- 1 Eylül 2010
- 258
- 289
- Konu Sahibi Ojeli-Ejderya
Kuzeniniz de sizi yargılıyor mana veriyo burdakiler de sizi yargiliyor. Hayat şartları çok zor markette vs elbet insan çalışır ama patronun iki dudağı arasındasin garanti iş olmadan insan evlenmek istemiyo. Dediğim gibi kuzeninize de amcaniza da laf söyleme fırsatı vermeyin hata sizde kimsenin peşine dusmeyin benimle miy miy konuşanı aramam amcam öyle dese herkesin içinde itin ...ne sokarım ne münasebet babanız niye araya girmedi
Sevgilimde garanti işim var diye ailemin karşısına gelebilmek istiyor. Hele babası yok diye kendini tek hissediyor. Sağlam bi işim olmazsa babamsız geldiğimde ailen haklı olarak bu kızımıza nasıl bakacak düğün vs nası yapacak işide garanti değil diye düşünürler diyor. Ortamda babam yoktu. Annemde bu işler nasip kısmet şuan evlilik düşünmüyor sadece. Dedi. Ondan sonra sustu zaten. Ortamda babam olsaydı ciddi bir gerginlik çıkardı zaten iyiki yoktu. Sonradan öğrendiğinde köpürdü zaten insanlafın içinde konuşmayı bilmiyor diye
Aminn. Sizde çok çok çok mutlu olunÂmin, inşaAllah, Allah razı olsun Ben de İİBF bu arada, bizi ancak biz anlarız. İkiniz alan grubuna da çalışın bir yandan, 35'e kadar yolumuz var. Sizinki de olacak eninde sonunda. Bırakmayan kazanıyor Allah'ın izniyle Olur ya da olmaz, mühim değil aslında. Doğru kişi olduğuna inanıyorsanız devam edin. Hep çok mutlu olun
Evet emek sabır sabır sabır...Bende diğer arkadaşlara katılmadığımı yazmak için üyeliğime girdim.
Ben seni ve sevgilini anlıyorum böyle bir konuya şahit oldum üniversiteden tanışan arkadaşlarım bir türlü baba karşısına geçemiyordu meslek yoktu çünkü, kız arkadaşım meslek sahibi olması gerektiğini hep söyledi söyledi ama onu da bırakmadı, birlikte çalıştılar bu süreçte farklı yerlerde sonuç olarak askeri mülakatlara girip havacılık kazanınca nişan evlilik oldu çocukları dahi var, sevgi emek çaba sabır ister çünkü
Bir tek anlamadığım kısım “limon satar” dediğiniz sevgilinize neden markette çalışmak ağır geliyor ki? Sağlam intiba oluşturana kadar bir yerde çalışmak kendisine zor geliyor diye düşünüyorum biraz armut piş ağzıma düş istiyor sanki..
Zorunda kalsa limonda satar demek istedim. Markette çalışmak ağırına gitmiyor. Markette çalışıyorum diye kız istemeye gelmek ağırına gidiyor. Babamların karşısında öyle bir durumda kalmak istemediğini söylüyor. Babasız ve markette çalışan birine karşı babamların düşüncelerinden vs çekindiği için.