Herşey benim diyen insanlar

Tabi canım baştan yüz vermişler. Yoksa ne abi ne eşi bu cürette olurdu. Bakımız şimdi astarını istemeyi geçmişler

aılenın maddı durumu ıyı degıl galıba sızınkıde kotu su an abınızınde.. dıger kardeslerınde
maasallah 4 tane cocuk yapmıslar..
tapılacak bır sey yok eskıler boyle
kardesımın maddı durumu kotu benımkı ıyıyse ona arka cıkarım
benım durumumda kotuyse elden bırsey gelmez tabıı

Tabi canım baştan yüz vermişler. Yoksa ne abi ne eşi bu cürette olurdu. Bakımız şimdi astarını istemeyi geçmişler
abısının esı konusamamalı
abı haksız bu durumda..
rahmetlı esımın aılesının bır evı vardı..hıc yorum yapmadım..benlık durum yok zaten..abıde kabahat..

Uzak dur yengen tehlikeli ...

Bizde cani değiliz herhalde. Lüften yazılanları okumadan yorum yapmayın. Zaten elim ayağım boşalmış vaziyette

Bizde cani değiliz herhalde. Lüften yazılanları okumadan yorum yapmayın. Zaten elim ayağım boşalmış vaziyette
tamam ben kendı aılemede kızıyorum arkadasım
3 cocuk yapmıslar neden cocuk yaptıklarını kendılerıde bılmıyor
bakın abınızde ıs yok..abınızıde ananız sımartmıs

Hiç bir şey yapmanıza gerek yok istediği kadar alttan igneleyip laf soksun. İlerde babamın malında bende eşit hakkımı alacagim diye bı dava açmana bakar erkek diye sırf abimle aram iyi olsun diye neden fazlasi onun olsun. Isı sen bulmuşsun ne alaka neden abim calissinki yatıp biyerini buyutecegine kalkıp iş arasın bizim burda 55 yaşında amcalar marketlerin depolarında çalışıyor bırakın Allah aşkına varsın aranız kötü olsun

I babam da belli olmaz. Belki çoktan bırakmış bile ona . Tek vasisi olarak. Çünkü herşeyin fazlasını ona yapıyor. Bu da beni yeni yeni rahatsız etmeye başladı.
Neden mi? Bir kere babamın eli sıkışıktı ve abim o parayı geri aldı babamdan. Öyle bir olay çıkardı ki biz gene kapattık üstünü “ parasını versen iyi olur belki eli sıkışıktır “ diye. Tek korkum babam hasta olur duyarsa bunları. O ara biz de destek olduk babamıza ama kızları geri istemedi lafını bile etmedi

herkes yaptıgını ceker..arkadasım gonlunu ferah tut..babana konuyu acsanız hafıften..bızım hakkımızı yedırme falan dıye
Ya bak ben ailemin Birgül o malları paylaşacağını düşünmek bile istemiyorum. Çünkü o gün annemle babam olmayacak. Onların yokluğunu düşünmek bile istemiyorum hatta o günü yaşamak bile .

Hem kalkıp dersem üzülmez mi? Ben varken neler düşünüyorsun diye? Keşke ben onlara bıraksam onların acısını yaşamasam

babamla oyle bır sevgı saygıya dayalı ılıskımız yok..erkek kardesıme bıle vermıyo
bız kızız bız dıs kapının dıs mandalı oluyoruz ona gore..
ama bı durum olsa bızı arar

Kızlar bunlar çok disişiyor lafları birbirine ağır geliyor. Ama iş aileye gelince mesela yeğenlerimi ( ablamın çocuklarını) tartışmaya gelince abim bayan gibi oturup çocuğu yaşta insanları gemde öz yeğenlerini eleştiriyor. Ben anlamadım belki evli bayanlar anlar bu psikolojiyi

Bulduğunuz işe siz girin. Abiniz de kendine iş arasın. Bence siz o abiyle araya mesafe bile koyun.
miras meselesine gelince öncelikle kimin önce öleceği belli değil. Genç yaşlı , ben sen tanımıyor ölüm. Babanızın uzun sağlıklı ömrü olsun. Ama bir şekilde miras durumu oluşursa yasal hakkınızı alın.
babanız erkek evlat kayırmaca yapmasa o ev böyle olmazdı. Ayrımcılıkta Kaynak babanız büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…