• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes böyle bir koca mı ister?

Bende aynı şekilde şikayet ediyordum,hergun hergun nedir diye burada isteksiz kocalari görünce hergun istemesi,bencil davranip hiç istememesinden iyidir diye düşünüyorum.
Ayrıca hergun arzulanmak kendime olan guvenimi artırıyor

Neden her istediğinde karşılık veriyorsunuzki istemediğinizde söyleyin yapmayın. Benim eşim de istekli ama istemediğimde zorlamaz. Bence fazla hergün art arda.

Evlenmeden önce bi arkadaşım kocasıyla aynı bu durumu yasadığını söylemişti yok artık diyip abartıyomu acaba demiştim adamlar fazla istekli demek. Benim zavallı kocamda yapamamızdan yakınıyor çocuk olduktan sonra bende istek herşey bitti bu zamana kadarda zorlamadı ama buara hep sitem ediyor cinsel hayatımız bitti genç yaşta unuttuk bu işi diyor sanırım benimde bi doktora gitmem lazım

Yok canım hiçbir şekilde ilaç kullanmıyor tamamen kendi hormonlarıyla alakalı
Normal degil kesin ilac bar yada bitkisel bir yiyecek.bir makelede okumustum erkekler evlenmeden once cinsellik yasmazsa evlenince sexe duskun olurmuş bir iki yil seninki 5.5 yil supermen mi bu insan yada sen supermenle yatiyonda bize trol mu atiyon kardes.

Back