Evet birkaç defa beni de uyandırdı bir de sabah ilişkilerini çok seviyor ama sabah sabah insana işkence gibiben istemem
ben yapmam bu dediklerinizi regl dışında her günü bile yapmam siz günde birkaç defa. bence siz eşinize onun rahatlığını vermişsiniz. eşim beni gece uykumdan ilişki için uyandıramaz mesela. ben sert çıkarım. birkaç kez uyandırdı agrasifliğimden bir daha da kendisi tercih etmedi. sizin bir çizgi koymanız gerekiyor kesinlikle normal değil
biraz da sizi düşünecek yok öyle bir şey ya! ilişki bu zorlamayla mı olurmus. yok buna bir sınır getirmelisin bence.Evet birkaç defa beni de uyandırdı bir de sabah ilişkilerini çok seviyor ama sabah sabah insana işkence gibi
Aynen artık bir konuşma yapmanın zamanı geldi sanırım !biraz da sizi düşünecek yok öyle bir şey ya! ilişki bu zorlamayla mı olurmus. yok buna bir sınır getirmelisin bence.
Yok zaten öfkelenmiyorum onu da anlıyorum cinsel dürtüleri biraz fazla elinde olan birşey değil. Beni hayattan soğutacak kadar rahatsız mı ediyor hayır değil ama sadece her gece Bi görev gibi yapmak o duygunun heyecanını yitiriyor.Bu kadarı biraz fazla. Insan usanır bence bu durumdan. Haftada 3-4 kez uygun bana göre. Insan sürekli dus almaya üşenir bi de. Gece uykudan uyandırma meselesine gelince de, eşim beni uyandırırsa reddetmem. Ama sürekli uyandırırsa da konuşurum güzelce..
Siz de güzel bir dille konuşun, kendinizden soğutmayın ofkelenerek.
dkfkskdjd rahatsız mısın laOna söyleyin bilimsel olarak erkek orgazmının bir sayısı var ..
Şimdiden kotayı doldurmasın.
40 ına gelmeden ,eleğini asmak zorunda kalmasın maazallah
Ona söyleyin bilimsel olarak erkek orgazmının bir sayısı var ..
Şimdiden kotayı doldurmasın.
40 ına gelmeden ,eleğini asmak zorunda kalmasın maazallah
Sadece kendi işi görülsün diye mi yapıyor yoksa sizi de memnun ediyor mu? Eğer kendisi için yapıyorsa açıkça konuşmanız gerekirYok zaten öfkelenmiyorum onu da anlıyorum cinsel dürtüleri biraz fazla elinde olan birşey değil. Beni hayattan soğutacak kadar rahatsız mı ediyor hayır değil ama sadece her gece Bi görev gibi yapmak o duygunun heyecanını yitiriyor.
İşte onun anı zamanı mekanı yokBende sizinki gibi bir koca istemem acikcasi.
Günde bikac kez birlikte oluyorsaniz isinizi nasil bitiriyorsunuz merak ediyorum :) sinir koyun bence. Isinizin arasinda gelip sizden bisey istemesin.
dkfkskdjd rahatsız mısın la
Yok canım beni memnun etmek için elinden geleni yapıyor hatta memnun olmadığımı düşünürse bunu kafaya takıyor bayaSadece kendi işi görülsün diye mi yapıyor yoksa sizi de memnun ediyor mu? Eğer kendisi için yapıyorsa açıkça konuşmanız gerekir
seni takip ettimooooo kanka +18 gördün damladın hemen bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?