Herşey benim diyen insanlar

Nefret edıorum boyle ınsanlardan .Muhattap olmayın

Kendi de çalışıyor. Kocasının ailesinden gizli ailesine gönderir. Bu bizi değil kocasını ilgilendirir. Haberi olsun olmasın biz laf etmeyiz. Onun niyeti biz kalkınmayalım. Tamam o belki gıcık oldu istemedi ama abime ne oluyor? Onun demesi gerekmez miydi? “Ne demek kardeşimin bulduğu işi sen git yap”? İnanmak istemiyorum bir abinin istememesini

İsin abine uygun oldugunu nereden biliyor :) Atiyorum,bir ic camasiri markasi icin katalog ceken bir firmayla modellik yapmak icin anlastin.Ne diyecek?? -"Sevilay sen dur abinin ihtiyaci var,o gitsin" mi diyecek" :)
Benim hayatimda duydugum en sacma sey olabilir bu.Hyr abide arastirsin baksin bir seylere,nedir yani..
Sacma + sapan..
Yersiz + gereksiz..

Elinle gidip vermezsen hiç bir şeyi alamaz.
Uyanık olun.
Yenge adeta bir asalak.
Fırsat vermeyin.
Hayat gayesi eşinin ve eş ailesinin malına mülküne çökmek olan kadına ne derseniz ne yaparsanız az.
Anneniz zahmet olmazsa üstünü kapatmasın.
Son olarak abinde iş yok.

Eskiden direk söylerdi ailesi, hersey senin iyi bak diye.
Aslinda Bizde de hata var, biz onu içimize aldık. Sırlar paylaştık. Yanında akrabalar hakkında konuştuk, çünkü kendimizden biri olarak kabul ettik.ama o haddini aşıyor abimle beraber çocuğu yaşında yeğenlerimi bizi çekiştirir

Sizin gibi benim eşimde 4 kardeşler, 3 ü kız.
Bir şey olunca kv benim oğluna pek düşkündür.
Oğluma alayım, vereyim diye konuşur.
Bir evi var satılsın parasını size vereceğim der.
Aksine bende eşime asla sadece kendisinin almamasının gerektiğini, eşimin 3 kardeşi olduğunu söylerim.
Kızı erkeği yok bu işlerin ama sizin yenge tek gelin diye mal varlığı onun olacak sanmış.
Şöyle bir gelin olamadım

Abin de çok çalışmak istiyorsa işini kendisi bulsun.

Yarın öbür gün laf olacak. Herşey ters anlatılacak ve ortadaki yılan ben olcam. Çekemem böyle cahil muhabbetlerini

Bu konu o kadar içimi şişirdi ki
Yengem bunu dedi sustuk
Abim böyle dedi sustuk
İşimi istiyorlar vazgeçtim sustuk
Bizden ne istiyorsunuz? Sizin yerinize mi konuşalım?

Gördüklerinden emin misin? Yani abin evli ve issiz bu çok zor bir durumdur eminim onlar için. Böyle bencil olma. Ne olursa olsun etle tırnaksiniz siz. Sen iyilik yap balık bilmezse halik bilir
Di mi bencil olmasin, rabbena hep bana demesin, insanlarin emegine havadan konmasin, az koca dötunu kaldirip gidip kendine iş arasin, ha bi de azicik haddini bilsin. Nasi bi kafa yasiyosunuz, pes.

Konunun tamamını okudum
Gelin o kadar iyi yapmış ki
Tüm malı alır yer gezer içer hayatını yaşar umarım
Bu dünyada uyanık olacaksın
Yemeyenin malını yer
Konu sahibi işe girmekten bile vazgeçmiş
Neymiş laf söz olurmuş
Komedi

Gelinin arkasındayım. Tüm malı mülkü satar avrupada seyahatlerde yer umarım
Konu sahibi de her zaman ki susar

Vur kafasina, al lokmasini insani

Hatun sen niye bu kadar bilendin konu sahibine

Gördüklerinden emin misin? Yani abin evli ve issiz bu çok zor bir durumdur eminim onlar için. Böyle bencil olma. Ne olursa olsun etle tırnaksiniz siz. Sen iyilik yap balık bilmezse halik bilir
Korkarım sizin de bi konunuzu göreceğiz yakında, ben kardeşlerime canımı verdim zamanında onlar bana bir tas su vermedi diye. Hep böyle oluyor çünkü. Bu sefer yanılmak istiyorum.

Ben olsam arayı soğuk tutardım. Abim olsa bile öyle bir eşi olduktan sonra bana çok gidip gelmemesi, nadir görüşmemiş daha iyi. Siz de öyle yapabilirsiniz. Çirkef gelin çekilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…