• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes böyle bir koca mı ister?

Konu sahibinin bununla alakali farkli kisilerden yorum almak istemesinin hangi tarafi kotu?
Genele gore kendi durumunu degerlendirmek isteyemez mi?
Nispete,kiskandirmaya falan bagliyorsunuz hemen..
Konu basligi,yorum yapmak ve okumak sizin de hosunuza gidiyor aslinda.
Yalan mi? :))

Son düzenleme:
Biz ilk beraber olduğumuzdan beri hep aynı grafikteyiz galiba (gebelik dönemlerim oldu bikaç kere kısa,onlar hariç) ne arttı ne azaldı her gün 1 :) hatta bazen regl günleri bile olduğu olur 3. günden sonra falan tabi :) Ben memnunum bu durumdan.. herkesin normali farklıdır bize göre normali bu sanırım :)
Evet. Herkesin normali farkli.

Nisanlilik ve evliligin ilk aylariyla cocuk olduktan sonraki normal kistasi mutasyona ugruyor :))

Merhaba. Ben sosyoloğum aynı zamanda da psikoloji eğitimi aldım ve bildiğim kadarıyla eşinizin bu davranışı geçmişinden gelen bir sorunun yan etkileri yada genetik bir durum. Buna “Hiperseksüalite” yada cinsel dürtü bozukluğu deniliyor. İnternette araştırın bence. Hiçte normal gibi bir davranış değil bu. Sizi de rahatsız etmiş ki, buradasınız.

Şikayet etmiyorsan bu durumdan buraya skor tutalım diye mi konu açtın?
Acaba kaç defa yazmam lazım ben bu durumu normal bulmuyorum ama kocamı da reddetmiyorum diğer kadınlara göre normal mı ben mi anormal buluyorum acaba diye konu açtım kimseden skor tutmasını beklemiyorum

Merhaba. Ben sosyoloğum aynı zamanda da psikoloji eğitimi aldım ve bildiğim kadarıyla eşinizin bu davranışı geçmişinden gelen bir sorunun yan etkileri yada genetik bir durum. Buna “Hiperseksüalite” yada cinsel dürtü bozukluğu deniliyor. İnternette araştırın bence. Hiçte normal gibi bir davranış değil bu. Sizi de rahatsız etmiş ki, buradasınız.
Bende Bi kere kendisine bu konuda yardım alsak mı diye sordum ama üstünde durmamıştık bilginiz için teşekkür ediyorum araştıracağım :)

Kişilere ve durumlara göre göreceli bir durum bu, sanırım henüz çocuklarınız yok.Çocukları uyuttuktan sonra ikimizde pert olmuş koltuklarda uyuyakaldiğimiz için yatağa ne zaman nasıl geçiyoruz pek hatırlamıyoruz, haftasonları iyi ki var :) ve biz böyle çok mutluyuz, cinsellik hergün hergün defalarca çekilir dert değil benim açımdan..

Konu sahibinin bununla alakali farkli kisilerden yorum almak istemesinin hangi tarafi kotu?
Genele gore kendi durumunu degerlendirmek isteyemez mi?
Nispete,kiskandirmaya falan bagliyorsunuz hemen..
Konu basligi,yorum yapmak ve okumak sizin de hosunuza gidiyor aslinda.
Yalan mi? :))
Anlatamadım ki derdimi bir türlü :olamaz:

Kişilere ve durumlara göre göreceli bir durum bu, sanırım henüz çocuklarınız yok.Çocukları uyuttuktan sonra ikimizde pert olmuş koltuklarda uyuyakaldiğimiz için yatağa ne zaman nasıl geçiyoruz pek hatırlamıyoruz, haftasonları iyi ki var :) ve biz böyle çok mutluyuz, cinsellik hergün hergün defalarca çekilir dert değil benim açımdan..
Evet bende çocuktan sonra değişeceğini düşünüyorum

Basta esinize normal degil bu durum dediginizi soylediniz sonra ben de memnunum gibi konustunuz, dert sikayet var mi konunuzda anlamadim tam.
Durumun normal olmadığını düşünüyorum ama eşimi reddetmiyorum da evet benim için zor oluyor ama şuan ne şikayetçiyim ne memnunum sadece almak istediğim cevap şuydu başka kadınlar bu durumu normal mi karşılar yoksa durumda gerçekten Bi anormallik var mı eşimin dediği gibi her kadın böyle Bi koca mı ister bunu merak etmiştim ama tam anlaşılamadım sanırım

Evet bende çocuktan sonra değişeceğini düşünüyorum
Bana sorsan çocuklardan öncede sizin gibi değildik :) Gebelik döneminde ilişki yasak olduğu aylar oldu doğumdan sonra iyileşme dönemi vss ara verilen dönemler günde birkaç ilişkiye alışmış erkek için nasıl olur bilemiyorum! Çok sık olması da nasıl desem hergün aynı yemeği defalarca yemek gibi bir zaman sonra sıkmasın bir tarafı onu düşünmek de lazım özlemek gerekli biraz.. Aslında burda çift uyumu çok önemli her iki taraf da bu tempodan mutluysa şimdilik sorun yok demektir..

Bana sorsan çocuklardan öncede sizin gibi değildik :) Gebelik döneminde ilişki yasak olduğu aylar oldu doğumdan sonra iyileşme dönemi vss ara verilen dönemler günde birkaç ilişkiye alışmış erkek için nasıl olur bilemiyorum! Çok sık olması da nasıl desem hergün aynı yemeği defalarca yemek gibi bir zaman sonra sıkmasın bir tarafı onu düşünmek de lazım özlemek gerekli biraz.. Aslında burda çift uyumu çok önemli her iki taraf da bu tempodan mutluysa şimdilik sorun yok demektir..
Bende öyle düşünüyorum özlemek lazım hergün aynı yemeği yemek gibi değil de Bi görev gibi günlük rutin haline dönüşmesi iyi olmuyor

Bende öyle düşünüyorum özlemek lazım hergün aynı yemeği yemek gibi değil de Bi görev gibi günlük rutin haline dönüşmesi iyi olmuyor
Senin için görev gibi evet ama ben o benzetmeyi erkek için söylemiştim :) Günlerce veya haftalarca beklemesi gerektiği zamanlar olacak, ahh biz kadınlar kendimizle mi dünyaya getirdiğimiz o minik canla mı hergün ilişki isteyen adamla mı uğraşalım süper yaratıklarız valla :))

Arkadaşlar merhaba sizlere bir sorum olacak.
Nereden başlasam bilmiyorum bir ucundan gireyim konuya.
Eşimle regl günlerim haricinde ayın her günü birlikte oluyoruz regl haricinde birlikte olmadığımız gün ayda 1 2 gün en fazla ve bu birliktelik çoğu zaman günde 1 defadan fazla oluyor bazen 2 bazen 3 eşim benden fazlasıyla tahrik oluyor bu iyi birşey biliyorum ama en ufak hareketim bile onu tahrik ediyor ve o an yemek de yapıyorsam temizlik de yapıyorsam bırakıp yatağa geçiyoruz ilişkilerimiz de öyle 5 10 dklık bişe değil özellikle gece saatlerinde yaptıklarımız 1 saati öldürmüyor haliyle ben perişan eşime bu durumun normal olmadığını fazla istekli olduğunu söylediğimde her kadın benim gibi bir koca ister sen şikayetçisin diyor. Şimdi size sorum şu her kadın kocam gibi Bi koca mı ister normal olan o da anormal olan mı benim ?
Yok artık! Yani haftada iki için her gün toplantı yapıyorum fazla diye:işsiz: bu bireysel bir ihtiyaçtır eşinizin libidosu çok yüksek E siz de memnun görünüyorsunuz:KK49: yani bana göre boşanma sebebi olurdu mazallah. Herkesin cinsel ihtiyacı farklı bana kalsa genç bir kadın olarak on günde 1 kez kafi derim:super:

Back