- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
- Konu Sahibi maximaculpa
-
evet canım bılıyorum yol dogru ama zorrr:) seker ılacıda fenalık verıyor mıde bulantısından :)
badem ceviz fındık bende baya yıyordum ılk yaparken bıraktım nadıren yıyorum bıktım hepsınden :) ben cabuk sıkılıyorum be yawğğğwww nepcamm :)
hee vallaa gec cıktı ama ıyı cıktı mılletı altust ettı ketosum sozum senden dısarı dr ları fena yaptı bosa hap yazıyorlar anlasmalılar sırketlerle dıye haklı valla bırakıp ıyılesen cok dogru beslenme hayat kurtarırtereyağ tukaka olmustu :) hoca canlandırdı dogal yasama donus zeytınyagı halısmuhlıss:) ekmegı turk mılletı zor cıkarır hayatından ama azallattık en azından esmer ekmeklere ragbet arttı yavas yavas onlarada kalıte gelır ınsallah en guzelı evde yapmak ama zaten 2 dlm yenıyor evde bıde onun ıcın ekmek mı yapayım yaparsam mıs kokar yerım dıye yapmıyorum yoksa dalcam o ısede:)
Yelkenlicik hayatta konu ne olursa olsun vazgecmeyen kazanır.. Seker ilacın kılo vermene cok yardım edecek
Tabii sıkıldığın anlar oluyor ama burası gercekten cok iyi motivasyon kaynağı lütfen sen de yediklerini yaz açıkça birbirimizi tanımıyoruz bu yüzden bazı seyleri daha rahat konuşabiliriz.
En yakın arkadasımıza dün ben kocaman bir dondurma üstüne patates kızartması üstüne de kek yedim diyemeyiz utanırım ben:)
Ama burada yazabilmek cok guzel..
Maxi senin ekmeklerine cok özeniyorum keske yapabilsem:)
ben yapıyorum valla misss gibi oluyo
atıyorum buzluğa, kullancaam zaman çıkarıyorum sabaha kadar yumuşacık oluyo
dışardan ekmek almıyorum artık
Yelkenlicik hayatta konu ne olursa olsun vazgecmeyen kazanır.. Seker ilacın kılo vermene cok yardım edecek
Tabii sıkıldığın anlar oluyor ama burası gercekten cok iyi motivasyon kaynağı lütfen sen de yediklerini yaz açıkça birbirimizi tanımıyoruz bu yüzden bazı seyleri daha rahat konuşabiliriz.
En yakın arkadasımıza dün ben kocaman bir dondurma üstüne patates kızartması üstüne de kek yedim diyemeyiz utanırım ben:)
Ama burada yazabilmek cok guzel..
Maxi senin ekmeklerine cok özeniyorum keske yapabilsem:)
merhaba arkadaşlar bende standart diyet listeleriyle diyet yapamayan bi insanım çok denedim çokda istediğim kiloya ulaştım amaolmadı hep geri aldım maalesef şimdi beslenmeme dikkat ederekk kilo vermye çalışıorum motivasyona ihtiyacım varprotein ağırlıklı besleniyorum ben devamlı su tüketiyorum ekmek yememezlik yapmıorum çünkü vücudun onada çok ihtiyacı var kısaca herseyi yiyorum amaa dikkat ederkk.
maxima canım yeni gördüm topicini hayırlı ugurlu olsun herkes için faydalı bilgiler paylaşacagına eminim
Hosgeldin, ilk sayfada maxi cok guzel yazmış okumussundur.. Ben de kendi adıma 1 ayda 10 gunde yapılan diyetlerde başarısızım..
Ama aksam 6 dan sonra birsey yemeyerek inceldigimi farkettim:)
Bu arada buraya yediklerini yazmak cok iyi kontrol oluyor..
Ben de size bunu söyleyecektim canim
Kompleks b vitaminleri iştahı azaltıyor metabolizmayı hızlandırıyor, sen hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama canim anneme a.. İle 10 kg verdirmesini ben de beklemiyordum:) zaten prospektusunda yazıyor.. Sadece ilk hafta idrarda kotu bir koku yapıyor..
Ben basladim:)
Yelkenlicim bugün yediklerin cok iyi devamını bekleriz:)
merhaba arkadaşlar bende standart diyet listeleriyle diyet yapamayan bi insanım çok denedim çokda istediğim kiloya ulaştım amaolmadı hep geri aldım maalesef şimdi beslenmeme dikkat ederekk kilo vermye çalışıorum motivasyona ihtiyacım varprotein ağırlıklı besleniyorum ben devamlı su tüketiyorum ekmek yememezlik yapmıorum çünkü vücudun onada çok ihtiyacı var kısaca herseyi yiyorum amaa dikkat ederkk.
Kizlarr
Noldu size bir motivasyonsuzluk var??
Ben gelmeden önce burası cok iyiydi yoksa benim yüzümden mı
Çık canim evde oturdukca insan alışıyor, 10 dk bile olsa çıkmak iyi gelir:)
Bu arada solgari bırakmakla cok iyi yapmissin çünkü solgar ilaç kategorisinde olmadıgı icin ilaç kadar dozda vitamin içermiyor..
Menün yine de guzel, kahvaltını sağlam yapmaya zorla kendini canim?
Kahvaltım
2 domates
Yarım salatalık
Yarım biber
1.5 dilim kepek ekmegi
Yarım kk peynir
Sade kahve
Öğlene yine salataaa ama tavuklu:)
Yelkenli çigkofte dedin beni benden aldın.. Oyle severim kiii cok özledim ya oturur bir kılo yerim
Afiyet olsun.. Saglik olsun
Hepimize maşallah kızlar busracik hayırlı olsun kosu bandın üzerinde zayıfla hemen..
Biricikoglumertug sana da maşallah:))
İnşallah ben de yürüyebilirim bugun
selam kızlar bugün 1 saat yürüyüş akşamda yoğurt karnıbahar yedim callan teyzeyle egzersizimide yaptımmı tamamdırr
merhaba kızlar tekrar geldim aranıza
tam ben yapamam benden olmaz derkeen eşim sağolsun
tekrar motive etti beni hatta koşu bandı almış dün bana çok sevindim
dün 20 dakika yürüdüm bugünde 30 dakika yürüdüm
ardındanda 30 tane mekik çektim
sabah kahvaltı yapmadım oğlum hastaydı keyfim yoktu bişey yiyesimde yok onun için
öğlen 2 tane biber dolması ve 1 kase yoğurt yedim akşam bişey yemedim
bu saatten sonrada yemem artık yeşil çayımı içerim
geçmişi okuyamadım oğluşum uyuduktan sonra okuyabilirm inşallah
tabi yine ateşlenmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?