benm fikrim alınması gerekmez mi ?

İşte kendisi de yaşamış ya bende aynısını yaşatıcam diyo demekki. Bnm görüncem bnden 6 yaş küçük olmasına rağmen çok sineye çektim edepsizliklerini sonra nişanımda öyle şeyler yaptı ki tüm sülaleye rezil etti beni hala nişanımın olduğu yerden geçmiyorum sinirimden. Sen baştan önünü kes cnm daha büyük sorun oluşturmasın
dün aksam nişanlıma söyledim kbakma kardesın ya senn sağında yada solunda dursun ortamızda durmasın dedim.. bunu o anlamıyorsa sn anlatacaksın dedim yoksa ben anlatırsam kötu gelin oluyorum dedim. sen dedim kıyamadıgından kıramadıgndan susuyorsun sabırla yaklaşıyorsun dedim ben sen kadr sabırlı değilm kbakma dedim bende görumceyım yengem bir şey oldugunda gelir bana söyler yada ben ona söylerim sorarım dedim ondan hbrsiz onu ilgilendiren konulrda asla yapmam dedim bu saymaktr benmsemektr dedim ..

dün aksam nişanlıma söyledim kbakma kardesın ya senn sağında yada solunda dursun ortamızda durmasın dedim.. bunu o anlamıyorsa sn anlatacaksın dedim yoksa ben anlatırsam kötu gelin oluyorum dedim. sen dedim kıyamadıgından kıramadıgndan susuyorsun sabırla yaklaşıyorsun dedim ben sen kadr sabırlı değilm kbakma dedim bende görumceyım yengem bir şey oldugunda gelir bana söyler yada ben ona söylerim sorarım dedim ondan hbrsiz onu ilgilendiren konulrda asla yapmam dedim bu saymaktr benmsemektr dedim ..
Evet konuşman iyi olmuş inşallah gereken çözümü sağlar da daha uzayıp sorun büyümez.

Evet konuşman iyi olmuş inşallah gereken çözümü sağlar da daha uzayıp sorun büyümez.
valla onu gidişat gösterir bilemem ama eger baktım yıne devam ediyor.. Kısa kısa cvplar verip kestiirp atıcam : Ben böyle begendm ben böyle istiyorum vs vs .. ya da bir şey mi oldu arayıp x dusunmussun etmıssın tşkler ama bende varım burada bi fikrimi alsan bir sorsan sevinirim. emrivaki olmamış olur diyecem yani.. Zaten mesafeliyim bi araya gelınce anca..

ya ben organizasyon isteöıyorum ki nedime kızlar varken kendi çevrenle oynayamıyorsun surekli dibindeler evin 1 kızıyım ben herkes oynasın etsin istiyorum.. hee dj olabilir sorsa ayarla derim onu da sormuyor kendi basına hareketler.. hem dugun salonn kendi muzıkleri vardır adam akıllı yer tutarım çokta hoş oluyor yani ne gerek var..
bende ayni seyi düsünmüstüm sonra cok pisman oldum nedime tutmadigima, sürekli oynamiyorlar canim zaten herseyi organize ediyorlar. Benim kinamda hersey birbirine girmisti :KK43: Bence bu kadar tepki verme al karsina güzel birsekile fikirlere acigim ama karari ben veririm de. Bence nisanlini hic karistirma kendin hallet

güzel aciklamissin evet..

bende ayni seyi düsünmüstüm sonra cok pisman oldum nedime tutmadigima, sürekli oynamiyorlar canim zaten herseyi organize ediyorlar. Benim kinamda hersey birbirine girmisti :KK43: Bence bu kadar tepki verme al karsina güzel birsekile fikirlere acigim ama karari ben veririm de. Bence nisanlini hic karistirma kendin hallet
eger bi daha aynı durum olursa öyle olacak evet.. bir şey yapacaksan fln benmle paylaşırsan ii olur aksi emri vaki hoşlanmıyorum

bu arada senn ki öneri benmkinn yaptgı emri vaki dun bana gelinlik sip. geçmiş gelinlikçiyle anlaşmış gdip gelinliğe ve ölçü vermem gerekiyormuş :) bana resmini gösterdi senn için bunu sip ettim seçtim dedi anlaştım ölçü kısmı kaldı dedi. Dayanamadım nikahımda bunu mu giyeceksin x dedim çok tatlısın dedim yanında kalktım tepkiyle .. bir daha da muhabbet için hiç konusmadım bile sessiz sedasız gittik..
sennki öneri evet ve görumcem gelip bana dese ki senn için bunu begendm dese nasıl dese begenmesem bile ses etmem dediğin gibi sadece bi öneri olarak kalır.. destek değilde dha çok ustumde bişiyler kurmaya çalışıyor .. ben beyaz esya modelini seçmişim markasını seçmişm gelmiş bana diyor ki karısmak gibi olmasın inox kötu neden bu marka çok pahalı şu marka olsun.. benden cvp alamayınca yannda ki kadınla konusmaya devam etti cvp bile vermedim sadece marka konusunda dedim onun servis ağı eskisi gibi değil ben bunu begendm dedim.. sustu..
Yuh ben ilk konunuzu okuduğumda iyi niyetli bir görümce gereksiz alingan gelin vakası sanmıştım ama hislerinizde çok hakliymissiniz Özür dilerim sizden :) ne demek gelinlik seçmek karar vermek sana sadece ölçü vermesi kalmak oldu başka . Ben gıcık oldum teee burdan . Sonra napti peki ?ay çok ayip ya .Evlerden ırak :)

Yuh ben ilk konunuzu okuduğumda iyi niyetli bir görümce gereksiz alingan gelin vakası sanmıştım ama hislerinizde çok hakliymissiniz Özür dilerim sizden :) ne demek gelinlik seçmek karar vermek sana sadece ölçü vermesi kalmak oldu başka . Ben gıcık oldum teee burdan . Sonra napti peki ?ay çok ayip ya .Evlerden ırak :)
ya hislerim yanıltmıyor beni. yani her zaman önerilere açığım ve ben çok zor karar veren bi insanm.. 1 ay önce bi gelnlk begenmıstım o zamanlar ii gibiydi ona gösterdm vs bi ton yorumlr yaptı gelinlkten soğuttu beni sonra nişanlm kimseye gösterme söyleme dedi bende öyle yaptım gecen aksam bi toplumda bak ben sana bunu begendm konustum anlaştım diyince şaşırdım .. bende laf söyledim yanndan kalktım.. baska masaya gectım nişanlm arkamdan geldi bu sefer o masaya geldi beyaz esyaya takmıs inox olmazmıs vs vs demeye basladı hee dedim içimden sen böle birisin demek en basında uzak durmakta haklıymışm .. bende yüzüne bakıp tebessum edip nişanlmla ev bakmaya devam etmedik allahtan bişiy demedi deseydi buyuk tersleyecektım.. nişanlm devreye grdi bir çok yere bakmadıgımızı dusunuyorsun dedi baktık begendk dedi o zaman sustu..

Kınanız yakın zamanda değil ki daha çok zaman var konuşulur ortak karar alınız zaten ama özenmiş iyisi olsun istemiş olabilir genelde de öyle yapılıyor artık zaten.Ayrıntılar müzik zaten konuşulur zaten kına yapacağınız yere nişanlınla birlikte gideceksiniz ve zaten fikrinizi söyleyeceksiniz o sadece araştırmaya başlamış ne güzel düşünmüş zaten ortak parayla yapılacakmış beraber halledersiniz

Kınanız yakın zamanda değil ki daha çok zaman var konuşulur ortak karar alınız zaten ama özenmiş iyisi olsun istemiş olabilir genelde de öyle yapılıyor artık zaten.Ayrıntılar müzik zaten konuşulur zaten kına yapacağınız yere nişanlınla birlikte gideceksiniz ve zaten fikrinizi söyleyeceksiniz o sadece araştırmaya başlamış ne güzel düşünmüş zaten ortak parayla yapılacakmış beraber halledersiniz
keşke sadece bundan ibaret olsa..

Muhtemelen düğün olmayacağı için düğün nezdinde bir şey yapılır diye düşündüler sanırım, o yüzden direk konusmadan etmeden öyle söylemiş görümceniz. Bence görümcenizle iletişime geçin, 'abin böyle böyle dedi bana kardeşim seni strese sokmamak için gereksiz ayrıntılarla haber vermeyi unutmus olabilir falan dedi. Neler buldun ne fikir var aklında' diye konuya dahil edin kendinizi, eğer beğenmezsen de 'ya biz böyle düşünmüştük, o senin dediğin bizim istediğimizlr baya alakasız kalıyor' falan diyerek kendi istediğinizi kabul ettirirsiniz.

Normalde bende sinir olurum böyle şeylere aslında ama düğün olmayacak kına gecesi düğün şeklinde yapılmak istenmiş olabilir. Ben kına yapmadım, kvden trip yedim hatta ama yapmicam dedim yapmadım. Düğünde de sadece gelin almaya, dekora, belirli şeylerin müziklerine karıştım. Onlar sanatçı falan getirmek istedi, umrumda bile olmadı mesela.

Ama bence sizde iletişim problemi var, siz yine de bence olayı büyümeden kendinizi bu şekilde dahil edin. Zaten son şeyi siz söyleyeceksiniz o zaman kim evleniyor kim konusması lazım kim susacak anlarlar düzgünce... Ama şimdi problem çıkarırsanız 'sen kimsin de benim kınama karışıyorsun' diye, o zaman aşırı gereksiz büyür konu. Evlilik zaten stresli birşey...

Bencede tarih alınana kadar bekleyin. O zaman size söyleyecek mi ha yine nişanlınıza söyler size danışmazsa cevabını verirsiniz tabi

yok haklısınız ben iletişime geçmekten asla çekinmem.. biraz ters yada zıtımdır belki ama iletişime gecerım sorarım ederim. 3 ay önce de çok basit bi konu da kendisini arayıp sorup söylemiştim mesela yani hallederim söylerim kimseden çekinmem yok nişanlmdanda.. şu tarih alınsın salon tutulsun eger direk yine kulagıma gelirse arar söylerim hani kına bizim ya derim kızların direk benmle iletişime geçmesi gerektiği bna sorması gerektiğini söylerim zaten hee aksi bi durum olursa o bana abisinden hbr yollaydsa bende abisinden hbr yollarım org istemediğimi kendi ekstre bir şey istiyorlrsa beni aramaları yeterli derim nişanlma o da gider söyler anlayan anlr 36 yasında kadın..
Sorunu kendi kendinize çözmüşsünüz. Bu konuya acaba ne gerek vardı diye düşündüm açıkçası 😂

kızlar selam ,

nisanda evleniyorum kısmetse .. ocak 2de tarih alınınca belli olacak(yıl atladıgı için bu zaman alabiliyoruz?
gel gelelim ben nikahtan gideceğim için kına gecesinn ödemesi ortak olacak salon parası yani aileler öyle konustu..
görumcemle muhabbetım yoktur merhaba merhaba gule gule bir toplumda o kadr ..
görumcem kına gecesi için organizasyon dj falan bakmaya baslamıs bunu da kendi aile arasında abisi varken ortaya öyle ustun köru söylemiş. Nişanlm bana dedi. Bir şey demedim o an ona. Sadece hmm ii dusunmus ama keşke benmde fikrimi sorsaymıs dedim baska bir şey demedim.
Yani bana söylemesi gerekmiyor mu istiyor muyum istemıyorum muyum ne biliyim ne gibi bir konsept istiyorum muzık arsivi ne olsun fln filan.. Tamam hoş bişy dusunmus ama bunu kendi basına yapması garip geldi.
En basından düğün istiyordu kına yı duğun gibi yapmak istiyor olabilir.. (Nikah olacagı için) ama bunu benmle paylaşman gerekmez mi ?
yada daha var paylaşır mı bilemedim..
Benmde şöyle bir huyum var haberim olmadan yapılan her seyden rahatsız oluyorum. özellkle konu benmle alakalı ise..
ters anıma gelir o an kabul etmeyebilirim hbrım yoktu diyip kına gecemde olsa mesela haberim olmazsa..
emrivaki durumlrdan nefret ediyorum..
Sizce ne yapmam gerek ?
Duruma el koymazsan ilerde herseyine karısmaya gidecek bu is.
Ben kızıma 6 ay kınası yapmıcam diyorm görümcem aa olmaz yaparız diyo,
Bebek mevlüdünde masa süslemeye kalktı🤦🏻‍♀️
Yok artk dedim,salona bi gttim hediye dagıtılcakları masaya dizmisler ortada😂
Yani simdiden sesin cıkmazsa ilerde cok üzülürsün.

Muhtemelen düğün olmayacağı için düğün nezdinde bir şey yapılır diye düşündüler sanırım, o yüzden direk konusmadan etmeden öyle söylemiş görümceniz. Bence görümcenizle iletişime geçin, 'abin böyle böyle dedi bana kardeşim seni strese sokmamak için gereksiz ayrıntılarla haber vermeyi unutmus olabilir falan dedi. Neler buldun ne fikir var aklında' diye konuya dahil edin kendinizi, eğer beğenmezsen de 'ya biz böyle düşünmüştük, o senin dediğin bizim istediğimizlr baya alakasız kalıyor' falan diyerek kendi istediğinizi kabul ettirirsiniz.

Normalde bende sinir olurum böyle şeylere aslında ama düğün olmayacak kına gecesi düğün şeklinde yapılmak istenmiş olabilir. Ben kına yapmadım, kvden trip yedim hatta ama yapmicam dedim yapmadım. Düğünde de sadece gelin almaya, dekora, belirli şeylerin müziklerine karıştım. Onlar sanatçı falan getirmek istedi, umrumda bile olmadı mesela.

Ama bence sizde iletişim problemi var, siz yine de bence olayı büyümeden kendinizi bu şekilde dahil edin. Zaten son şeyi siz söyleyeceksiniz o zaman kim evleniyor kim konusması lazım kim susacak anlarlar düzgünce... Ama şimdi problem çıkarırsanız 'sen kimsin de benim kınama karışıyorsun' diye, o zaman aşırı gereksiz büyür konu. Evlilik zaten stresli birşey...
ben arar söylerim yada sorarım sorun bu değil ki sorun onun bana demesi lazım.. gelmesi sorması lazım.. evet tamam düğün olmayacak o zaman sen gel bana bak canım de yada adıma her ne diyorsa böle böle istedim dusundum ben sen neye karar verdin ne istiyorsun diye sor .. her defasında her olayımda ben mi sana gelicem ileri de ne olacak ben bebek mevludu yapıcam o mu atlayacak her seye bana sormadan mı yapacak bu iş çığrından çıkar..

Duruma el koymazsan ilerde herseyine karısmaya gidecek bu is.
Ben kızıma 6 ay kınası yapmıcam diyorm görümcem aa olmaz yaparız diyo,
Bebek mevlüdünde masa süslemeye kalktı🤦🏻‍♀️
Yok artk dedim,salona bi gttim hediye dagıtılcakları masaya dizmisler ortada😂
Yani simdiden sesin cıkmazsa ilerde cok üzülürsün.
söylemedin mi ? bunlar ne diye.. kötı niyetli demem bu tur insanlar için ama hep benm dediğim olacak durumunu sevmıyorum açıkçası..
bende görumceyım bizimde bebe mevludumz oldu yengem e sordum öle mi yapalım bak böle daha ii sanki sen nasl istıyorsun o da ya tamam dedi yada nasıl yapılması gerektiğini söyledi.. bende onun dediği gibi yaptım..
ben karşılaşsam mesela bu hediyelijlerin burada ne işi var yahu der toplarm hepsini mesela..

Araştırma yapmış gidip anlaşmamış ki. İhtiyaç anında fikir verebilmek istemiştir belki.

Şanslısınız valla benim de nisanda düğünüm olacak görümcem kendiliğinden araştırmak şöyle dursun danıştığımda beni uzaylıya çevirmek istiyor. :confused:Becerikli görümce iyidir.

Son karar elbette yine sizde olacak ama fikir vermek istemesi, heyecanla araştırma yapması kötü şeyler değil.

X