- Konu Sahibi maximaculpa
canlar elma ve narımıda yedım yarım tamamdır dukkanı kapattım:)
havalar sogumadan evvel gunde 3lt su ıcerdım hatta fazlasını bazan sımdı 1,5 lt zorla bazen 2 lt soguktan heralde canım ıstemıyor :) annem derdı rahmetlım aç adam su mu içer diye ondan belki, tok hısssedıyorum ılacın etkısıyle ama tok olmuyorum sanırım
afıyet olsun sekerımmm
ama yogurtla yesılcay nasıl gıder bılemedım ben ıkısınıde cok sevmem belkıde ondan :)
kızzz kacır arada bısıy olmaz tadı tuzu hayatımızın onlar :)
canım nben senı delırtmeye calısmıyorum drcum ama naparsın sen yaz dedın pısman oldun mu :) yakında yıyeceklerımıde sayayım tek seferde nefret et benden :)
ıçli köfte baklava mantı su böreği fellah köftesi batırık :) bılmedıklerınde olabılır eee bayram gelıyor yenecekler :)
kız apikoğlu nerde tanıdık bi isim ama çiğköftede senden duyuyorum eskıden mesrutıyette bı çiğköftem vardıı cokkk guzel yaparlardı ama devretmısler heralde gırmedım oraya bu reklamlarda cıkan adıyamanlı o da bozmus sevmıyorum artık onunkınıde oyle ıste apikoğlu aklımda yerını solee ama :) yada gel beraber yıyelım :)
:) canım vallaa ne desem yalan olur bu aralar gunde 1 cıkarsam ne alaaa az yedıgımden heralde yeterlı olmuyor eeeee 88 kılonun ustundeydım bagırsaklar genıstır :) yetıremıyorum onlara :))) ama kılo vermeye basladıgımda gunde 5 defa falan cıkıyordum ohayım dımı :) ılacda bozuyor benı kullandıgım ılaclar neyse seker ıgrenclestım boyle durummm kııı
havalar sogumadan evvel gunde 3lt su ıcerdım hatta fazlasını bazan sımdı 1,5 lt zorla bazen 2 lt soguktan heralde canım ıstemıyor :) annem derdı rahmetlım aç adam su mu içer diye ondan belki, tok hısssedıyorum ılacın etkısıyle ama tok olmuyorum sanırım
dün öğlenden sonra bişey yemicem dedim ama yedim malesef bende gerçi biraz bilinçli yaptım yani engel olmak istesem olurdum ama okul 4 günlük tatile girdi cumaydı bide. arkadaşla takıldım biraz da ondan akşam 7.30 a gelirken tavuklu wrap yedim bizim dürümlerin çakması. aslında dün yemek olarak çok bişe tüketmedim ama kuruyemiş çok yedim. bide akşam yediğim biraz geç saat oldu. herneyse oldu bikerem. bugün dengeliycem
12ye gelirken kalktım. yemekhaneye gitmedim kahvaltımı odada yaptım.
Kahvaltım: 5 kaşık yoğurda kuru üzüm, hurma, ve bi tane muz koydum yedim yeşilçayla birlikte. birde ceviz ve badem yedim bi avuç kadar belki biraz fazla. ve normallerdi dışları bişeye bulanmamış
diğer öğünüm akşam olacak işte bilmiorum ne yerim. belki yine meyve ve yoğurt yerim.
afıyet olsun sekerımmm
ama yogurtla yesılcay nasıl gıder bılemedım ben ıkısınıde cok sevmem belkıde ondan :)
kızzz kacır arada bısıy olmaz tadı tuzu hayatımızın onlar :)
yelkenlikizcigimmm naaptin sen yaaa simit dedin simdi de hem de ankara simitiii:)
ayranla ya da sicacik cayla ne guzel olur ya,afiyet olsun:)yine de cok iyi yemissin..
yesil cayin farkli aromali olanlarina gec canim ben her seferinde farkli aliyorum baska turlu cekilmiyor gercekten:)
ankarada apikoglunun cig koftesi harika bilmiyorum siz nerden aldiniz ama:)
2. ogunum ( karnim asiri toktu ama)
yarim kilo kadar haslama ispanak
1 elma
5 kuru uzum
1 kuru erik
artik birsey yemem umidiyle:)
opuyorum sizleri guzel kizlar
canım nben senı delırtmeye calısmıyorum drcum ama naparsın sen yaz dedın pısman oldun mu :) yakında yıyeceklerımıde sayayım tek seferde nefret et benden :)
ıçli köfte baklava mantı su böreği fellah köftesi batırık :) bılmedıklerınde olabılır eee bayram gelıyor yenecekler :)
kız apikoğlu nerde tanıdık bi isim ama çiğköftede senden duyuyorum eskıden mesrutıyette bı çiğköftem vardıı cokkk guzel yaparlardı ama devretmısler heralde gırmedım oraya bu reklamlarda cıkan adıyamanlı o da bozmus sevmıyorum artık onunkınıde oyle ıste apikoğlu aklımda yerını solee ama :) yada gel beraber yıyelım :)
biraz tuaf bi soru olcak ama günde kaç kez büyük tuvaletinize çıkıyosunuz kızlarr??
birde ketos, doktorcuğum neredesin bir sorum olacak?
:) canım vallaa ne desem yalan olur bu aralar gunde 1 cıkarsam ne alaaa az yedıgımden heralde yeterlı olmuyor eeeee 88 kılonun ustundeydım bagırsaklar genıstır :) yetıremıyorum onlara :))) ama kılo vermeye basladıgımda gunde 5 defa falan cıkıyordum ohayım dımı :) ılacda bozuyor benı kullandıgım ılaclar neyse seker ıgrenclestım boyle durummm kııı
Son düzenleme: