Herşey benim diyen insanlar

Off sanane? Herkesin önceliği farklıdır. Ben aile kavramına önem veriyorum mal bir abim de olsa aptal bir ablam da olsa bencil bir kardeşim de olsa benim canimdir ben böyleyim ve bu benim yorumum sana mı yorum yaptım sanane yaa? Benim için ailede birisi ise girecekse çocuğu olan öncelikli evli çocuksuz ikinci sırada bekar üçüncü sırada Allah Allah sana hesap mı vericem bir de şaka gibi Bu son cevabım sana bir şey yazma. Beni

Gerçekten vur ensesine al lokmasını bir insanmışsınız üslubunuzdan belli oluyor ☺️

Merhaba,

Hemen uzatmadan konuya girmek istiyorum.

Biz 4 kardeşiz en buyüğumüz tek erkek kardeşim. Adam 40 yaşında ve gerçekten herşeye burnunu sokan bir eşi var. Her zaman abimin tek olduğunu vurgulayan kadın. Herşey ona aitmiş gibi konuşuyor yani tek gelin ya herşey ona kalacakmış gibi alttan alttan dile getiriyor.

Aslında yazmak istemiyordum ama en son olay beni baya yıprattı. Geçen ben bir dükkanda iş buldum kendime bunu da yengem duydu. Bir kaç gün sonra beni aradı, “ sevilay o işe abin girsin “ demez mi? Kendi de höporları açmış abime dinletiyor. Bende bende çalışmak istiyorum deyince “abin çalışsın o başka iş bulunca sen girersin dedi. Abimle aramız limoni sonra o beni arıyor bana ciddi ciddi iş saatlerini soruyor. Bende daha haber gelmedi dedim. Kızlar be yapacağımı şaşırdım insanlar nasıl böyle yapar?
Benim de işe ihtiyacım var. Kimse can sıkıntısından iş aramıyor. Şimdi ben ne yapayım. Ha bu ara herkes yengeyle arayı iyi tutuyor abimle aramızı açmasın diye. Sürekli babamı eleştirir yerlerini satmıyor diye abimle beraber . Babamın da bunlardan haberi yok olsa kızar ama annem herşeyin üstünü örtüyor. Başıma ağrılar giriyor böyle çirkef insanlar la nasıl baş edilir? Abime gelince bir konu olunca gene çaktırmadan tek erkek olduğunu vurgular biz kardeşiz ayagiğına yatar bağırıp çağırır bastırmak için. Ben gerçekten bıktım bir el atın bana dostlar.
Siz alttan aldıkça,annenizde olumsuzlukları kapatdıkça o tepenize çıkmış klasik yüzsüz çirkef bencil yenge tipi..böylelerine had bildirmek farzdır bildirmezseniz sizinle kedinin fareyle oynadığı gibi oynar hemde bunu abinizi kullanarak yapar herkesi birbirine kırdırıp kenara çekilip hiç bişey yapmamış gibi davranır...gererde gerer içinden çıkamazsınız...bence arada haddini bildirin ki oda yerini bilsin

Siz alttan aldıkça,annenizde olumsuzlukları kapatdıkça o tepenize çıkmış klasik yüzsüz çirkef bencil yenge tipi..böylelerine had bildirmek farzdır bildirmezseniz sizinle kedinin fareyle oynadığı gibi oynar hemde bunu abinizi kullanarak yapar herkesi birbirine kırdırıp kenara çekilip hiç bişey yapmamış gibi davranır...gererde gerer içinden çıkamazsınız...bence arada haddini bildirin ki oda yerini bilsin

Annem müsade etmeZ kimse birşey desin. Dün gördük gene. Onlar huzursuz olmasın kızları zaten değersiz. Ama lafa gelince hepsini bir tutuyormuş.

Bir gün parasız ortada kalırsam siz mi bakacaksınız yenge o yüzden benim de her insan gibi işe ihtiyacım var deyin.
Kendisi arasın bulsun.
Ayrıca iş bulduğunuz yer onu alacak mı?

X