How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Herhangi Diyet Programına Uymadan Kilo Verme Deneyimlerimiz

evet canım bılıyorum yol dogru ama zorrr:) seker ılacıda fenalık verıyor mıde bulantısından :)
badem ceviz fındık bende baya yıyordum ılk yaparken bıraktım nadıren yıyorum bıktım hepsınden :) ben cabuk sıkılıyorum be yawğğğwww nepcamm :)

hee vallaa gec cıktı ama ıyı cıktı mılletı altust ettı ketosum sozum senden dısarı dr ları fena yaptı bosa hap yazıyorlar anlasmalılar sırketlerle dıye haklı valla bırakıp ıyılesen cok dogru beslenme hayat kurtarır;) tereyağ tukaka olmustu :) hoca canlandırdı dogal yasama donus zeytınyagı halısmuhlıss:) ekmegı turk mılletı zor cıkarır hayatından ama azallattık en azından esmer ekmeklere ragbet arttı yavas yavas onlarada kalıte gelır ınsallah en guzelı evde yapmak ama zaten 2 dlm yenıyor evde bıde onun ıcın ekmek mı yapayım yaparsam mıs kokar yerım dıye yapmıyorum yoksa dalcam o ısede:):53:

ben yapıyorum valla misss gibi oluyo :D
atıyorum buzluğa, kullancaam zaman çıkarıyorum sabaha kadar yumuşacık oluyo

dışardan ekmek almıyorum artık

Yelkenlicik hayatta konu ne olursa olsun vazgecmeyen kazanır.. Seker ilacın kılo vermene cok yardım edecek
Tabii sıkıldığın anlar oluyor ama burası gercekten cok iyi motivasyon kaynağı lütfen sen de yediklerini yaz açıkça birbirimizi tanımıyoruz bu yüzden bazı seyleri daha rahat konuşabiliriz.
En yakın arkadasımıza dün ben kocaman bir dondurma üstüne patates kızartması üstüne de kek yedim diyemeyiz utanırım ben:)
Ama burada yazabilmek cok guzel..

Maxi senin ekmeklerine cok özeniyorum keske yapabilsem:)

Yelkenlicik hayatta konu ne olursa olsun vazgecmeyen kazanır.. Seker ilacın kılo vermene cok yardım edecek
Tabii sıkıldığın anlar oluyor ama burası gercekten cok iyi motivasyon kaynağı lütfen sen de yediklerini yaz açıkça birbirimizi tanımıyoruz bu yüzden bazı seyleri daha rahat konuşabiliriz.
En yakın arkadasımıza dün ben kocaman bir dondurma üstüne patates kızartması üstüne de kek yedim diyemeyiz utanırım ben:)

tr ye dönünce yaparsın ketoş :D

maxima canım yeni gördüm topicini hayırlı ugurlu olsun herkes için faydalı bilgiler paylaşacagına eminim

ben yapıyorum valla misss gibi oluyo :D
atıyorum buzluğa, kullancaam zaman çıkarıyorum sabaha kadar yumuşacık oluyo

dışardan ekmek almıyorum artık

hımm bunu bende dusuneyım bugun bı sayfa kesfettım ekmek yapan bır kadının sıtesı oda demıs buzlukta 3 ay tazecık kalır yemeden 3 saat evvel cıkartın dıye olmadı deneyeyım ama bende ekmek makınası yok fırında yapılacak ekmekler olur ancak.

dogru soyluyorsun canım bende yapmaya calısıyorum yanı devam etmeye seker ılacını bır donem bıraktım 8 ay kadar kullanmadım b12 eksıklıgım cıkar sık sık emılım sorunu var heralde vej degılım ama cokda yemıyorum ama yıyorumda :) metformınde orolojık olaaarak b12 eksıklıgı yapıyormus yanı dogrusu eksık cıkmasada etkılerını hıssedıyormusum falan kafamda bulanıklık bulantı falan yasıyordum bıraktım duzeldı sımdıde b12 hapıyla bır kullanıyorum gunde 2 tane metformın 1 tane b12 ;)
lıste yazmak zor gelıyor be kuzum ama daha fazla paylasmaya calısırım , he valla herkese denmez yedıklerın :) yedıklerım :)) bugun kahvaltıyı elmayla yaptım mıdem bulanıyor dedım ya baska bısıy ıstemedı canım hatta bugun fazla meyve tukettım oglen bır kase mercımek corbası 1 kase yogurtketentohumlu ve susamlı araogun yıne elma oldu bulantı bastıran tek sey meyve valla :) aksamda bır tabak kabak mucver fırında ve az zeytınyaglı aksam atıstırmasıda bır nar oldu bu kadar yesılcay ıcmedım mıdem ıstemıyor ısmı bıle bulantı yapıyor :) duzensız oldu paylasım ıdare edın ;) :54:

Ben de size bunu söyleyecektim canim

Kompleks b vitaminleri iştahı azaltıyor metabolizmayı hızlandırıyor, sen hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama canim anneme a.. İle 10 kg verdirmesini ben de beklemiyordum:) zaten prospektusunda yazıyor.. Sadece ilk hafta idrarda kotu bir koku yapıyor..
Ben basladim:)

Yelkenlicim bugün yediklerin cok iyi devamını bekleriz:)

merhaba arkadaşlar bende standart diyet listeleriyle diyet yapamayan bi insanım çok denedim çokda istediğim kiloya ulaştım amaolmadı hep geri aldım maalesef şimdi beslenmeme dikkat ederekk kilo vermye çalışıorum motivasyona ihtiyacım var:D protein ağırlıklı besleniyorum ben devamlı su tüketiyorum ekmek yememezlik yapmıorum çünkü vücudun onada çok ihtiyacı var kısaca herseyi yiyorum amaa dikkat ederkk.

merhaba arkadaşlar bende standart diyet listeleriyle diyet yapamayan bi insanım çok denedim çokda istediğim kiloya ulaştım amaolmadı hep geri aldım maalesef şimdi beslenmeme dikkat ederekk kilo vermye çalışıorum motivasyona ihtiyacım var:D protein ağırlıklı besleniyorum ben devamlı su tüketiyorum ekmek yememezlik yapmıorum çünkü vücudun onada çok ihtiyacı var kısaca herseyi yiyorum amaa dikkat ederkk.

Hosgeldin, ilk sayfada maxi cok guzel yazmış okumussundur.. Ben de kendi adıma 1 ayda 10 gunde yapılan diyetlerde başarısızım..
Ama aksam 6 dan sonra birsey yemeyerek inceldigimi farkettim:)
Bu arada buraya yediklerini yazmak cok iyi kontrol oluyor..

maxima canım yeni gördüm topicini hayırlı ugurlu olsun herkes için faydalı bilgiler paylaşacagına eminim

narincim teşekkürler canım :16:

Hosgeldin, ilk sayfada maxi cok guzel yazmış okumussundur.. Ben de kendi adıma 1 ayda 10 gunde yapılan diyetlerde başarısızım..
Ama aksam 6 dan sonra birsey yemeyerek inceldigimi farkettim:)
Bu arada buraya yediklerini yazmak cok iyi kontrol oluyor..

ben dün akşam yemeği yemeyi unuttum kızlar ya..
4 gibi karşı komşuma gittim kahve içtik, ekmek hamurunu orda yaptım görsün diye.
6 gibi eve geldim, eşim nöbetçiydi, ben de ekmek yapmaktan yemek yemeyi unutmuşum.
ama acıkmadım da..
öğlen sebzeli pilav ve salata yemiştim

10:30 da uyandım yataga hala yapışmak ıstıyordum ama zorla kalktm hava sogudu ıyıce yataktan cıkasım hıc gelmıyorrrr
neyse canım yıne bırsey ıstemedı bende gec kalktıgım ıcın kahvaltı yerıne araogun yaptım tabıkı ne ıleeeee yesıl elma gonul alma ıle :) keyfım gelırse yesılcay ıcecegımn(içicem-Türkçe yazıldıgı gıbı okunmaz:) )

Ben de size bunu söyleyecektim canim

Kompleks b vitaminleri iştahı azaltıyor metabolizmayı hızlandırıyor, sen hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama canim anneme a.. İle 10 kg verdirmesini ben de beklemiyordum:) zaten prospektusunda yazıyor.. Sadece ilk hafta idrarda kotu bir koku yapıyor..
Ben basladim:)

Yelkenlicim bugün yediklerin cok iyi devamını bekleriz:)

benex..b12 tablet kullanıyorum ben 250mg b1/250mg b6/1 mg b12 olandan kullanıyorum enteresan olan b12 nın dıgerlerıne gore cok az olması :) neyse ısını goruyor heralde daha once eczanede satılan solg.. markasının b12 sını kulanıyordum jel kapsul daha kolaydı ıcımı falan ama butcem yok o nedenle dr un yazdıgına gectım. idrar zaten hep kotu kokulu oogggg :) ama ıcerken zorlanıyorum farklı bı kokusu var o gelıyo burnuma cok hassasım boyle kokularda falan belkıde ondan bana hos gelmıyor. neyse bazen atlıyorum ama genelde ıcmeye calısıyoum ozellıkle ıcmemız gereken bı zaman var mı bılmıyorum ama ben aklıma esınce ıcıyorum :))

kendı bunyene en uygun seklını sen bılırsın ben bılırım o bılır ama bır kıtap dırek bır lısteyle bunu bılemez;) haydın sanada bızede kolay gelsın hosgeldın.

Kizlarr
Noldu size bir motivasyonsuzluk var??
Ben gelmeden önce burası cok iyiydi yoksa benim yüzümden mı:(

:) ben senden sonra geldım canım bılemıyorum benden olabılır :)

butun gun kargo bekledım caktı benı eve gelmedı yarına kalmıs uyuzlar ://// sınır oldum

sabahkı elmadan sonra 14:00 gıbı dunden kabak mucver kalmıstı ufak bı porsıyon onu yedım 2 kasık kadar harnup pekmezı yedım hepsı buu sımdıde yuruyuse cıkıyorum sıkıldım evdeee :54:

Çık canim evde oturdukca insan alışıyor, 10 dk bile olsa çıkmak iyi gelir:)

Bu arada solgari bırakmakla cok iyi yapmissin çünkü solgar ilaç kategorisinde olmadıgı icin ilaç kadar dozda vitamin içermiyor..

Menün yine de guzel, kahvaltını sağlam yapmaya zorla kendini canim?

Kahvaltım
2 domates
Yarım salatalık
Yarım biber
1.5 dilim kepek ekmegi
Yarım kk peynir
Sade kahve

Öğlene yine salataaa ama tavuklu:)

Çık canim evde oturdukca insan alışıyor, 10 dk bile olsa çıkmak iyi gelir:)

Bu arada solgari bırakmakla cok iyi yapmissin çünkü solgar ilaç kategorisinde olmadıgı icin ilaç kadar dozda vitamin içermiyor..

Menün yine de guzel, kahvaltını sağlam yapmaya zorla kendini canim?

Kahvaltım
2 domates
Yarım salatalık
Yarım biber
1.5 dilim kepek ekmegi
Yarım kk peynir
Sade kahve

Öğlene yine salataaa ama tavuklu:)

yurudum canım 1,5 saat kadar yurudum

aksam yemegı
6 kofte
2 dlm tam bugday ekmegı
ıceberg marul
bır kasık kadar bıber tursusu
2 parca çiğköfte

bugunku en saglam ogunum bu oldu :) aksam ama napayım kocacık olmadan yıyemıyorum :)
bu arada köfteler bol sebzelı ve az zeytinyağlı ayrıca ızgaraaa;)

merhaba kızlar tekrar geldim aranıza :kkk:
tam ben yapamam benden olmaz derkeen eşim sağolsun
tekrar motive etti beni hatta koşu bandı almış dün bana çok sevindim:21:
dün 20 dakika yürüdüm bugünde 30 dakika yürüdüm
ardındanda 30 tane mekik çektim
sabah kahvaltı yapmadım oğlum hastaydı keyfim yoktu bişey yiyesimde yok onun için
öğlen 2 tane biber dolması ve 1 kase yoğurt yedim akşam bişey yemedim
bu saatten sonrada yemem artık yeşil çayımı içerim
geçmişi okuyamadım oğluşum uyuduktan sonra okuyabilirm inşallah
tabi yine ateşlenmezse:43:

Yelkenli çigkofte dedin beni benden aldın.. Oyle severim kiii cok özledim ya oturur bir kılo yerim;)
Afiyet olsun.. Saglik olsun

Hepimize maşallah kızlar busracik hayırlı olsun kosu bandın üzerinde zayıfla hemen..
Biricikoglumertug sana da maşallah:)):nazar::nazar:

İnşallah ben de yürüyebilirim bugun

Yelkenli çigkofte dedin beni benden aldın.. Oyle severim kiii cok özledim ya oturur bir kılo yerim;)
Afiyet olsun.. Saglik olsun

Hepimize maşallah kızlar busracik hayırlı olsun kosu bandın üzerinde zayıfla hemen..
Biricikoglumertug sana da maşallah:)):nazar::nazar:

İnşallah ben de yürüyebilirim bugun

bende cok severım :) ama hazırdı bu sevmedım pek az yedım :)
enıstem yapar batmanlı fenada yapmaz onun elınde yerız esasını :)

selam kızlar bugün 1 saat yürüyüş akşamda yoğurt karnıbahar yedim callan teyzeyle egzersizimide yaptımmı tamamdırr :3:

afıyetler olsun;)

merhaba kızlar tekrar geldim aranıza :kkk:
tam ben yapamam benden olmaz derkeen eşim sağolsun
tekrar motive etti beni hatta koşu bandı almış dün bana çok sevindim:21:
dün 20 dakika yürüdüm bugünde 30 dakika yürüdüm
ardındanda 30 tane mekik çektim
sabah kahvaltı yapmadım oğlum hastaydı keyfim yoktu bişey yiyesimde yok onun için
öğlen 2 tane biber dolması ve 1 kase yoğurt yedim akşam bişey yemedim
bu saatten sonrada yemem artık yeşil çayımı içerim
geçmişi okuyamadım oğluşum uyuduktan sonra okuyabilirm inşallah
tabi yine ateşlenmezse:43:

haydı motıveylen tam gaz devam :) bıraz vermeye baslayınca ınsan kendılıgınden motıve oluyor zatende basta bı destek ııyı gıder benı bebek sahıbı olamamak motıve ettı senı kocan ;)

selamlar herkese.

menülerimi paylaşıyım hemen.

sabah: yumurta, bir dilim tereyağlı kızarmış ekmek, çilekli-normal yoğurt içinde üzümle, bide böle değişik bi ekmek vardı meyveli ondan 2 parça faalan ve tabiki yeşilçay
öğlen: kocaman bi salata zeytinyağlı, bizim bulgura benzer bi tahıl ne olduğunu bilmiorum vejeteryan yemeği yine protein açısından zenginmiş sebzelerle birlikte, ve yoğurt

akşam yemiycem çünkü kuruyemiş yedim şimdi şekere bulanmamış buldum aldım hepsini yedim miktarı biraz fazlaydı:)

Back