- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
Enerji içeceği depola eve bir süre kendin için.Yaa görün ne hayatlar var
Tuttumda çok seviyorum naparsınHahahaönceden Bi teste tabi tutmak lazım aslında
ben istemem ayrıca kocan senin her hareketinden böyle tahrikse dışarda olanlara da aynı mı acaba merak ettimArkadaşlar merhaba sizlere bir sorum olacak.
Nereden başlasam bilmiyorum bir ucundan gireyim konuya.
Eşimle regl günlerim haricinde ayın her günü birlikte oluyoruz regl haricinde birlikte olmadığımız gün ayda 1 2 gün en fazla ve bu birliktelik çoğu zaman günde 1 defadan fazla oluyor bazen 2 bazen 3 eşim benden fazlasıyla tahrik oluyor bu iyi birşey biliyorum ama en ufak hareketim bile onu tahrik ediyor ve o an yemek de yapıyorsam temizlik de yapıyorsam bırakıp yatağa geçiyoruz ilişkilerimiz de öyle 5 10 dklık bişe değil özellikle gece saatlerinde yaptıklarımız 1 saati öldürmüyor haliyle ben perişan eşime bu durumun normal olmadığını fazla istekli olduğunu söylediğimde her kadın benim gibi bir koca ister sen şikayetçisin diyor. Şimdi size sorum şu her kadın kocam gibi Bi koca mı ister normal olan o da anormal olan mı benim ?
Şap iyi gibiEnerji içeceği depola eve bir süre kendin için.
Yada şap.
Başka yol yok gibi
çaktırma bende yazıyorum nasıl oluyo anlamadımYanlız konu sahibi nasıl yazıyornormalde kırmızı olmayanlar yazamıyor
Valla burda yeniyim kırmızıdan kastın ne anlamadımYanlız konu sahibi nasıl yazıyornormalde kırmızı olmayanlar yazamıyor
Bu bölüme yalnızca vip üyeler girebilirdi diyorValla burda yeniyim kırmızıdan kastın ne anlamadım
Hayır canım kocam dışarıda gözü olan biri değil bunu biliyorum beni beğendiği için öyle davranıyor her zaman bunu dile getirirben istemem ayrıca kocan senin her hareketinden böyle tahrikse dışarda olanlara da aynı mı acaba merak ettim
Evet yakında buraya fıtık oldum diye konu açarımRegl gunleri disinda hergun
Valla buna can dayanmaz
Ben istemezdim sahsen.
Demek ki açılmış öyle bişe yazmıyordu ben yazarkenBu bölüme yalnızca vip üyeler girebilirdi diyor
Herkese açılmış galiba.
Aslında her gün egzersiz yerine geçer. Bu açıdan düşünmek lazım :)Evet yakında buraya fıtık oldum diye konu açarım
Öyleyse tebrik ederim kocanıHayır canım kocam dışarıda gözü olan biri değil bunu biliyorum beni beğendiği için öyle davranıyor her zaman bunu dile getirir
Tabi bacak kası yaptım esneme hareketleri falanAslında her gün egzersiz yerine geçer. Bu açıdan düşünmek lazım :)
5 bucuk yıldırNe kadardır evlisiniz
AmiiiiiiiiiiinYok istemem sanırım Allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?