- 5 Şubat 2018
- 661
- 586
- Konu Sahibi mucizelazim
Kimsenin sözleri için içinden geldiği gibi davranmaktan vazgeçme sonrası büyük pişmanlık oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 sene olacak evleneli.Kızlar selam, yakın zamanda düğünüm olacak benim kafam bazı konularda çok karışık. Mesela kına gecesinde hediyelik dağıtmak istemiyorum ( zaten eğlenceli bir kına gecem olacak ) yada nikah şekeri dağıtmak istemiyorum ( nikah düğünde olacak ve zaten güzel bir yerde düğün yapıyoruz ), kuaförde hazırlanırken kızların giyindiği Bride yazan sabahlıklardan yaptırmak istemiyorum zaten herkes giyindi, gelin tacımı- gelin çiçeğimi sırf sayfalarını etiketleyeceğim diye instagram'ın pahalı butiklerinden almak istemiyorum, gelin başımı ünlü kuaför yapsın sayfasına koysun diye düğün günü 3 katı para ödettirmek istemiyorum...
Bunun gibi bana gereksiz gelen şeyleri yaptırmak istemediğimi söylediğimde çevremdekiler aaa olur mu artık trend bu neden senin hevesin yok, yapmazsan sonra pişman olursun, senin için geçmiş gibi yorumlar alıyorum. Aslında ben hevesim olan herşeyi yapıyorum ama bunlar bana gösteriş gibi geliyor. Ben kimsenin dağıttığı magneti saklamadım mesela, ya da gelin tacını kim yapmış diye incelemedim. Bir de düğün masrafları içinde bunlara ne gerek var diye düşünüyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Oda birşey mi.bride yazan sabahlık mı
ilk defa duydum daha neler uydurcaklar acaba..
Hiç birini yapmadım gayet de memnunum. Sadece gelin ve damadı yolmak üzere yapılan antin kuntin isler ve açıkçası çok özenti duruyor. Gördüğümde gülüyorum. Siz de millete kulak asmayın. Onların gormemislikleri yüzünden paranız heba olmasın. Ayrıca kına nisan hediyeligi nedir. Sen evleniyorsun sana hediye versinler. Son yıllarda artik öyle bir furya başladı ki insanlar yakında cenazelerinde tabut şeklinde hediyeliklerin içinde helva dağıtacak.Kızlar selam, yakın zamanda düğünüm olacak benim kafam bazı konularda çok karışık. Mesela kına gecesinde hediyelik dağıtmak istemiyorum ( zaten eğlenceli bir kına gecem olacak ) yada nikah şekeri dağıtmak istemiyorum ( nikah düğünde olacak ve zaten güzel bir yerde düğün yapıyoruz ), kuaförde hazırlanırken kızların giyindiği Bride yazan sabahlıklardan yaptırmak istemiyorum zaten herkes giyindi, gelin tacımı- gelin çiçeğimi sırf sayfalarını etiketleyeceğim diye instagram'ın pahalı butiklerinden almak istemiyorum, gelin başımı ünlü kuaför yapsın sayfasına koysun diye düğün günü 3 katı para ödettirmek istemiyorum...
Bunun gibi bana gereksiz gelen şeyleri yaptırmak istemediğimi söylediğimde çevremdekiler aaa olur mu artık trend bu neden senin hevesin yok, yapmazsan sonra pişman olursun, senin için geçmiş gibi yorumlar alıyorum. Aslında ben hevesim olan herşeyi yapıyorum ama bunlar bana gösteriş gibi geliyor. Ben kimsenin dağıttığı magneti saklamadım mesela, ya da gelin tacını kim yapmış diye incelemedim. Bir de düğün masrafları içinde bunlara ne gerek var diye düşünüyorum.
Doğum gibi bir olaya fon çektirip gidebilecek kadar sogukkanli, doğumdan sonra birazdan düğüne gidebilecekmiş gibi makyajlı ve süslü olanların uzaydan geldiğine inanıyorum. Benim o an tek derdim önce çocuğumun sonra da benim canımdı. Doğumdan önce kendime lohusa sabahlığı ararken gördüğüm pullu, parlak, gecelikten çok abiye elbiseye benzeyen takımlar ve taşlı tüylü adına lohusa terliği denilen acayip şeyler gördüm ya ben, artık daha büyük acayiplik görmem herhalde.Aynen ilk çocuğumda hamilelik fotoğrafları, baby shower, isimli kapı süsü, hastanede şerbet, isimli kurabiye falan hiçbiri yoktu. Eşim sabah pembe kağıtlı çikolata almıştı. Tek ikram oydu odamızda. Doğumdan sağlıkla çıkmak tek düşüncemdi. Sonrasında da o mizansenli kıyafetli bebek anne fotoğraflarından hiç çekmedim. Düğünde de tek düşünce bir ömür mutluluk olmalı. Gerisi boş bence. Ha merakı olan yapsın bilemem. Ama ilgimi çekmez şahsen.
Aynen ya zaten saftin kaymis oluyo:))Doğum gibi bir olaya fon çektirip gidebilecek kadar sogukkanli, doğumdan sonra birazdan düğüne gidebilecekmiş gibi makyajlı ve süslü olanların uzaydan geldiğine inanıyorum. Benim o an tek derdim önce çocuğumun sonra da benim canımdı. Doğumdan önce kendime lohusa sabahlığı ararken gördüğüm pullu, parlak, gecelikten çok abiye elbiseye benzeyen takımlar ve taşlı tüylü adına lohusa terliği denilen acayip şeyler gördüm ya ben, artık daha büyük acayiplik görmem herhalde.
Diğerleri neysede kuaför önemli saçını beğenmezsen en güzel gününde kötü bi saçlamı durcaksın üzülmez misin saçın makyajın kötü olursa istediğin gibi olmazsa kuaföre verilen paraya açıma benceKızlar selam, yakın zamanda düğünüm olacak benim kafam bazı konularda çok karışık. Mesela kına gecesinde hediyelik dağıtmak istemiyorum ( zaten eğlenceli bir kına gecem olacak ) yada nikah şekeri dağıtmak istemiyorum ( nikah düğünde olacak ve zaten güzel bir yerde düğün yapıyoruz ), kuaförde hazırlanırken kızların giyindiği Bride yazan sabahlıklardan yaptırmak istemiyorum zaten herkes giyindi, gelin tacımı- gelin çiçeğimi sırf sayfalarını etiketleyeceğim diye instagram'ın pahalı butiklerinden almak istemiyorum, gelin başımı ünlü kuaför yapsın sayfasına koysun diye düğün günü 3 katı para ödettirmek istemiyorum...
Cok haklisin hic de pisman olmiyorsun en akillicasini yapiyorsun Ben her seyimi en luks en pahalidan yana degil icime sinenden yana kullandim hic pisman degilim.Kızlar selam, yakın zamanda düğünüm olacak benim kafam bazı konularda çok karışık. Mesela kına gecesinde hediyelik dağıtmak istemiyorum ( zaten eğlenceli bir kına gecem olacak ) yada nikah şekeri dağıtmak istemiyorum ( nikah düğünde olacak ve zaten güzel bir yerde düğün yapıyoruz ), kuaförde hazırlanırken kızların giyindiği Bride yazan sabahlıklardan yaptırmak istemiyorum zaten herkes giyindi, gelin tacımı- gelin çiçeğimi sırf sayfalarını etiketleyeceğim diye instagram'ın pahalı butiklerinden almak istemiyorum, gelin başımı ünlü kuaför yapsın sayfasına koysun diye düğün günü 3 katı para ödettirmek istemiyorum...
Oda birşey mi.
Geçen akşam haberlerde izledim,nedime kiralaniyor kınada/düğünde gelinle çıkıp oynasın diye 5-6 tane kız,kına da bindallı düğünde nedime kıyafeti giyip geline eşlik ediyorlarmış. Röpörtajda diyorlar ki biz gelinden daha sade olmaya çalışırız,gelin ön planda olmalı,ortamı coştururuz vs vs. Dedim yuh artık daha neler duyacağız.
Daha neleri var kimbilir.