Herhangi Diyet Programına Uymadan Kilo Verme Deneyimlerimiz

bende şimdi yoğurt yedim. 5i10 geçiyo saat burda. artık daha bişey yemem şimdi. su ve yeşilçay içerim. haha bu sefer kararlıyım, zararlı besinlere dönmicem hiç. zaten her nekadar çok yemek yesemde yemek yiyorum yani abur cubur değil. bakkal abur cuburu yemem çok. tek sorun tatlı bakalım. ama şeker en tatlı zehir bunu hatırlıcam hep:):)

sağol nihilcim

yee, tahin pekmezi çok severim

bi çatal yesem 5 kilo alıyorum ben ama. yemiycem.

bide ben kendi başıma kilo verme olayını durdurdum
harikülâde kilo vermiştim halbuki biliyor musun. fıstık ötesi olmuştum
hareket etmek istemediğim için
vermem gereken iki tane dört kilo aldım

dahiliyeye gitçem bugün
endokrine sevket beni diycem
pkosum ben tedavi edin beni diycem
kilo verdirin bana diycem

Günaydıın herkese

Haftasonu biraz ölçüyü kaçırdım gezmelerden ve şu pazar kahvaltısından dolayı Ayrıca callanı 3 gündür yapmıyorum. Fena yani durumlar bugün tekrar yapmaya başlıcam

Yine de kilo olarak hiç bi fark yok ne azalıyor ne artıyor anlamadım şu işi bi

Bide şuan star tv de tiroid testi yaptırıyor Gürkan Kubilay. Merak edenlerin haberi olsun

günaydın kızçeler nasılsınız bugün bıraz daha erken kalktım slında eskıye oranla cookkk erken yavas yavas uykuyu azaltıyorum bakalım 10:30 da uyandım kahvaltıda 2 yumurta yedım 1 dlm kepeklı ekmekle coktandır yumurta yemıyordum onuda tuketmek lazım dedım yesıl cayımı ııcıyorum kahvaltı onemlı es gectıgım gunler araogun ıstıyor canım neyse bugun ıyı oldu bakalım oglen salata yıem yemyesılll:) aksamada 1 kase corba dusunuyorum araogun olarak yogurt tuketıcem bugun kararım bu yonde

merhaba canım bende pkoluyum biliyorsundur belkide yınede yazayım dedim bizde insülin direnci oluyor bu nedenle dr lar bıze metformin içerikli şeker ilaco verıyorlar ben kullanıyorum gunde 2 850mglık kılo vermemede cok yardımcı oluyor. ALMAMIZ KOLAY VERMEMİZ ZOR ne yazıkkı

off bende kilo almaya çok müsaitim yaa
karşı komşum diyoki ben yerim yerim kilo almam
ne güzel o zaman hep ye dedim

git bi endokrine
benim de tahlil yaptırmam lazım bu sıralar:18:

günaydın kızçeler nasılsınız bugün bıraz daha erken kalktım slında eskıye oranla cookkk erken yavas yavas uykuyu azaltıyorum bakalım 10:30 da uyandım kahvaltıda 2 yumurta yedım 1 dlm kepeklı ekmekle coktandır yumurta yemıyordum onuda tuketmek lazım dedım yesıl cayımı ııcıyorum kahvaltı onemlı es gectıgım gunler araogun ıstıyor canım neyse bugun ıyı oldu bakalım oglen salata yıem yemyesılll:) aksamada 1 kase corba dusunuyorum araogun olarak yogurt tuketıcem bugun kararım bu yonde

merhaba canım bende pkoluyum biliyorsundur belkide yınede yazayım dedim bizde insülin direnci oluyor bu nedenle dr lar bıze metformin içerikli şeker ilaco verıyorlar ben kullanıyorum gunde 2 850mglık kılo vermemede cok yardımcı oluyor. ALMAMIZ KOLAY VERMEMİZ ZOR ne yazıkkı

Kuzucumm bişey sorucam sana kahvaltımı sıkı yapıyorum diyosun ya nelerden ne kadar yiyosun mesela ve ceviz 1 avuç,fındık 1 avuç mu yiyosun yoksa ikisi toplam 1 avuç mu?

Bu arada ben Gülin nickimi değiştirdim

Merhaba guzel kizlarrr:)

Bu sabah az uyumama rağmen kendimi enerjik hissederek uyandım.. E tabi aksam bisey yemezsek vücut onu sindirmek icin kendini yormak yerine uyuyor:)
Kahvaltımı yazıyorum

2 dilim kepek ekmegi
2 domates
Yarım salatalık
Bol maydonoz
1 buyuk sade kahve

En buyuk sıkıntım tartilamamak.. Hastanede o kadar tartı var ama Hemsire hanımların arasında tartilamiyorum..

kız bı tenede eve alsan olmazmı :) bende evdekını atmak ıstıyorum hergun tartıya mı cıkılır yaaa gramlar can sıkıyor :)) dıyetısyen demıstıkı sadece 15 gunde bır tartılacaksın hahahah dabıdabıdabı dedım :) selulıt sorunun yok dımek kı kahve ıctıgıne gore sekerım benım mıde sorunlu pekde sevmem seker kullanmama ragmen nadıren canım eker 3ın1 nesc. o kadar yanı esım delı sever turk kahve ben nefret ettım sayesınde :))

biliyomm gülin hanım

canım ne isterse onu yiyom valla
tereyağ bal, reçel, tahin-pekmez yemeye de başladım artık çünkü yaptığım ekmek çok güzel oldu, ekmek yemeye alıştım kendi ellerimle kendimi ateşe atıyorum ama tam buğday olduğu için, ve kendim yaptığım için gönlüm rahat şeker yok, tuz yok içinde.

zeytin,peynir,domates,salatalık
allah ne verdiyse

yok öyle 4 zeytin, kibrit kutusu peynir
hiç tarzım değil
şişene kadar yerim kahvaltıda

e tartı al bi dene sende

Kızlar yılbaşında ülkeme donüyorum ayrıca eşyali evde kaldığım icin tartı almıyorum :)
Aslında böyle daha heyecanlı ama bazen motivasyonum düşüyor sayenizde suan cok iyiyim.. Yeşil çay iciyorum aksamlari

Yelkenlikiz turk kahvesi o kadar yararlı ki, ama seni rahatsız ediyorsa birsey diyemeyeceğim..
Selulit konusunda abartmazsan kahveyi hic birsey olmaz:)

Öğle yemeğim:

Haslanmis İspanak
1 havuç
1 domates
1 kase yoğurt

Aksam: elma yemeyi planlıyorum..

ketos ben kahveyi uykum açılsın diye içiyorum ama bana mısın demiyo ya
üstelik şekersiz içiyorum ama nafile

ben bu uykuyu açmak için napıcam ya

Troid problemin olabilir maxicim ama başka şikayetin yoksa mevsim geçişlerinde olan yorgunluktandir..
Ya da kansizligin olabilir.

Sen gayet sağlıklı besleniyorsun cevizini de bademini de yiyorsun belki yanında bir kac kuru üzüm iyi gelebilir?
Kahve kimisini bütün gece uyutmaz kimisini etkilemez..

merhaba arkadaşlar. bende bugün gittim yemekhanede yedim kahvaltımı da öğle yemeğimide aslında kahvaltıda protein alınca acıkmıyosun valla acıkmadım ama yedim yine de öğlen.

Kahvaltım: 1 dilim kızarmış ekmek tereyağlı ( ekmek esmerdi ama ne ekmeğiydi bilmiom baktım orda esmer bişe var aldım), peynirli yumurta, yoğurt içine de üzüm attım ve yeşilçay.
Öğle yemeğim: vejeteryan bölümünde bizim barbunyaya benzeyen bi fasulye vardı ondan aldım, salata zeytinyağlı, 2 parça tavuk ve olmazsa olmaz yoğurt yine üzümlü ama çok yiyemedim yoğurt zaten patlıyodum.

bide ben bu kahvaltılardan çok şikayetçiyim gitcem cateringine dicem arkadaş adam gibi salata çıkarsınlar en azından ne bi domates var ne bi peynir şey. başka zaman diziolar sırayla herşeyi kahvaltıda da şuruplu şerbetli pankekler, hertürlü reçelimsi kremalı fındık ezmeli şeyler. o kadar tatlıyla karın doyar mı sabah sabah mide bulanır be.
Akşam bişe yememeyi düşünüyorum ama belki 4.30 gibi bi salata yoğurt yerim yemekhaneye gidip.
şimdi de derse gitcem bi latte alırım derste bişeyle oyalanınca canım sıkılmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…