- Konu Sahibi maximaculpa
-
Anladım canim peki kıvamı rengi nasıl? Hep aynı mı? Kahve telvesi gibi oluyor mu?
Yediklerinle değişiyor mü? Ateşin oluyor mu?
Bazen biyolojik olarak birsey saptanmayın ama sürekli kabizlik yada ishal olma durumu oluyor bazı kisilerde.. İrritabl barsak sendromu deniyor.. Stres duygu durum etkiliyor..
Tabi önce kan, gaita tahliline bakmak lazım.. Burdan birsey söylemek zor
Busracim kuzucugunu saglikla büyütmen dileğiyle:)
Allah olmayanlara da versin, benim gibi daha hayirli bir kısmeti bile olmayanlara da:)
Burcucan diskiladiktan sonra tam bosalamama hissi, hazımsızlık, karın sisligi, konsantrasyon azligi var mı?
Bu arada
1 muz yedim 5 badem
1 de domates
Allahimm Yaaa:))
Allah olmayanlara da versin, benim gibi daha hayirli bir kısmeti bile olmayanlara da:)
Burcucan diskiladiktan sonra tam bosalamama hissi, hazımsızlık, karın sisligi, konsantrasyon azligi var mı?
Bu arada
1 muz yedim 5 badem
1 de domates
herkese mutlu pazarlarkahvaltım biraz patates püresi domates, salatalık peynir ve zeytin
İyi geceler yelkencik.. Yarın yersen lavasindan az ye ona göre:)
Millet ne saçma seyler icin geliyor bir bilseniz:)
seninkide oha mı 5 kere benim normalim:) yoğurtlu olunca yemekten sonra çayımı içiom canım:)
Bu arada
1 muz yedim 5 badem
1 de domates
herkese mutlu pazarlarkahvaltım biraz patates püresi domates, salatalık peynir ve zeytin
canım umarım en kısazamanda hayırlı bir kısmet bulup bu duyguyu sende yaşarsın
bana göre hayatın tek anlamı oğlum :)
okadar güzel bir duygu
oh afiyet olsun canım ben daha hiç bişey yemedim
ne olduysa bana buaralar hiç bişey yiyesim yok
yesemde zorla sütüm olsun diye yiyorum
canım umarım en kısazamanda hayırlı bir kısmet bulup bu duyguyu sende yaşarsın
bana göre hayatın tek anlamı oğlum :)
okadar güzel bir duygu
oh afiyet olsun canım ben daha hiç bişey yemedim
ne olduysa bana buaralar hiç bişey yiyesim yok
yesemde zorla sütüm olsun diye yiyorum
yelkenlikizzzz aminnnnnnn :)) sana da guzeller guzeli bir bebek diliyorum..
o kitap bu kadar sardigina gore baya guzel ben de firsat bulursam aliyim..
tamam lavasi da ye yaninda ayran da ic..:) ama artik kahvaltilarini siki yap nolurrrr
eveettt bugun gec uyandim kahvaltim:
2domates
yarim biber
yarim salatalik
kucuk peynir
2 dilim kepek ekmegi
maydonoz
tika basa doydum..Allah olmayanlara da versin..
Yelkenliiicim maşallah kahvaltına diyecek yok afiyet olsun:))
Segmenler de simdi ne güzeldir sonbahar havası.. :)
Ben de bir kitap alınca bitiriyorum dayanamıyorum başka türlü:)
Bu arada guzel dileklerin icin tesekkur ederim cirkininden bakiyim bundan sonraa:))
Ya ama iste bendeki kriterler Kopenhag kriterinden beter olduğu icin kimse uymuyor..
Bakalım hayırlısı.. Evde kaldimmm :)
Kızlarr bayramda benim yerime sarmaları goturunnn:)
kızlar sabah kalkınca biraz badem cevizle yeşilçay içtim şimdi öğle yemeğine gitcem yarım saate. yediklerimi yazarım gelince.
birde balzemik sirke iyi bişe değil mi. ben iyi die biliyorum?? burdakilerde iyi midir acaba
Adam uzaydan dünyaya atlıyor bız bir zayiflayamiyoruz:)
Adam uzaydan dünyaya atlıyor bız bir zayiflayamiyoruz:)
Afiyet olsun yelkenlicik maşallah sana pazar fln diye hic bozmadın vallahi rOmantik yürüyüş de yapmissin:)
Senin gibi tatlica biri papara yemez ki:)
Evde kalinca yumuşatmak lazım kriterleri sen ben gelene kadar iyisinden bak:))
kızlar öğle yemeğimi yedim. greek salad çıkmış ilk defa. benim resmen gözüm döndü zaten:) iki tabak yedim. içinde beyaz peynir siyah zeytin vardı bizimkilere benzeyennasıl özlemişim o tadları ya. 2 tabak yedim salata. 1 parçada tavuk ızgara yedim. tatlı niyetine de yoğurtlu üzüm yine ama çok yiyemedim zaten patlıodum. yemek üzerine şimdi yeşilçayımı içcem. sigara tiryakileri gibi yemekten sonra benimde canım yeşilçay istiyo.
kızlaar
naber canlarım
uğrayamadım 2 gündür..
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler..
sanırım benim bünye alıştı 6dan sonra yememeye kilo veremiyorum
karşı komşumla anlaştık, yürüyüş yapcez bizde
oksuz kaldık bıurda
bende bugun az yurudum tekrar cıkacagımıda sanmam lazere gıttım ogle vaktıydı gunes tepede sıcaktı gıderken yurudum lakın terledım 30 dk yurudum lazerden sonra gunesten dolayı yuruyemedım malum bıyık bolgesı gunes gormemelı hemen bende otobuse atladım eve geldım.
ama evde yapılan spordan daha keyflı yurumek mumkunse bayır olmasın :) bızım buraalar tepelı egım vart yollarda asagı yıkarı rahatsız edıyor ama ıyı yınede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?