Eşim almıyor ödeyecek diyor sürekli oyalanıyoruz yasada geldi ödemezse hiç ödemezarabayi alip bir guzel satin nasil insanlar var ben anlamıyorum
Araba hacizli defalarca men edildi sürekli ödeyecem diyor ama tık yok sadece oyalama eşimde güveniyor peşine düşmüyor sonra tekrar aynı konu gündeme geliyor sürekli erteleme evde kıyamet koptu az önce ödeyecek sen karışma diyorAbi belliki ipimle kuşağım modunda. Bu gidişle daha çok 20 binler görürsünüz. Ben sizin yerinizde olsam arabaya haciz koydururum
Araba hacizli defalarca men edildi sürekli ödeyecem diyor ama tık yok sadece oyalama eşimde güveniyor peşine düşmüyor sonra tekrar aynı konu gündeme geliyor sürekli erteleme evde kıyamet koptu az önce ödeyecek sen karışma diyor
Eşim evde eğer maaşıma haciz gelerse olacakları düşünemiyorum diyor ama ona gelince çekingen davranıyor sinir oluyorumEşiniz abisine benim bunları ödiyecek de ugrasacak da halim yok ya arabayı üstüne al yada
satısa cıkartıyorum desin.
tamam madem öyle bu isler hallonana kadar gidiyorum deyin bundan korkar mi acabaEşim almıyor ödeyecek diyor sürekli oyalanıyoruz yasada geldi ödemezse hiç ödemez
Bıktım inanın az önce ben huzursuzum farkındamısın diyorum hala ödeyecek onun borcu diyor o kadar güveniyor ki sürekli oyalayan abisine borç senin üstüne diyorum sen karışma ödeyecek diyor bıktım vallaabisine huzurunuzun kactigini vs anlatin esinizden gizli arayin halledin bi guzel boyle insanlar insanliktan cikariyo insanı ya yada esinizi bi guzel sarsin bi kac gun gidn başkaları yüzünden neden huzurunuz kacsin şu ücuncu sahis yuzunden evlerde huzursuzluk cikiyoya hic tahammülüm yok buna
Sen bu yüzden beni terk mi ediyorsun dedi az önce ama o kadar soğudum ki korkma şu adamdan diyorum ne korkmadı diyip sinirlendi apartmana kesin rezil olduk kesin çocuğumu da alıp gitmek istiyorum huzur kalmadı özünde çok iyi ama şu olayı bir türlü çözemiyor ağırlığını koyamıyor sonunda ceremesini kendisi çekecek farkında değiltamam madem öyle bu isler hallonana kadar gidiyorum deyin bundan korkar mi acabas
Ne kafaya takıyorum diyor ye kafana takıyorsun diyor söyle ona net bir şekilde diyorum sürekli söylüyor ama karşısındaki adam oyalıyor ne olacak bilmiyorum soğudum inanın 4 yıldır aynı konu hala devam ediyor insan düşünmez mi ailem huzursuz karım kafaya takıyor arayıp bunu bile söylemiyorBu eşlerin ailelerinin herşeyini alttan alıp sorumluluklarını üstlenmesinden nefret ediyorum yaabenim eşimde öyle bizde ona benzer bir durum için tartıştık demin insan deli oluyur ya bir insan hiç mi kendi evini düşünmez ya varsa yoksa ailem
Sonra yine bizim başımıza kalacaknah öder kendi başınızı yiyin diyip konuyu kapat bence
Olur mu düşünürler mi hiç o çok değerli kardeşi kırılır küser sonra off ne bilem bacım kelin ilacı olsa başına sürer diyebiliyorm ancaNe kafaya takıyorum diyor ye kafana takıyorsun diyor söyle ona net bir şekilde diyorum sürekli söylüyor ama karşısındaki adam oyalıyor ne olacak bilmiyorum soğudum inanın 4 yıldır aynı konu hala devam ediyor insan düşünmez mi ailem huzursuz karım kafaya takıyor arayıp bunu bile söylemiyor