelin çiçeğimi sırf sayfalarını etiketleyeceğim diye instagram'ın pahalı butiklerinden almak istemiyorum, gelin başımı ünlü kuaför yapsın sayfasına koysun diye düğün günü 3 katı para ödettirmek istemiyorum...
Bunun gibi bana gereksiz gelen şeyleri yaptırmak istemediğimi söylediğimde çevremdekiler aaa olur mu artık trend bu neden senin hevesin yok, yapmazsan sonra pişman olursun, senin için geçmiş gibi yorumlar alıyorum. Aslında ben hevesim olan herşeyi yapıyorum ama bunlar bana gösteriş gibi geliyor. Ben kimsenin dağıttığı magneti saklamadım mesela, ya da gelin tacını kim yapmış diye incelemedim. Bir de düğün masrafları içinde bunlara ne gerek var diye düşünüyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ay ne güzel :) peki istediğiniz gibi oldumu saçınız?Nikah şekeri, kına hediyesi vs dağıtmadım.
Kına gecemde de düğünümde de kuaföre gitmedim makyajımı kendim başımı da kız kardeşim yaptı.
Oncelikle mutluluklar dilerim....Kızlar selam, yakın zamanda düğünüm olacak benim kafam bazı konularda çok karışık. Mesela kına gecesinde hediyelik dağıtmak istemiyorum ( zaten eğlenceli bir kına gecem olacak ) yada nikah şekeri dağıtmak istemiyorum ( nikah düğünde olacak ve zaten güzel bir yerde düğün yapıyoruz ), kuaförde hazırlanırken kızların giyindiği Bride yazan sabahlıklardan yaptırmak istemiyorum zaten herkes giyindi, gelin tacımı- gelin çiçeğimi sırf sayfalarını etiketleyeceğim diye instagram'ın pahalı butiklerinden almak istemiyorum, gelin başımı ünlü kuaför yapsın sayfasına koysun diye düğün günü 3 katı para ödettirmek istemiyorum...
Bunun gibi bana gereksiz gelen şeyleri yaptırmak istemediğimi söylediğimde çevremdekiler aaa olur mu artık trend bu neden senin hevesin yok, yapmazsan sonra pişman olursun, senin için geçmiş gibi yorumlar alıyorum. Aslında ben hevesim olan herşeyi yapıyorum ama bunlar bana gösteriş gibi geliyor. Ben kimsenin dağıttığı magneti saklamadım mesela, ya da gelin tacını kim yapmış diye incelemedim. Bir de düğün masrafları içinde bunlara ne gerek var diye düşünüyorum.
Ben kına bile yapmayacağım. Eskiden köy adeti diye burun kıvırırlardı şimdi moda oldu. Sektör haline geldi resmen. Magnet dağıtanlara da bir sözüm var, Allah aşkına kimse asmıyor sizin fotoğrafınız adınız olan çirkin magnetleri dolabına, neden asayım ya? Hepsi çöp. Bu kadar egoist bir hareket görmedim ömrümde.
Ben kına bile yapmayacağım. Eskiden köy adeti diye burun kıvırırlardı şimdi moda oldu. Sektör haline geldi resmen. Magnet dağıtanlara da bir sözüm var, Allah aşkına kimse asmıyor sizin fotoğrafınız adınız olan çirkin magnetleri dolabına, neden asayım ya? Hepsi çöp. Bu kadar egoist bir hareket görmedim ömrümde.
bride sabahlık yabancilardan özenme... türklerde yüzde 100 avrupaya amerikaya özeniyooooHatta şöyle Bride Mucizelazım mrs.soyadı :)) Bende bilmiyordum bu hazırlıklar içine girene kadar
Kızlar selam, yakın zamanda düğünüm olacak benim kafam bazı konularda çok karışık. Mesela kına gecesinde hediyelik dağıtmak istemiyorum ( zaten eğlenceli bir kına gecem olacak ) yada nikah şekeri dağıtmak istemiyorum ( nikah düğünde olacak ve zaten güzel bir yerde düğün yapıyoruz ), kuaförde hazırlanırken kızların giyindiği Bride yazan sabahlıklardan yaptırmak istemiyorum zaten herkes giyindi, gelin tacımı- gelin çiçeğimi sırf sayfalarını etiketleyeceğim diye instagram'ın pahalı butiklerinden almak istemiyorum, gelin başımı ünlü kuaför yapsın sayfasına koysun diye düğün günü 3 katı para ödettirmek istemiyorum...
Ben kapalıyım, duvağımda patlak duvak dedikleri duvaktandı çok detay gerektirmiyordu zaten benim içime sindi :)Ay ne güzel :) peki istediğiniz gibi oldumu saçınız?
Hevesın yoksa bence de saçma ve bos işler.Ben gelinlik bile almadm nisanligımi cok severek aldm o kadar para verıldi evde kaldı.dügün zamanı almıcam dedim herkes sok oldu aaa olur mu diye arkadasımin gelinligine bayılmıstm zaten onun gbi alıcaktm arkadastan rica ettim giydim hic pisman degilim.altına topuklu giymedm gene çok bilen tayfa aaa dedi dügünde oynadm hopladm dügün sonunda herkes pertti iyiki giymedn dediler.albüm kapagmda ayakkabim lastık denız ayakkabisı ama belli bile olmuyor.icinden geldigi gibi yap gerisıni boşver kim ne derse desin.sonra hatirlanmiyo bile hatirlansa bile kime neKızlar selam, yakın zamanda düğünüm olacak benim kafam bazı konularda çok karışık. Mesela kına gecesinde hediyelik dağıtmak istemiyorum ( zaten eğlenceli bir kına gecem olacak ) yada nikah şekeri dağıtmak istemiyorum ( nikah düğünde olacak ve zaten güzel bir yerde düğün yapıyoruz ), kuaförde hazırlanırken kızların giyindiği Bride yazan sabahlıklardan yaptırmak istemiyorum zaten herkes giyindi, gelin tacımı- gelin çiçeğimi sırf sayfalarını etiketleyeceğim diye instagram'ın pahalı butiklerinden almak istemiyorum, gelin başımı ünlü kuaför yapsın sayfasına koysun diye düğün günü 3 katı para ödettirmek istemiyorum...
Kuaföre gidip abimin düğünü var hemen saçımı gorseldeki gibi yapalım makyaja da özen istiyorum diyip duvağı evde taktim. Herşey gayet iyiydi zaten çok farklı olağanüstü sıradışı birşey yapmıyorlar gelinlerede. Çok ucuza olmuştu
Anladım en iyisi yapmışsınız :)Ben kapalıyım, duvağımda patlak duvak dedikleri duvaktandı çok detay gerektirmiyordu zaten benim içime sindi :)