Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tatlısınız teşekkür ederim...insan olan kızım üniversitede kedisimde şu an yanımda..hemen öpüyorum sizin içinBoş tenekeden çok ses çıkar diyorlar ya bu insanlar tam da öyle. Ben de bebeğimle ilgili zor bir dönemden geçiyorum hastanedeyim. İnsana kötü hissettirmek olsun da ne olursa olsun işte boşverin ne kadar güzel herşeyinizi kızınıza adamışsınız mutlu bir evlilikle büyümüş kedişiniz de varmış ona öpücüklerimi gönderiyorum. Kaynana ve görümcenize de Allahtan akıl diliyorum.
Ay çok güldüm kusura bakmayın1.çocuktan kastınız kediniz mi o kısmı anlayamadım
Ya bu insanlar ne mal cidden. 18 yaşındaki kıza 19 yıl aralarında olacak bir kardeş mi? E yok artık ya!Hayır 18 yasinda üni.ogrencisi bir kızım var zaten sorun 2.yi yapmamam
Ne bilim kedide evlat sonuçta :) 18 yaşındaki kızından bahsetmemiş konuda. Konu sahibi ununu elemiş eleğini asmış :) neyin baskısı bu anlayamadım.Ay çok güldüm kusura bakmayın
Ya bu insanlar ne mal cidden. 18 yaşındaki kıza 19 yıl aralarında olacak bir kardeş mi? E yok artık ya!
Bence dalga geçiyorlarNe bilim kedide evlat sonuçta :) 18 yaşındaki kızından bahsetmemiş konuda. Konu sahibi ununu elemiş eleğini asmış :) neyin baskısı bu anlayamadım.
Eşiniz haklı aslında, kafanıza takmaya bile değmez, 2. çocuk muhabbeti için ağız aradıklarında okkalı bir cevap verirsiniz olur biter, sadece kayınvalide görümce değil ki genelde tek çocuklu kadınlara herkes üzerine vazife olmadığı halde densiz densiz konuşur, 28 yaşında kızım var menopoza gireli 1 sene olacak, bana bile tek çocuk hiç çocuk köpek bakacağına çocuk bak diyenler oldu, emeklilik çocuğu olarak köpek doğurdum deyip gülüp geçtim, kayınvalidem de aynı tavırları sergilese ona da al torunun deyip kucağına köpeğimi verirdim konu kapanırdı, sıkmayın canınızı.Tek sıkıntı ailesine dur dememesi dese bile kaale alınmadığı için bir yerden sonra banada takılma boş boş konuşuyorlar işte demesi...tek kavgamız bu zaten
Konuyu ilk okuduğumda fazla tepki verdiğinizi düşünmüştüm çünkü herkes ikinci çocuk ne zmn diye sorar ama sizin olay bambaşka 18 yaşında kocaman kızı olan bir kadına ikinci ne zmn diye sorulmaz. Belliki ikinciyi yapmaya niyetiniz yokmuş zaten yıllar geçmiş… sizin için bu çok abes bi soru, özellikle soruyorlar sizi gıcık etmek için çok belli, yapıştırın lafınızı geçin, sinirlenmeyin çünkü amaçları zaten sizin sinirlenmeniz…Hayır 18 yasinda üni.ogrencisi bir kızım var zaten sorun 2.yi yapmamam