- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.299
-
- Konu Sahibi TaylanveBen35
Patron çıldırdıKonunun tamamını okudum
Gelin o kadar iyi yapmış ki
Tüm malı alır yer gezer içer hayatını yaşar umarım
Bu dünyada uyanık olacaksın
Yemeyenin malını yer
Konu sahibi işe girmekten bile vazgeçmiş
Neymiş laf söz olurmuş
Komedi
Gelinin arkasındayım. Tüm malı mülkü satar avrupada seyahatlerde yer umarım
Konu sahibi de her zaman ki susar
Hatun sen niye bu kadar bilendin konu sahibine
Patron çıldırdı
Ulu orta çirkeflik yapmaz hanımı. Sinsi sinsi kocasını doldurur.Ben olsam arayı soğuk tutardım. Abim olsa bile öyle bir eşi olduktan sonra bana çok gidip gelmemesi, nadir görüşmemiş daha iyi. Siz de öyle yapabilirsiniz. Çirkef gelin çekilmez.
Zaten yaşatıyorlar merak etmeyin:)Yani herkes susuyormuş
Zorla ağızlarını açamayacağımıza göre
Bari yengeye rüya gibi bir hayat yaşatalım
Yanlış yere yazdım pardonVur kafasina, al lokmasini insani
Allah gecinden versin ama ileride sıkı bir miras kavgası sizi bekliyor bu tiplerle
Yok ben zaten sana dedimYok o abimle gezmez. Gezse arkadaşlarına hava olsun diye gezer. Daha çok abisinin yükünü almak için anne babasına yedirir. Abisi yer yurt sahibi olsun. Bunun zaten var sadece tapusunu henüz alamamış BABAMDAN.Yedirsin ama kocasınınkini yedirsin bizimkini değil.
Yok o abimle gezmez. Gezse arkadaşlarına hava olsun diye gezer. Daha çok abisinin yükünü almak için anne babasına yedirir. Abisi yer yurt sahibi olsun. Bunun zaten var sadece tapusunu henüz alamamış BABAMDAN.Yedirsin ama kocasınınkini yedirsin bizimkini değil.Konunun tamamını okudum
Gelin o kadar iyi yapmış ki
Tüm malı alır yer gezer içer hayatını yaşar umarım
Bu dünyada uyanık olacaksın
Yemeyenin malını yer
Konu sahibi işe girmekten bile vazgeçmiş
Neymiş laf söz olurmuş
Komedi
Gelinin arkasındayım. Tüm malı mülkü satar avrupada seyahatlerde yer umarım
Konu sahibi de her zaman ki susar
Yani tamam yenge kötü orası kabul deYok o abimle gezmez. Gezse arkadaşlarına hava olsun diye gezer. Daha çok abisinin yükünü almak için anne babasına yedirir. Abisi yer yurt sahibi olsun. Bunun zaten var sadece tapusunu henüz alamamış BABAMDAN.Yedirsin ama kocasınınkini yedirsin bizimkini değil.
Yani tamam yenge kötü orası kabul de
Siz de az değilmişsiniz
Git gide sürekli yengeye yeni dedikodular ekliyorsunuz
Ben yavaştan rahatsız olmaya başladım valla
Olay buysa ondan bahsedinOlay zaten bu. Eve yeterki para girsin kardeş önemli değil. Kalk hem ailenin malını mülkünü satmasını iste birde işlerine engel olmaya kalkış.
Olay buysa ondan bahsedin
Arkadaşına hava atar şunu yapar, bunun dedikodusunu yapar filan olayla hiç alakalı değil
Açık konuşacağım ben sizden yengesinden korktuğu için yüzüne hiçbi şey söyleyemeyip arkasından böyle kendi kendine konuşan insan enerjisi aldım sürekli yaptığınız eklemelerinizden sonra
Kimseden korktuğun yok. Düne kadar abimle kötü olmak istemiyordum. Ama omları da geçiyorum. Benim ki de can sonuçta. Gitmem gelmem aile diye düşünüp yapmak istediklerimi paylaşmam biterOlay buysa ondan bahsedin
Arkadaşına hava atar şunu yapar, bunun dedikodusunu yapar filan olayla hiç alakalı değil
Açık konuşacağım ben sizden yengesinden korktuğu için yüzüne hiçbi şey söyleyemeyip arkasından böyle kendi kendine konuşan insan enerjisi aldım sürekli yaptığınız eklemelerinizden sonra
Cevap yazdığınız yorumda gelin dünyayı dolaşsın diyor sizin babanızın parasıylaEğer okursanız arkadaşın yorumuna yorum yazdım burada. Konuyu okumadan boş yoruma gerek yok sanırım
Cevap yazdığınız yorumda gelin dünyayı dolaşsın diyor sizin babanızın parasıyla
Siz ne cevap vermişsiniz arkadaşına hava atar, abisine yedirir filan
Gerçekten çok alakalı
Yenge dedikodusuna devam
Zaten yüzüne gıkınız çıkmıyor
Bari buralarda enerjinizi atın
Aynen yengeye gık diyemeyen gelmiş burada yazılanlara boş yorum diyor.Cevap yazdığınız yorumda gelin dünyayı dolaşsın diyor sizin babanızın parasıyla
Siz ne cevap vermişsiniz arkadaşına hava atar, abisine yedirir filan
Gerçekten çok alakalı
Yenge dedikodusuna devam
Zaten yüzüne gıkınız çıkmıyor
Bari buralarda enerjinizi atın
Yoksa sen yenge misin ?Aynen yengeye gık diyemeyen gelmiş burada yazılanlara boş yorum diyor.
Canı sadece dedikodu yapmak istemiş anlaşılan.