- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
Düşün bide duş esnasında gecenin jübile sini yapıyor
bu adamın birkaç günlüğüne bir yere gidip geldiğini hayal bile edemıyorummmm.
allah ne verdiysee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşün bide duş esnasında gecenin jübile sini yapıyor
Bir gün iki hafta görüşememiştik o gün rekoru kırdık canım "7" ilebu adamın birkaç günlüğüne bir yere gidip geldiğini hayal bile edemıyorummmm.
allah ne verdiysee
Zamanla alışıyor insan cnm üzüm üzüme baka baka şikayet etmedim ayrıca eşimin sürekli tekrarladığı Bi cümle vardı "her kadın böyle bir koca ister " diye gerçekten öyle mi diye yazdım5 yılda sizin kurumanız gerekirdi ,konuyu 5 aylıkken yazsaydınız anlardımda siznikide alışmış zaaarr neyin şikayeti bu
Bir gün iki hafta görüşememiştik o gün rekoru kırdık canım "7" ile
E esinize bu durumun normal olmadigini soylediginiZi yazdiniz. Sikayetci degilsiniz yani bu durumdan?Zamanla alışıyor insan cnm üzüm üzüme baka baka şikayet etmedim ayrıca eşimin sürekli tekrarladığı Bi cümle vardı "her kadın böyle bir koca ister " diye gerçekten öyle mi diye yazdım
Ne diyim maşallah5 bucuk yıldır
Arada kendisine mızmızlandığım oluyor fakat o bu duygusunu bastıramıyorsa benim ona ayak uydurmaya çalışmam lazım alıştım zamanla :)ben konu sahibini şikayetçi sanıyordum hiç de değilmiş valla helal asdflgşsödkdks
Durumun normal olmadığını düşünüyorum tabikide Bi erkek nasıl bu kadar cinsel dürtüye sahip olabilir ama şikayetçi olduğum söylenemez yani kocamı reddetmiyorum bendeE esinize bu durumun normal olmadigini soylediginiZi yazdiniz. Sikayetci degilsiniz yani bu durumdan?
Kazen burası herkese açık galiba artık özelden yazanlar oluyor bi ilgilenseniz
Tanışmak istiyormuş bende cok güzel bir karikatür yolladım 'bak şurdan ... Git' varya çok güzel olduTaktik mi istiyorlar yoksa, sana hiç rahat yok bibi
e siz böyle düşünüyorsanız ne mutlu :) o hiç demiyor ama ben karıma ayak uydurayım diyeArada kendisine mızmızlandığım oluyor fakat o bu duygusunu bastıramıyorsa benim ona ayak uydurmaya çalışmam lazım alıştım zamanla :)
Ettim banlandı teşekkürlerÖzel mesajları şikayet eder misiniz ?
Erkek milleti bencil olur maalesefe siz böyle düşünüyorsanız ne mutlu :) o hiç demiyor ama ben karıma ayak uydurayım diye