Herhangi Diyet Programına Uymadan Kilo Verme Deneyimlerimiz

Merhaba bayanlar;
:
Topiğinizi dün işyerinde diyet listesi ararkene buldum. Başlık tamda bana uyuyordu. Hemen daldım. Benide aranıza alırsınız dimi. :26: Verecek kilolar çok yolda epeyce uzunda

teşekkür ederim canım
şimdili,k yeni heves bol bol
hızlı tempo yürüyüp ter atıyorum
sonrada üstüne hemen mekik çekiyorum
birde oğlum hasta olduğu için yemekde yemiyorum çok
sanki iki günde bile küçüldü göbeğim

Son düzenleme:
ay kızlar benim canım hiç bişey yemek istemiyo yaa

bende öyleyim canım dün sadece 1 öğün yedim bugünde hala bişey yemedim daha
sadece limonlu sıcak suyumu içtim

Merhaba bayanlar;
:
Topiğinizi dün işyerinde diyet listesi ararkene buldum. Başlık tamda bana uyuyordu. Hemen daldım. Benide aranıza alırsınız dimi. :26: Verecek kilolar çok yolda epeyce uzunda

merhaba canım hoş geldin aramıza
bu topik sayesinde diyet yapmadan sıkılmadan kurtulacakksın kilolarından

Merhaba bayanlar;
:

gel şekerim gel

bende öyleyim canım dün sadece 1 öğün yedim bugünde hala bişey yemedim daha
sadece limonlu sıcak suyumu içtim

ay valla sabah bi yeşilçay içtim
biraz da fındık fıstık yedim

ben böyle bişey yemek istemediğim zamanlarda fındık yerim aç durmamak adına

kızlar dun gece kaçamak oldu bıraz ama olsun bısıy olmaz ciğköfte vardı gec yattık acıktık tabı geceyarısı gıbı 4 parca çiğköfteyle kocaman bır tabak marul yedım :)

sabah
1 dlm tam bugday ekmegı
7 yesıl 6 sıyah zeytın az tuzlu
1 salatalık
1 ucgen peynır
3 bardak sekersız cay

guzelll sabah adamakıllı :) sonra hafıf super olmus sekerım

ay kızlar benim canım hiç bişey yemek istemiyo yaa

ama olmazzzz yemek lazım bende bır elmada olsun yıyorum agzıma bısıyler gırsın dıye benımde canım pek bısıy ıstemıyor bu aralar.

Merhaba bayanlar;
:

hosgelddınn aldık bıle

Merhaba kizlarr..

telefondan girdigim icin yanlislikla cikis yapmisim yeni bir kullanici kimligi aldim.. yeni baslangiclar guzeldir:)

maxima kizlarin dedigi dogru kendini zorlasan da yesil cayin yaninda bir iki kayisi yesen?

Tuliptice hosgeldin aramizaaa biz boyle kafasina gore takilan insanlariz dogru yerdesin:)

Busra yuruyus gercekten cok farkediyor ben dun toplamda 1 saate yakin yurudum sanki bacaklarim lastik gibi uyandim daha kolay hareket ediyorum:) kuzucuguna gecmis olsun..

yelkenlikiz bitsin su cigkofteniz sen de kurtul ben deeeee:)))
burada bulgur bile bulamiyorum.. cig kofte acayip sisiriyor insani tartida fazla cikarsan uzulme:) kacamak yapmissin ama sabah cok guzel kahvaltin..

ben de sabah kahvaltimi yazayim:

2 haslanmis yumurta ( kendimi zorladim yemek icin suan cok fenayim)
2 kucuk domates
yarim biber
yarim salatalik
bol maydonoz
10 badem
10 kuru uzum
1 kuru erik
sade kahve

suanda patlamaya hazir bomba gibiyim.. bu kadar yedim gercekten karataycilar hakliymis ekmek yemeyince tok olunuyormus..

Bugün ki menümü yazayım kızlar

Sabah 11 de kalktım malum haftasonu

Kalkar kalkmaz limonlu su içtim

Biraz aradan sonra;

2 dilim ekmek
6 zeytin (üzerine hafif zeytinyağı,kekik)
Biraz salça
1 kupa Yeşil Çay

Akşam(piknikteydik)Burda biraz kaçırdım :18:

3 köfte, 2 dilim sucuk
2 bardak kola (nerden içtim of )

Azıcıkta çekirdek felan işte

Bunları 5te felan yedik artık daha ağzıma bişi sokmam

Yalnız benim en büyük sorunum abur cubur yemek,
Onları hayatıdan çıkardım mı biliyorum ki gidiyor kilolar azıcık şu ağzımı tutsam neler neler olcak ta umarım başarırım

Onları hayatıdan çıkardım mı biliyorum ki gidiyor kilolar azıcık şu ağzımı tutsam neler neler olcak ta umarım başarırım

Kola icmeseymissin iyiymis gunün:) olsun adapte olmak kolay olmuyor.
Bir de sabahlari bol domates salatalik maydonoz yemeni oneririm..Ama buraya yazmak iyi oluyor hem kendin ne yediğini gözden geçiriyorsun.. Yazınca ne cok yemisin diyorsun:))

40 dk yurudum.. Yeşil çayımı iciyorum..
İlginç bir sekilde hiiic ac değilim:))

kahvaltıdan sonraaaaaaa araogun yapmadım herıfle kızılaya gıttık 1 saat kadar yuruduk anımız sımıt cektı bayıılırızz ankaara sımıdı kara sımıttt sosyeteye 100 basar :)

aksam
1 cb şekersız cay
1,5 simit

bu saatten sonra bırde meyve yerım muhtemelen yarım elma yarım nar (kocısle paylasırızda:)))

gozunaydın drcum bıttı canının cektıgı sey kız can cekecek gıbı degıldı kotu yapmıslar begenmedım oğğğğ yanı
he sabah fena degıldı kahvaltı yaptım en azından hergun bır elma ıle gecıyordum :)
evet karatay hocammm benım dogru ıste dedıgı gıbı yıyınce cokkk tok oluyorsun ve gun ıcınde pek acıkmıyorsun ama 2 yumurta bı zaman sonra oğğ getırdı bende ben zaten yumurta sevmezdım :) bayadır nadıren yıyorum tıksınınce az kasarla yumurtayı pıserken cırparak pısırıyorsun kokusu falan kalmıyor guzel oluyor deneyebılırsınız sekerler bıkarsanız.
ekmek yerıne kuruyemıs kullandırıyor hoca ıyıde yapıyorrr haaa :))

Cümletten hoşbulduk kızlar Umarım sağlıklı bir şekilde fazlalıklarımızdan kurtuluruz

aynen ole yapıyoruz ezıyet etmeden kendımıze mecburıyetlerımız olmadan kılo verıyoruz

çekirdek cok yenmedıkce zararlı degıldır hatta guzel yaglar ıcerır, kola canın cekınce böcekli olduğu aklına gelsın vazgecersın :) ben oyloe yapıyorum öğğğğ
sucuk hazır ürün oldugundan etın kotu seklı ve uzgunum ama onda da böcek var renklendırıcı olarak kullanılıyor kalıtelılerındede var yanı bılesınız ben artık tyketmıyorum bennnn PASTIRMAyı tercıh edıyorum cokkkda severım dısınıda soyarım duruma gore kokmayalım dıye :) yumurtaylada guzel olur sucuk yerıne artık onu kullanıyorum
guzel gıdıyorsun canım zamanla yanlısların azalır dogruların cogalır kıloların daha hızlı gıder

oooo helekı aburcubur yerıne tavsıyem su bende cok ıse yaradı baslarda bende severdım
kuruyemıs tuketmen ayrıca yagsız bazıkuruyemısler var bende ankaradayım ben begendık marketlerınde bulurum kavurga satılır ıcınde bazı tohumlarda vardır kavrulmus cokkk guzel cerez olur aburcubur nıyetıne yanında ıc edılmıs kavruılmamıs cekırdek aynı marketten alıyorum fıyatıda uygun veee beyaz leblebıı (kı normalde leblebı hıc sevmem bu bıraz daha farklı ve lezzetlı) bunlar ufak bı kase karıstırıyorum oyle kolayda bıtmıyor yavas yavas yerım dısardada ıstersen kucuk bır posete karıstır koy oohh mısler gıbı baslarda abur cuburdan vazgecmek ıcın kullandım sımdı onlardanda bıuktım yemıyorum ( ben cok cabuk bıkarımda)

ben ohaaaa diyorum kendıme :) napmısımm nannnn dıyorum :)
yesıl caydan bıktım bu aralarda off ne cabuk bıkıyorummmmmm kendımdende bıktım :))

dün öğlenden sonra bişey yemicem dedim ama yedim malesef bende gerçi biraz bilinçli yaptım yani engel olmak istesem olurdum ama okul 4 günlük tatile girdi cumaydı bide. arkadaşla takıldım biraz da ondan akşam 7.30 a gelirken tavuklu wrap yedim bizim dürümlerin çakması. aslında dün yemek olarak çok bişe tüketmedim ama kuruyemiş çok yedim. bide akşam yediğim biraz geç saat oldu. herneyse oldu bikerem. bugün dengeliycem

12ye gelirken kalktım. yemekhaneye gitmedim kahvaltımı odada yaptım.

Kahvaltım: 5 kaşık yoğurda kuru üzüm, hurma, ve bi tane muz koydum yedim yeşilçayla birlikte. birde ceviz ve badem yedim bi avuç kadar belki biraz fazla. ve normallerdi dışları bişeye bulanmamış

diğer öğünüm akşam olacak işte bilmiorum ne yerim. belki yine meyve ve yoğurt yerim.

yelkenlikizcigimmm naaptin sen yaaa simit dedin simdi de hem de ankara simitiii:)
ayranla ya da sicacik cayla ne guzel olur ya,afiyet olsun:)yine de cok iyi yemissin..
yesil cayin farkli aromali olanlarina gec canim ben her seferinde farkli aliyorum baska turlu cekilmiyor gercekten:)

ankarada apikoglunun cig koftesi harika bilmiyorum siz nerden aldiniz ama:)

2. ogunum ( karnim asiri toktu ama)

yarim kilo kadar haslama ispanak
1 elma
5 kuru uzum
1 kuru erik

artik birsey yemem umidiyle:)
opuyorum sizleri guzel kizlar

biraz tuaf bi soru olcak ama günde kaç kez büyük tuvaletinize çıkıyosunuz kızlarr??

birde ketos, doktorcuğum neredesin bir sorum olacak?

biraz tuaf bi soru olcak ama günde kaç kez büyük tuvaletinize çıkıyosunuz kızlarr??

birde ketos, doktorcuğum neredesin bir sorum olacak?

Buradayım canim nick değiştirdim?

Gunde 1 kez yumuşak kivamli tuvalet normal.. 2 kez daha sağlıklı..
Ama suanda senin barsagindaki burun bakteriler değişme aşamasında sorun yasıyorsan normal

Buradayım canim nick değiştirdim?

Gunde 1 kez yumuşak kivamli tuvalet normal.. 2 kez daha sağlıklı..
Ama suanda senin barsagindaki burun bakteriler değişme aşamasında sorun yasıyorsan normal

yok ben Tr deykende çok çıkıyodum. lise döneminde düzensiz beslenmekten okul dersane de geçiyodu ömrüm hep kabızlık yaşardım. sonra üniversteye başladım bi değişti herşey. günde normalden çok çok fazla çıkıyorum. hele yazın duysan şok geçirirsin. neden bilmiorum tiroitlerim falan normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…