Herkes böyle bir koca mı ister?

Aman aman hiç istemem adam haftada 2 kere yaklaşıyoda onu bile kırmamak için zar zor.. çocukla zaten bütün gün yoruluyorum bide her gece her gece hiç çekemezdim..

günde 1 ideal bence.. Ben de eşimle 5,5 yıldır birlikte yaşıyorum

Evliligimizin ilk yillari konu sahibesi kadar olmasa da bi arkadasin dedigi gibi yorgan carsaf tutusturma mode'duk
Nolduysa cocuk olduktan sonra haftada 1-2ye dustu.
Caksir otu, bisey cantasi vardi oyle bitkiler mi yedirsek icirsek :) hey Allahim..saglik olsun da
Isin sakasi, esler birbirinin ortasini bulmali bence. Bi taraf cok istiyo oburune bu fazla geliyosa da ya da tam tersiyse de bu konusulmali

Aman aman hiç istemem adam haftada 2 kere yaklaşıyoda onu bile kırmamak için zar zor.. çocukla zaten bütün gün yoruluyorum bide her gece her gece hiç çekemezdim..
Valla şimdilik çocuk yok diye böyleyiz herhalde çocuk olunca değişir diye düşünüyorum

Biz ilk beraber olduğumuzdan beri hep aynı grafikteyiz galiba (gebelik dönemlerim oldu bikaç kere kısa,onlar hariç) ne arttı ne azaldı her gün 1 :) hatta bazen regl günleri bile olduğu olur 3. günden sonra falan tabi :) Ben memnunum bu durumdan.. herkesin normali farklıdır bize göre normali bu sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…