Herşey benim diyen insanlar

Çok şükür ki medeni kanun ve miras hukuku var. Abiniz tek diye her şey abinize kalmıyor yani bölüşülüyor. Böyle çirkef insanla iletişimde kalınmaz. Ararsa açmayın yazarsa geçiştirin. İşinizi de vermeyin abiniz 40 yaşındaysa kendi işini kendi bulabilir.

Ulu orta çirkefleşmez. Bende artık uzak durcam zaten. Bugün veliaht arar sorar gene Nasıl yapalım diye

Tabiri caizse biraz yırtık olacaksınız kimse ağzıni acamayacak. Benim halalarimdan biri öyledir. Babadan 1 MT kare yer kalsa aman erkek kardeşlerime kalsa, durumu kötü demez hakkım ne ise alırım der ki en iyisini yapıyor. Kimsede ağzını açıp birşey diyemez dedirtmez.

Anneniz de oğlunu önde tutuyor sizi yok sayıyor bahanesi de aranız açılmasın, karşı taraf kardeşleri ile kötü olmayı önemsemiyor ama. Anneniz içten içe malların abinize kalmasını arzu ediyor çünkü elden ayaktan düşünce oğlumun yanına yerleşirim gelini memnun edeyim derdinde. Herkes kendini düşünüyor siz de kendinizi düşünün.

İş konusuna gelince o da basvursun, patron kimi isterse onu tercih eder. Sizlik bir durum yok

Benim yengelerim de bu muhabbetleri yaptı, babam tehlikeyi farketti. Hiç bizi birbirimizle muhatap etmeden üzerinde ki malları eşit olarak üzerimize verdi. 2 dairede anneme verdi benden sonra bakanın olmasa bile evinde oturup maaşımı alır gecinirsin diye. Babamın emekli maaşi ve arabası dışında bir şey kalmadı üzerinde

Abin izin vermeseydi yengen de bu çirkefliği yapamazdı. Gerçi yengen kaliteli bir insan olsa, abin bunlara izin verse bile o yapmazdı. Tencere kapak gibi birbirlerini bulmuşlar. Ha bir de yengenle aranı iyi tut abinle aranız bozulmasın mhabbeti var ya... Yengenin böyle bir kudreti varsa bütün suç abinde! Yerinde olsam ikisiyle de görüşmezdim.

Ömrümde ilk defa böyle bisey duydum.
Bunu insan aklından gecirirken utanır,insanlar o ise biz girelim diye söyleyebiliyor.
Keske basvursun hangimizi alırlarsa deseydiniz.
Tek erkek değil isterse mitoz bölünmeyle cogalsın yine haklar esit
Kendini kaptırmasın bosa.

Gerçekten insan istemiyor bile . Biz evlatların gözü yok bile. Ama böyle insanla karşılaşınca insan yediremiyor kendine. Alacağı yoksa da alıyor. Baban iyi yapmış. Benimki yapmaz belki . Eninde sonunda birbirimize düşürecekler dediğin gibi. Aileyi bölmek için en iyi yöntem miras bırak git. Sorması ayıp baban nasıl anladı olayı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…