Herşey benim diyen insanlar

Patron çıldırdı

Ben olsam arayı soğuk tutardım. Abim olsa bile öyle bir eşi olduktan sonra bana çok gidip gelmemesi, nadir görüşmemiş daha iyi. Siz de öyle yapabilirsiniz. Çirkef gelin çekilmez.
Ulu orta çirkeflik yapmaz hanımı. Sinsi sinsi kocasını doldurur.
Ya ben ne konuşuyorum? Annem bize değer verdi mi ki gelini oğlu da versin? Sanki o da ikili oynuyor. Bazen benle gelininin yanında öyle tutuşuyor ki durduk yere sanki bak ben hakkından geliyorum senin için dercesine gelinine. Ilerde faturasini o da alir. Zaten aliyor ama farkinda bile değil. Abim annemin konuşmasına gıcıkmış. Hep aynı şeyleri anlatıyormuş 80 yaşında kadın. Eskiden değil idi noldu da 40 sene sonra anladı? Hanımı annemle can ciğer nedense bende anlamadım. Dışardan alıp evde pişiriyor belki beyi ile.
Kanser olsam bir damla kan istemem annemden. Bu gece baya birşeylerin farkına vardım.

Düşünsenize en yakın kankisine “ yer satıp bize ev alacaklar” diyor. Neden diye sorduğumda “ kıskansın” diye cevap aldım. Anlamadım insan kankisini kıskandırır mı?

Yok o abimle gezmez. Gezse arkadaşlarına hava olsun diye gezer. Daha çok abisinin yükünü almak için anne babasına yedirir. Abisi yer yurt sahibi olsun. Bunun zaten var sadece tapusunu henüz alamamış BABAMDAN.Yedirsin ama kocasınınkini yedirsin bizimkini değil.

Yani tamam yenge kötü orası kabul de
Siz de az değilmişsiniz
Git gide sürekli yengeye yeni dedikodular ekliyorsunuz
Ben yavaştan rahatsız olmaya başladım valla

Yani tamam yenge kötü orası kabul de
Siz de az değilmişsiniz
Git gide sürekli yengeye yeni dedikodular ekliyorsunuz
Ben yavaştan rahatsız olmaya başladım valla

Olay zaten bu. Eve yeterki para girsin kardeş önemli değil. Kalk hem ailenin malını mülkünü satmasını iste birde işlerine engel olmaya kalkış.

Olay zaten bu. Eve yeterki para girsin kardeş önemli değil. Kalk hem ailenin malını mülkünü satmasını iste birde işlerine engel olmaya kalkış.
Olay buysa ondan bahsedin
Arkadaşına hava atar şunu yapar, bunun dedikodusunu yapar filan olayla hiç alakalı değil
Açık konuşacağım ben sizden yengesinden korktuğu için yüzüne hiçbi şey söyleyemeyip arkasından böyle kendi kendine konuşan insan enerjisi aldım sürekli yaptığınız eklemelerinizden sonra

Eğer okursanız arkadaşın yorumuna yorum yazdım burada. Konuyu okumadan boş yoruma gerek yok sanırım

Kimseden korktuğun yok. Düne kadar abimle kötü olmak istemiyordum. Ama omları da geçiyorum. Benim ki de can sonuçta. Gitmem gelmem aile diye düşünüp yapmak istediklerimi paylaşmam biter

Eğer okursanız arkadaşın yorumuna yorum yazdım burada. Konuyu okumadan boş yoruma gerek yok sanırım
Cevap yazdığınız yorumda gelin dünyayı dolaşsın diyor sizin babanızın parasıyla
Siz ne cevap vermişsiniz arkadaşına hava atar, abisine yedirir filan
Gerçekten çok alakalı

Yenge dedikodusuna devam
Zaten yüzüne gıkınız çıkmıyor
Bari buralarda enerjinizi atın

Anlayışınıza hayran kaldım harbiden güleceğim yoktu. Ama iyi geldi sabah sabah

Aynen yengeye gık diyemeyen gelmiş burada yazılanlara boş yorum diyor.

Canı sadece dedikodu yapmak istemiş anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…