- 6 Mart 2017
- 804
- 1.047
-
- Konu Sahibi mucizelazim
Hatta şöyle Bride Mucizelazım mrs.soyadı :)) Bende bilmiyordum bu hazırlıklar içine girene kadarbride yazan sabahlık mı
ilk defa duydum daha neler uydurcaklar acaba..
hahahha :) ben cimri değilim mesela bir yemek odası takımı ve koltuk takımı aldım ki hiç acımadım ama bu konular sanki benden başka herkesi mutlu edecekte beni sinir edecek gibi geliyorBende hic o trendlere uymadimayni tepkiyi aldim ana hic umrumda olmadi zaten yeteri kadar stresli ve teasli geciyor ... cimri oldugumdan mi bilmiyorum ama bana cok sacma gelmisdi
Ayneeen sinir bozmaktan baska hiccc birsey degil vallah hiic ugrasamam demisdimhahahha :) ben cimri değilim mesela bir yemek odası takımı ve koltuk takımı aldım ki hiç acımadım ama bu konular sanki benden başka herkesi mutlu edecekte beni sinir edecek gibi geliyor
Kınada hediyelik yaptırmadım.Nikahımı düğünden ayrı yaptım hediyelik yine vermedim.Kuaförde çekimim olduğu için(fotoğrafçı hediye etmişti)Bride yazan sabahlıktan giydimKızlar selam, yakın zamanda düğünüm olacak benim kafam bazı konularda çok karışık. Mesela kına gecesinde hediyelik dağıtmak istemiyorum ( zaten eğlenceli bir kına gecem olacak ) yada nikah şekeri dağıtmak istemiyorum ( nikah düğünde olacak ve zaten güzel bir yerde düğün yapıyoruz ), kuaförde hazırlanırken kızların giyindiği Bride yazan sabahlıklardan yaptırmak istemiyorum zaten herkes giyindi, gelin tacımı- gelin çiçeğimi sırf sayfalarını etiketleyeceğim diye instagram'ın pahalı butiklerinden almak istemiyorum, gelin başımı ünlü kuaför yapsın sayfasına koysun diye düğün günü 3 katı para ödettirmek istemiyorum...
Bunun gibi bana gereksiz gelen şeyleri yaptırmak istemediğimi söylediğimde çevremdekiler aaa olur mu artık trend bu neden senin hevesin yok, yapmazsan sonra pişman olursun, senin için geçmiş gibi yorumlar alıyorum. Aslında ben hevesim olan herşeyi yapıyorum ama bunlar bana gösteriş gibi geliyor. Ben kimsenin dağıttığı magneti saklamadım mesela, ya da gelin tacını kim yapmış diye incelemedim. Bir de düğün masrafları içinde bunlara ne gerek var diye düşünüyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Tabi ki yaptırmak zorunda değilsin hatta istemiyorsan millet istiyor diye yaptırmamalısın çünkü bu sana mutluluktan çok mutsuzluk verir. Zira ben de dayatmalardan hiç hoşlanmamKızlar selam, yakın zamanda düğünüm olacak benim kafam bazı konularda çok karışık. Mesela kına gecesinde hediyelik dağıtmak istemiyorum ( zaten eğlenceli bir kına gecem olacak ) yada nikah şekeri dağıtmak istemiyorum ( nikah düğünde olacak ve zaten güzel bir yerde düğün yapıyoruz ), kuaförde hazırlanırken kızların giyindiği Bride yazan sabahlıklardan yaptırmak istemiyorum zaten herkes giyindi, gelin tacımı- gelin çiçeğimi sırf sayfalarını etiketleyeceğim diye instagram'ın pahalı butiklerinden almak istemiyorum, gelin başımı ünlü kuaför yapsın sayfasına koysun diye düğün günü 3 katı para ödettirmek istemiyorum...
Bunun gibi bana gereksiz gelen şeyleri yaptırmak istemediğimi söylediğimde çevremdekiler aaa olur mu artık trend bu neden senin hevesin yok, yapmazsan sonra pişman olursun, senin için geçmiş gibi yorumlar alıyorum. Aslında ben hevesim olan herşeyi yapıyorum ama bunlar bana gösteriş gibi geliyor. Ben kimsenin dağıttığı magneti saklamadım mesela, ya da gelin tacını kim yapmış diye incelemedim. Bir de düğün masrafları içinde bunlara ne gerek var diye düşünüyorum.
Kızlar selam, yakın zamanda düğünüm olacak benim kafam bazı konularda çok karışık. Mesela kına gecesinde hediyelik dağıtmak istemiyorum ( zaten eğlenceli bir kına gecem olacak ) yada nikah şekeri dağıtmak istemiyorum ( nikah düğünde olacak ve zaten güzel bir yerde düğün yapıyoruz ), kuaförde hazırlanırken kızların giyindiği Bride yazan sabahlıklardan yaptırmak istemiyorum zaten herkes giyindi, gelin tacımı- gelin çiçeğimi sırf sayfalarını etiketleyeceğim diye instagram'ın pahalı butiklerinden almak istemiyorum, gelin başımı ünlü kuaför yapsın sayfasına koysun diye düğün günü 3 katı para ödettirmek istemiyorum...