ıcıyorum arada ama sevmıyorum pek yogun kahve tadı sutlu falan olunca tercıh ederım ama sadesınden pek hoslanmıyorum. heeee tartı ısı anlasıldı haklısın benım elımdende bı aan olsa tartıyı:)
canım tv de duymustum yesıl elma kahveden daha ıyı bır uyku acıcı ımıs onu dene ıstersen
mesela benı unıv de ders calısacagız uyumayalım dıye ıcerdık hemen pesıne uyurduk :)) hahaha
her sabah uzerınde uyanıyorum sankı uzerınde yatmısım hahha :)))
aynı azabı pazartesıden berı cekıyorum

cumartesı dısardaydık canımızın cektıklerınden dısarda hem saglıksız hem fazlacana yedık aksamına arkadastaydık pasta ganı ganı ama pastaya elımı surmedım pekde severım :) lakın pazar yemeklı mısafır pazartesı yemeklı pastalı mısafır eee yemeden durrr hadı aldıgım kıloyu vermeye calısıyorum halaaa

((
yaa bende aldım kırmızı fasulye ama bı turlu pişiremedim açmadım bile paketını brde sıyah fasulye aldım onuda acamadım :) salatası cok guzel oluyormus cok faydalıymıs falan heee bırde kırmızı pırınc aldım onu kullandım bırkez :) degısık bır tat kabuklu pırınc aslında kabugu kırmızı pancarla renklendırılmıs mı neymıs kolestrolu duzenlıyormus falan dıye okudum ama bılemıcem