ooo cinsellik herkese açılmış
Düşün bide duş esnasında gecenin jübile sini yapıyorben istemem şahsenmadem gecede tek ilşki olmuyo o zaman haftada 2-3 normal zaten işten gelnce fln duş alıyorz hepimiz bide ilşki olursa bidaha duş e bidaha olsa gene duş bide bu tempo hergün olursa insan kafayı yer be yıpranır yıkanmaktan
Artık çok geçAllah gönlüne göre versin cnm
Yani arada özlem falan olsa keşkeHer gun isterimsikinti yok. Ama hergun 2-3 kere 1er saatlik setler halinde diyorsunuz o biraz fazla. Yosun tutar insan yikana yikana.
Dur dusundum 2 gunde 1 daha iyi
Neden öyle olmayan Bi adamla mı evlendinArtık çok geç
Evet azcik ozlensin bence de. Iki taraf da istesin.Yani arada özlem falan olsa keşke
Tabiki güzel ama is arasinda yapamam ben heraldeİşte onun anı zamanı mekanı yokama insanın kocası tarafından beğenilip arzulanması da güzel bu hissini de kaybetmesin tabiki
HahahaResisin dediği gibi kimler kimlerle beraber
Ya bu adamların bir ortası yok mu Bi arkadaşımın da kocası kız ellemese hiç yanaşmazmışEvet azcik ozlensin bence de. Iki taraf da istesin.
Haftada 1-2 de az gibi. Ben de kendime uzuldum simdi
Hadi ya ben uykuya düşkünüm bana işkence gibi geliyorTabiki güzel ama is arasinda yapamam ben heraldesabah sevismeleri en güzeli bence
Hahaha bende baya Bi cereyan oluyorO ne gı öyle istemem tobuler olsun.. ac kapa ac kapa ceryan yapar insani hasta eder bu durum
Evlerden ırakDüşün bide duş esnasında gecenin jübile sini yapıyor
O da ilgincmis. Bi kadin icin arzulanmamak cok can sikici ve onur kirici olmali.Ya bu adamların bir ortası yok mu Bi arkadaşımın da kocası kız ellemese hiç yanaşmazmış
o ney laHoşuna gitti bakıyorum ,çim biçme makinesiyle evliyiz kızım biz çık konudan
İşte karşılıklı uyum önemli olan örnek veriyorum haftada 3 iki taraf içinde uygunsa güzel Bi ilişki olurO da ilgincmis. Bi kadin icin arzulanmamak cok can sikici ve onur kirici olmali.
Haftada 1-2 normal de denebiliyo ama bana az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?