- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
- Konu Sahibi maximaculpa
ay kızlar benim canım hiç bişey yemek istemiyo yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun ye bişiler yine de metabolizmanı uyandır. ben daha yeni uyucam burda
Yelkenli çigkofte dedin beni benden aldın.. Oyle severim kiii cok özledim ya oturur bir kılo yerim
Afiyet olsun.. Saglik olsun
Hepimize maşallah kızlar busracik hayırlı olsun kosu bandın üzerinde zayıfla hemen..
Biricikoglumertug sana da maşallah:))
allah ben de yürüyebilirim bugun
Merhaba bayanlar;
:
Topiğinizi dün işyerinde diyet listesi ararkene buldum. Başlık tamda bana uyuyordu. Hemen daldım. Benide aranıza alırsınız dimi. :26: Verecek kilolar çok yolda epeyce uzunda
Merhaba bayanlar;
:
Topiğinizi dün işyerinde diyet listesi ararkene buldum. Başlık tamda bana uyuyordu. Hemen daldım. Benide aranıza alırsınız dimi. :26: Verecek kilolar çok yolda epeyce uzunda
Merhaba bayanlar;
:
bende öyleyim canım dün sadece 1 öğün yedim bugünde hala bişey yemedim daha
sadece limonlu sıcak suyumu içtim
selamlar herkese.
menülerimi paylaşıyım hemen.
sabah: yumurta, bir dilim tereyağlı kızarmış ekmek, çilekli-normal yoğurt içinde üzümle, bide böle değişik bi ekmek vardı meyveli ondan 2 parça faalan ve tabiki yeşilçay
öğlen: kocaman bi salata zeytinyağlı, bizim bulgura benzer bi tahıl ne olduğunu bilmiorum vejeteryan yemeği yine protein açısından zenginmiş sebzelerle birlikte, ve yoğurt
akşam yemiycem çünkü kuruyemiş yedim şimdi şekere bulanmamış buldum aldım hepsini yedim miktarı biraz fazlaydı:)
Merhaba bayanlar;
:
Yalnız benim en büyük sorunum abur cubur yemek,
Onları hayatıdan çıkardım mı biliyorum ki gidiyor kilolar azıcık şu ağzımı tutsam neler neler olcak ta umarım başarırım
yelkenlikiz bitsin su cigkofteniz sen de kurtul ben deeeee:)))
burada bulgur bile bulamiyorum.. cig kofte acayip sisiriyor insani tartida fazla cikarsan uzulme:) kacamak yapmissin ama sabah cok guzel kahvaltin..
ben de sabah kahvaltimi yazayim:
2 haslanmis yumurta ( kendimi zorladim yemek icin suan cok fenayim)
2 kucuk domates
yarim biber
yarim salatalik
bol maydonoz
10 badem
10 kuru uzum
1 kuru erik
sade kahve
suanda patlamaya hazir bomba gibiyim.. bu kadar yedim gercekten karataycilar hakliymis ekmek yemeyince tok olunuyormus..
Cümletten hoşbulduk kızlar Umarım sağlıklı bir şekilde fazlalıklarımızdan kurtuluruz
Bugün ki menümü yazayım kızlar
Sabah 11 de kalktım malum haftasonu
Kalkar kalkmaz limonlu su içtim
Biraz aradan sonra;
2 dilim ekmek
6 zeytin (üzerine hafif zeytinyağı,kekik)
Biraz salça
1 kupa Yeşil Çay
Akşam(piknikteydik)Burda biraz kaçırdım :18:
3 köfte, 2 dilim sucuk
2 bardak kola (nerden içtim of )
Azıcıkta çekirdek felan işte
Bunları 5te felan yedik artık daha ağzıma bişi sokmam
Yalnız benim en büyük sorunum abur cubur yemek,
Onları hayatıdan çıkardım mı biliyorum ki gidiyor kilolar azıcık şu ağzımı tutsam neler neler olcak ta umarım başarırım
Kola icmeseymissin iyiymis gunün:) olsun adapte olmak kolay olmuyor.
Bir de sabahlari bol domates salatalik maydonoz yemeni oneririm..Ama buraya yazmak iyi oluyor hem kendin ne yediğini gözden geçiriyorsun.. Yazınca ne cok yemisin diyorsun:))
40 dk yurudum.. Yeşil çayımı iciyorum..
İlginç bir sekilde hiiic ac değilim:))
biraz tuaf bi soru olcak ama günde kaç kez büyük tuvaletinize çıkıyosunuz kızlarr??
birde ketos, doktorcuğum neredesin bir sorum olacak?
Buradayım canim nick değiştirdim?
Gunde 1 kez yumuşak kivamli tuvalet normal.. 2 kez daha sağlıklı..
Ama suanda senin barsagindaki burun bakteriler değişme aşamasında sorun yasıyorsan normal