- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
- Konu Sahibi maximaculpa
-
Troid problemin olabilir maxicim ama başka şikayetin yoksa mevsim geçişlerinde olan yorgunluktandir..
Ya da kansizligin olabilir.
Sen gayet sağlıklı besleniyorsun cevizini de bademini de yiyorsun belki yanında bir kac kuru üzüm iyi gelebilir?
Kahve kimisini bütün gece uyutmaz kimisini etkilemez..
bu arada kanım 14, kansız da degılım yanıı :)
kız bı tenede eve alsan olmazmı :) bende evdekını atmak ıstıyorum hergun tartıya mı cıkılır yaaa gramlar can sıkıyor :)) dıyetısyen demıstıkı sadece 15 gunde bır tartılacaksınhahahah dabıdabıdabı dedım :) selulıt sorunun yok dımek kı kahve ıctıgıne gore sekerım benım mıde sorunlu pekde sevmem seker kullanmama ragmen nadıren canım eker 3ın1 nesc. o kadar yanı esım delı sever turk kahve ben nefret ettım sayesınde :))
bugün benim diyette yalan oldu eşim evdeydi kahvaltı falan derken ölçü kaçtııı şimdide vicdan azabı çekiyorum
Kan degerin cok iyi canim, ama tahlil yaptırman iyi olur..
Kısın metabolizmamız yavaşlıyor sizinkiler daha da yavaşlıyor malesef.. Hatta ödemlerin olabilir.
Ama kilon cok iyi maşallah:)
Ben de bir 53 görsem cok mutlu olurum, sonra 50 yi gorurum
akşam listemi yazmamışım ben.
Akşam yemeğim: kırmızı fasulyeli salata zeytinyağı koydum biraz ve bir kase yoğurt.
aslında yemicektim akşam aç değildim ama bugün baya ders çalışmam lazım gece midem çok kazınmasın die yedim. ortan çikolatalı pastalr kurabiyelerde bana bakıodu şeytan dürttü ye ders çalışcan bak die ama cık yemedim
birde her öğün düzenli yenilen yoğurt karın bölgesinde yağ oluşumunu engelliyomuşmuydu eritiyo muydu neydi unuttum şimdi baya oldu okuyalı bunu. sabah-öle-akşam eksik etmeyin yoğurdunuzu. ben zaten sevdiğim için hep yiyorum.
bide bu kırmızı fasulye aşırı güzel sağlıklı bi protein deposuymuş.
Kızlar yılbaşında ülkeme donüyorum ayrıca eşyali evde kaldığım icin tartı almıyorum :)
Aslında böyle daha heyecanlı ama bazen motivasyonum düşüyor sayenizde suan cok iyiyim.. Yeşil çay iciyorum aksamlari
Yelkenlikiz turk kahvesi o kadar yararlı ki, ama seni rahatsız ediyorsa birsey diyemeyeceğim..
Selulit konusunda abartmazsan kahveyi hic birsey olmaz:)..
ketos ben kahveyi uykum açılsın diye içiyorum ama bana mısın demiyo ya
üstelik şekersiz içiyorum ama nafile
ben bu uykuyu açmak için napıcam ya
Troid problemin olabilir maxicim ama başka şikayetin yoksa mevsim geçişlerinde olan yorgunluktandir..
Ya da kansizligin olabilir.
Sen gayet sağlıklı besleniyorsun cevizini de bademini de yiyorsun belki yanında bir kac kuru üzüm iyi gelebilir?
Kahve kimisini bütün gece uyutmaz kimisini etkilemez..
her sabah uzerınde uyanıyorum sankı uzerınde yatmısım hahha :)))
bugün benim diyette yalan oldu eşim evdeydi kahvaltı falan derken ölçü kaçtııı şimdide vicdan azabı çekiyorum
aynı azabı pazartesıden berı cekıyorumcumartesı dısardaydık canımızın cektıklerınden dısarda hem saglıksız hem fazlacana yedık aksamına arkadastaydık pasta ganı ganı ama pastaya elımı surmedım pekde severım :) lakın pazar yemeklı mısafır pazartesı yemeklı pastalı mısafır eee yemeden durrr hadı aldıgım kıloyu vermeye calısıyorum halaaa ((
akşam listemi yazmamışım ben.
Akşam yemeğim: kırmızı fasulyeli salata zeytinyağı koydum biraz ve bir kase yoğurt.
aslında yemicektim akşam aç değildim ama bugün baya ders çalışmam lazım gece midem çok kazınmasın die yedim. ortan çikolatalı pastalr kurabiyelerde bana bakıodu şeytan dürttü ye ders çalışcan bak die ama cık yemedim
birde her öğün düzenli yenilen yoğurt karın bölgesinde yağ oluşumunu engelliyomuşmuydu eritiyo muydu neydi unuttum şimdi baya oldu okuyalı bunu. sabah-öle-akşam eksik etmeyin yoğurdunuzu. ben zaten sevdiğim için hep yiyorum.
bide bu kırmızı fasulye aşırı güzel sağlıklı bi protein deposuymuş.
yaa bende aldım kırmızı fasulye ama bı turlu pişiremedim açmadım bile paketını brde sıyah fasulye aldım onuda acamadım :) salatası cok guzel oluyormus cok faydalıymıs falan heee bırde kırmızı pırınc aldım onu kullandım bırkez :) degısık bır tat kabuklu pırınc aslında kabugu kırmızı pancarla renklendırılmıs mı neymıs kolestrolu duzenlıyormus falan dıye okudum ama bılemıcem
ıcıyorum arada ama sevmıyorum pek yogun kahve tadı sutlu falan olunca tercıh ederım ama sadesınden pek hoslanmıyorum. heeee tartı ısı anlasıldı haklısın benım elımdende bı aan olsa tartıyı:)
canım tv de duymustum yesıl elma kahveden daha ıyı bır uyku acıcı ımıs onu dene ıstersen
mesela benı unıv de ders calısacagız uyumayalım dıye ıcerdık hemen pesıne uyurduk :)) hahaha
her sabah uzerınde uyanıyorum sankı uzerınde yatmısım hahha :)))
aynı azabı pazartesıden berı cekıyorumcumartesı dısardaydık canımızın cektıklerınden dısarda hem saglıksız hem fazlacana yedık aksamına arkadastaydık pasta ganı ganı ama pastaya elımı surmedım pekde severım :) lakın pazar yemeklı mısafır pazartesı yemeklı pastalı mısafır eee yemeden durrr hadı aldıgım kıloyu vermeye calısıyorum halaaa ((
yaa bende aldım kırmızı fasulye ama bı turlu pişiremedim açmadım bile paketını brde sıyah fasulye aldım onuda acamadım :) salatası cok guzel oluyormus cok faydalıymıs falan heee bırde kırmızı pırınc aldım onu kullandım bırkez :) degısık bır tat kabuklu pırınc aslında kabugu kırmızı pancarla renklendırılmıs mı neymıs kolestrolu duzenlıyormus falan dıye okudum ama bılemıcem
yelkenli kızcağızım, elma da fayda etmiyo bana
nası bi bünyeyse anlamadım gitti
siyah fasulyeyii salatayla verolar bize de ama görüntüsü çok tuaf::) ne işe yarıomuş??
Siyah kuru fasulyenin etin yerini doldurabilecek seviyede protein ihtiva ettiğini dile getiren Mehmet Erdoğan, Özellikle demir eksikliği sorunu yaşayan kadınlar için son derece faydalı bir besindir. Kolesterolu dengeleyici liflere sahiptir. Yüksek lif kaynağı olması nedeniyle kan şekerini dengeler. Tahıl bakımından zengin ürünlerle birlikte tüketildiğinde yüksek düzeyde protein edinilmesini sağlar. Ayrıca, içerdiği çözülemeyen lifler nedeniyle sindirim bozukluklarının oluşmasına engel olur şeklinde konuştu.
acıklamadan alıntı yaptım canım
Sofralara siyah fasulye, kırmızı pirinç - Türkiye'nin en hareketli finans portalı
acıklama burda bende yakında deneyecegım tadı farklımı normal fasulyeden cok farklı oldugunu sanmam ama:)
canım valla ole dıyorlardı bılemıcem
bazen dr a o kadar yolumuz dusuyorkı unıv sınavına hazırlanıp dr olasım gelıyor az da okunmuyor kı :) ben pko ıcınde dr a gıdıyorum cocuk ıcın yanıdr dr dr yetıs drrr:)
Maxi cok haklisin kendi bedenini tanımayan insan Dr ne yapsın:)
Bu arada pkosun en etkin tedavilerinden biri ideal kiloda olmak yelkenli doğru yoldasin:)
Kahvaltım:
2 domates
1 biber
2 dilim kepek ekmegi
Bol maydonoz
1 sade kahve
Ara: 1 havuç
Öğle ( henüz yemedim ama) buyuk bir salata yemek istiyorum
Tuzlanmamis badem ceviz bulabilirsem ekmeklerimi de yemeyeceğim, karatay hocaciyim ben de:)
Maxi cok haklisin kendi bedenini tanımayan insan Dr ne yapsın:)
Bu arada pkosun en etkin tedavilerinden biri ideal kiloda olmak yelkenli doğru yoldasin:)
Kahvaltım:
2 domates
1 biber
2 dilim kepek ekmegi
Bol maydonoz
1 sade kahve
Ara: 1 havuç
Öğle ( henüz yemedim ama) buyuk bir salata yemek istiyorum
Tuzlanmamis badem ceviz bulabilirsem ekmeklerimi de yemeyeceğim, karatay hocaciyim ben de:)
karatay hoca geç çıktı piyasaya yaaa
nerelerdeymiş bu güne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?