- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.300
Çok haklısınız ama üzülüyorum insanlar çözüm üretmek için uğraşıyorlar diye. Size değil onlara yazdım o yüzden. Boşa kürek çekmesinler diye.Yazma zorunluluğun yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklısınız ama üzülüyorum insanlar çözüm üretmek için uğraşıyorlar diye. Size değil onlara yazdım o yüzden. Boşa kürek çekmesinler diye.Yazma zorunluluğun yok
Ne yapayım ben de üzülüyorum acaba ben mi abartıyorum kaynanasıyla iyi geçinende vardır diye düşündüm hep olumsuz ama anladığım kadarıylaÇok haklısınız ama üzülüyorum insanlar çözüm üretmek için uğraşıyorlar diye. Size değil onlara yazdım o yüzden. Boşa kürek çekmesinler diye.
Yoo ben dahil birkaç kişi de yazdı size bizim deneyimlerimiz olumsuz değil diye. Ne ders çıkardınız mesela bizim anlattıklarımızdan?? Ne yapmaya karar verdiniz yeni olarak?Ne yapayım ben de üzülüyorum acaba ben mi abartıyorum kaynanasıyla iyi geçinende vardır diye düşündüm hep olumsuz ama anladığım kadarıyla
Kafam karıştı, ben kendinizden bahsediyorsunuz sanmıştım.Ne güzel önemli olan o zaten. Benim geçen gelmiş köye gidecez diyor insan sorar gidermisim diye Allahım çıldıracam ya bide diyor tarlada çalışmayacaksan annen niye verdi bende dedim eşim çalışacaksın demedi evlenmeden önce
Mantıklı cevaplara yanıt vermemiş. Bir de kullanıcının profiline baktım bu konuya yazarken bir yandan da hamilelik topiklerine yazmış hamile kalmaya çalışıyor. Sırf kaynanasından kurtulmak için çocuk yapacak, kaynanadan kurtulamayacak ama olan o küçük bebeğe olacak.Yine kendimi tutamayıp burnumu sokacağım. Konu sahibi zaten aynı konuları açıp aynı tepkileri veriyor ve hiç ders çıkarmıyor. Bir çözüm bulmak için de uğraşmıyor bence zaten. Ya yaşı küçük gerçekten ya da bizimle eğlenmek için yapıyor. O yüzden boşuna çözüm sunmayın. Kendi gibi olanlarla dertleşmek ve söylenmek için açmış konuyu. Yorulmayın boşuna.
Eğleniyor olma ihtimali de yüksek. Umarım öyledir.Çok haklısınız ama üzülüyorum insanlar çözüm üretmek için uğraşıyorlar diye. Size değil onlara yazdım o yüzden. Boşa kürek çekmesinler diye.
Sorma deli olmuştmHadi ya ne insanlar var
İş yapanı kim seviyor ki?bir de işin o kısmı var ama arkadaş anlamayacak şu an kesinBen anlamadım siz neden savunmuyosunuz ki kendinizi? Sizi ırgat gibi gören bı kvniz var, size iş yaptirmasin istiyosunuz, ama tavır da koymuyosunuz çünkü aman bı gelin daha gelirse onu sizden daha çok sevmesinler istiyosunuz. Kusura bakmayın ya birini seçeceksiniz ya birini. Şunu soyluyorum evine alışırsın diyor, bunu söylüyorum biz akşam beraber olmak istiyoruz diyor. Kendi evinizde kalmak, kendi evinizde yemek yemek için kvnizi ikna etmeniz mi gerekiyo? Eşinize "ben kendi evimde kalmak istiyorum, besleme gibi hergun annenin dizinin dibinde oturmak.istemiyorum ve oturmuycam" deyip, kvnize de "ben akşam hep beraber olmak istemiyorum kendi evimde yemek yemek istiyorum size afiyet olsun ben gelmiyorum" , "benim işim gücüm var tarlaya gelmiycem" demek varken, ve bu soylediklerinizi uygulayıp tavrinizi koymak varken, yok şöyle soyluyolar yok tribe giriyorlar yok eşimle tartisiyoruz falan diyosunuz. Siz kendinizi savunmuyosunuz ki eşiniz sizi savunsun, arkanızda dursun. Aman gece gunduz kvnizin dizinin dibinde oturun ama yeni gelini sizden daha çok sevmesinler
Cidden saçma değil mi herkese sizde mi sikayetcisiniz sizde mi söyleşiniz demek . Herkes mutsuzsa oh deyip bu saçma durumu normallestirip hayatınıza devam mi edeceksiniz . Durum normal değil arkadaşım değil gitme hergun çek biraz ayağını kocanda çekirdek aile kurduğunu anlasin biraz artık. Çözüm üretmek yerine ona buna durumunu sorup o durumu normallestirmeye calismayin bence boyle siz yipranirsinizSzde şikayetçisiniz dimi
Ne bicim insanlarla aile olmussunuz? Bu olaydan sonra umarim saglam bir tavir koymussunuzdur bu insanlara. Hayret ettim okurken. Ben olsam taksi tutardim, bir de cilingir cagirip actirirdim. Cebinden ciksin bakalim onca para. Bir daha sizin mesai bitmeden kapida bitiyor muydu bitmiyor muydu..Biz her hafta sonu gidiyorduk mecburen canım. Israrla çağırıyorlardı. Hele bir gün ben işten çıkıcam. İş yerimin olduğı yerden otobüs geçmiyor 30-35 dk yürümem lazım. Zaten o kadar yürüdükten sonra evime de yürürüm, evim iş yerine 45-50 dk uzaklıkta. Bir gün akşam işten çıktım ama ölüyorum yorgunluktan markette çalışıyordum. Eşim beni alıyordu hep. Aradım aradım açmadı. Tekrar aradım ben babamlardayım köyde dedi. Ya gelsene yoruldum ölüyorum dedim. Babam göndermiyor dedi. Kayınbabam a dedim gönder beni alacaktı yorgunum diye. Yürü gel evine dedi. Evin anahtarı da eşimdeydi. Kayın babam beni ağustos sıcağında 50 dk yürütmüştü. Eşimin gelmesini de kapıda beklemiştim
Kenara atmayip da prenses muamelesi mi gosteriyolar su anda? Aferin kizim deyip her ay bir adet burma bilezik mi takiyorlar? Sizi hizmetci hatta tarlayi surecek afedersiniz öküz gibi gören insanlarin neyini kaybetmek istemiyorsunuz?Yani diğer gelinde gelince beni bi kenara atarlarsa
Cebimde 10 tl dan fazla yoktu maalesef canım Koydum tavır hatta o an aradım. Ben seninle konuşmak istemiyorum neden eşimi göndermiyorsun dedim. İyi kızım göndereyim evin içinde oturun boş boş biz burda iş yapıyoruz dedi. Dışarda kaldım anahtarım yok dedim. Bekle sen gidene kadar gelir dedi. Gittim 1 saat sonra geldi eşim eve. Yetmedi geldiler çeyizime aldıkları ocağımı alıp götürdüler, bizim ki bozuldu biz kullanacağız dediler. Çok kırıldım ve ah ettim. Umarım diğer gelinlerden yüz görmezsiniz diye. İnşallah ta öyle olur. Ben ilk gelinim ve dilerim ki Rabbimden diğer gelinlerden illallah etsinler benim adımı sayıklayıp dursunlar. Ama dur sen Allah ım nasip etsin bebeğim bir doğsun o ocağın parasını çıkaracağım. Ne gerekiyorsa isteyeceğim. İlk torun diye heyecanla alacaklar eminimNe bicim insanlarla aile olmussunuz? Bu olaydan sonra umarim saglam bir tavir koymussunuzdur bu insanlara. Hayret ettim okurken. Ben olsam taksi tutardim, bir de cilingir cagirip actirirdim. Cebinden ciksin bakalim onca para. Bir daha sizin mesai bitmeden kapida bitiyor muydu bitmiyor muydu..