- 7 Temmuz 2010
- 2.395
- 238
amın canım tesekkur edıyorum cumlemıze nasıp eder ınsallah ben etıket konusunda cok profosyonel davranmadım yanı kendım bılgısayar cıktısı yapmıstım mınık yastıklar yaptım uzerıne ısımlerımızı tarıhı bıde bı yastıkta ömür boyu yazmıstım o etıketlerı kurdalelere zımbaladım kurdalelerın tam ortasına nazar boncugu yapıstırmstım
yap kımseyı dınleme bence gercekten sonradan cok ıcınde kalıyo ınsanın sımdıde bebegım ıcın bıseyler yapmaya calısıyorum ama hamılelıgım bıraz agır gıdıyo elımı bıseye suremıyorum hala kararsızım yapmasammı dıyorum ama sonra vazgecıyorum kac kere daha bu gune donebılcem dıye. basıt bıseyler arıyorum acıkcası. sen yıne becerıklıymıssın benım oyle mutfaklada aram yok ama aklımda kalsın ıstemıyorum yapcam bıseyler ama ne
Bak fotosonu atayım , ben bu şişeleri kurdele ile süsleyip kolonya , duş jeli yada lavanta yada vazolara konan kumlardan (kumların içine deniz kabuğu yada nazar boncuğu) doldurup vermeyi düşünüyorum. Bebeğin için uygun olur mu bilmem ama canım fikir olsun :) Bebekler için içine bonibon konuyormuş.
Google a minik mantar kapaklı şişe yaz görsellere bakabilirsin
Son düzenleme: