Herşey benim diyen insanlar

Babanız herşeyi tek çocuğuna bıraksa dahi itiraz etme hakkınız var babanız ölünce. Ne olursa olsun öyle bir abiye bırakmayın hakkınızı.

Hiç birimize sıcaklık göstermedi. Hatta abime daha çok baskı yaptı. Herşeyi yoluna serdi

Abim sıkışık olsa Hızır olurdum. Hatta başka iş teklifi yaptığımda kabul etmedi. İlle benim istediğim yer olacak ya
ben anladım onlar sız kızları rakıp olarak goruyor..
benım dayımlar 3 kız annemde dahıl malları kacırdı..kızlardan onların hakkı yok cunku kadın ınsan değil..ama kendı kızlarını nasıl koruyolar
kımsenın hakkı kımsede kalmaz
gozunuzu acık tutun
ben olsam babama soylerdım

Söylesem belki kızar bile . Bu muhteşem aile tablosunu yıktın diye

Abim beni çok yanılttı.

Ya kızlar ben o işten elimi çekicim. Hayrını görsün. Bundan böyle iki kardeşi olsun. Hoş o bile çok geliyordur ona.

Ben ki kendi çapımda naif insanım. Bazı insanların seviyesine düşmekten nefret ederim ama var ya o yengeyi iki bacağından ayırırım. Tersime gelmesin. Kendi gelip yatacak birilerinden bir şey gelsin diye bekleyecek bir de gelip benim hakkıma çökecek. Kimsenin hakkına ortak olmam ama bana gelene hele böyle yatıp gelene var ya. Zorla seviye düşürüyor böyleleri ya...

Kızlar bunlar çok didişiyor karı koca lafları birbirine ağır geliyor. Ama iş aileye gelince mesela yeğenlerimi ( ablamın çocuklarını) tartışmaya gelince abim bayan gibi oturup çocuğu yaşta insanları hemde öz yeğenlerini eleştiriyor HANIMI ile beraber. Ben anlamadım belki evli bayanlar anlar bu psikolojiyi.

Yarın öbür gün laf olacak. Herşey ters anlatılacak ve ortadaki yılan ben olcam. Çekemem böyle cahil muhabbetlerini
Boş verin yılan olun. Yenge iyi olsun. Ne var yani etraf iyi görünce madalya mı takılıyor? Yoo tam tersi kim kötü, çirkef görünüyorsa ona daha çok saygı duyuluyor daha az üzerine gidiliyor.. dünya tersine dönmüş iyilik, güzellik mı iş yapıyor bu devirde. Öyle olsa siz kazanirdniz mantıken ama tam tersi çekiliyorum diyorsunuz.

Bayan gibi oturup derken. Cekistirmeyi, dedikoduyu bayanlara mı yakıştırıyorsunuz? Siz de yani

Uzaklaşmak istiyorum bu aileden. Hatta anne babadan da. Annemle babam çocuk onlar reis olmuş. Kendime bir rol ismi veremiyorum bu ortamda.

Benim yazmama gerek kalmadı.teşekkürler....

Aha selamlar yengeee

Bir defasında çok samimi olduğumuz bir akrabaya benim yanımda “ kaynatam yer satıp bana ev alacak” demez mi? Neden öyle yaptın diye sorduğumda “ kıskansın” diye cevap verdi bana. Oysa o insanın yanından ayrılmıyor zamanı olsa 24 saat onla olacak, hanım yenge. Kızlar nasıl bir insan bu? Bana izah eder misiniz? Ben insanları tanımıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…